Dobitni će biti.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne dadoše Peku da igra u zadnjoj četvrtini nikako, 11 poenadijabola je napisao/la:Nikola Peković over 12,5 @ 1.85
Ide na Gortata, očajnog defanzivca, kojem je čak i DeMarcus Cousins nedavno ubacio 41 poen. U prošloj međusobnoj utakmici je Pek ubacio 24 i ako bude i približno dobar u ovoj lagano će prebaciti marginu. Također, očekuje se utakmica na veći broj poena (209 je margina, prošla završila 124-127 za vukove), što znači i više dodira za Crnogorca.
Minnesota-Phoenix zbroj koševa gosta over 105,5 @ 1.85
Sunsi su prebacili ovu margniu u 3 od posljednje 4 utakmice. Proradili su svi cilindri u ekipi, Nash i Gortat savršeno vrte pick&roll, šuteri Redd i Dudley su dobili na samopouzdanju i uglavnom pogađaju svoje šuteve, a i Shannon Brown obično da svoj doprinos. Kao što rekoh, u prošloj utakmici sa Wolvesima su ubacili 124 (istina, izgubili su), ali ono što me najviše privlači kod ove opklade je činjenica da su dobili na samopouzdanju nakon što su dobili Lakerse 20 razlike i ubacili im 125 poena u prošloj utakmici. Sinoć nisu igrali i relativno su odmorni, love Denvera na tom osmom mjestu koje vodi u playoff mislim da će prebaciti ovu marginu.
Milwaukee-Oklahoma City under 210,5 @ 1.85
I jedni i drugi igraju pod pritiskom, Oklahoma pokušava da spasi prvo mjesto na zapadu dok Bucksi love osmo mjesto konferencije. Po meni je margina zaista visoka i ekipa Oklahome je nije prebacila već 8 utakmica zaredom.
Istina, ne možemo isto reći i za Buckse, ali s obzirom da je Oklahomi itekako potrebna ova pobjeda, ne vjerujem da će domaći prebaciti nekih 100 poena. Milwaukee ne igra dobro protiv ekipa sa pozitivnim omjerom, ali po nekim izjavama igrača i trenera zaključio sam da će večeras ipak 48 minuta igrati 100%. U prilog tome ide i njihovo posljednje poluvrijeme, protiv Blazersa, gdje su protivnike zaustavili na samo 31 poen i uhvatili čak 29 koševa više od protivnika. Uglavnom, očekujem borbenu utakmicu (ako se smije tako reć), što znači i sporiji tempo i jače odbrane.
Nije losheGiallorossi je napisao/la: Aston Willa - Stoke under 2,5
Muguruza 1
Paire 2
Berlocq 1
Dobitak: 20,40
----------------------------------
Alta - Njondalen over 2,5
Shrewsbury 1
Fulham - Chelsea pX
Bristol City 1x
Indiana 1
Dobitak: 21,33
uzela sam PervakGiallorossi je napisao/la:Nije losheGiallorossi je napisao/la: Aston Willa - Stoke under 2,5
Muguruza 1
Paire 2
Berlocq 1
Dobitak: 20,40
----------------------------------
Alta - Njondalen over 2,5
Shrewsbury 1
Fulham - Chelsea pX
Bristol City 1x
Indiana 1
Dobitak: 21,33..Zanimljivo kod drugog listica, tekma izmedju Alte i Njondalena je jedina tekma u norveskoj 2. ligi na kojoj je pao samo jedan gol od 10 ostalih utakmica
Mos mislit da sam pogodio i ove a onda me Chelsea hladno povali u 44.minuti.
![]()
Za danas:
Stuttgart x2 (po meni zicer dana a bgm nije ni losha kvota, 1.40)
Orlando 2
Miami 1
Pervak 2
Goerges 2
Machado 2
Dobitak: 22,17 €
Leyton je napisao/la:Bravo Alberto majstoreLeyton je napisao/la:Nikola Ciric-Alberto Brizzi 2,00 (Supersport)
Situacija vrlo jednostavna,Ciric je blago receno katastrofalan ove sezone,omjer pobjeda i poraza je 0-7 i to je sasvim dovoljan razlog da moja opklada ide na Talijana koji marljivo skuplja bodove na ''Clayu'' ove sezone.I kvota u nekim kladionicama ide sa 2,3 na 1,7 sto je dobar znak![]()
Brizzi-Ciric 6-4 6-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.