FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Schweinsteiger sada ima 7 titula njemačkog prvaka i fali mu još jedna da stigne Kahna i Scholla i da zajedno s njima drži rekord.
Goetze s 21 godinom ima sada već 3 titule njemačkog prvaka (2 s Dortmundom, 1 s Bayernom).
Neuer npr došao iz Schalkea s 1 osvojenim kupom i osvajao s istom ekipom druga mjesta u prvenstvu, a eto za nepune 3 sezone ima 2 titule BL, jedan kup i 1 LP (plus igrao jednom viceprvak u LP). A da ne zaboravimo još i titulu svjetskog klubskog prvaka, osvojen evropski superkup. A znamo šta je još sve moguće ove sezone.
Goetze s 21 godinom ima sada već 3 titule njemačkog prvaka (2 s Dortmundom, 1 s Bayernom).
Neuer npr došao iz Schalkea s 1 osvojenim kupom i osvajao s istom ekipom druga mjesta u prvenstvu, a eto za nepune 3 sezone ima 2 titule BL, jedan kup i 1 LP (plus igrao jednom viceprvak u LP). A da ne zaboravimo još i titulu svjetskog klubskog prvaka, osvojen evropski superkup. A znamo šta je još sve moguće ove sezone.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Naleti na podatak da je danas bilo 950 tačnih dodavanja i da je to novi rekord ...
1098 pasova - 93% uspješnost
18-82% posjed lopte
http://www.whoscored.com/Matches/724034 ... ern-Munich
1098 pasova - 93% uspješnost
18-82% posjed lopte
http://www.whoscored.com/Matches/724034 ... ern-Munich
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 26 mar 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Ništa, sad ćete se ufurati i izgubiti LP i KUPeffe_sa je napisao/la: A znamo šta je još sve moguće ove sezone.

odkad nisam ušo na ovu temu, samo svratih da poselamim ove dobre ljude effe_sa i čika Geru

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- gerdmuller
- Kontakt:
Zastava moje domovine,jos jedan razlog zasto zivim za ovaj klubthulkazal je napisao/la:

Hvala svim na cestitkama.Nemam rijeci kojima bih opisao nasu igru i rezultate u zadnje vrijeme.Dao Bog da se Bayern ugasio ako lazem ali ja sam danas pobjegao s posla da bih gledao tekmu i slavlje no isplatilo se naravno

AKO ME SUTRA NE BUDE AKO SE OCI ZATVORE TI ZNAJ DA JOS TI SE RADUJEM JOS SAM NA TEBE PONOSAN ZIVIM ZA TEBE SVAKI DAN

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Consigliere
- Kontakt:
Cestitke! Napeto, nema sta... 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bio je to fotofinis..A neki igraci se bili malo zadali pa poceli piti i prije pocetka utakmice. Najgori je bio Bastian koji je vec u prvom poluvremenu teturao po terenu. Molim onog ''Ria od gifova'' da metne i gif koji to dokazuje. Nadam se da ce biti Bastian biti sankcionisan od strane kluba tako sto ce za kaznu tamo negdje u maju morati optrcati 100 krugova oko terena pritom balansirajuci sa klempom na glavi.Consigliere je napisao/la:Cestitke! Napeto, nema sta...
Jeste li primjetili da je Schweini poceo sijedit
Kako i ne bi...

Zadnja izmjena: autogol, dana/u 26 mar 2014, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo slavlja
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ljepota ovo gledatirio_Ferdy88 je napisao/la:Evo slavlja![]()
[youtube][/youtube]

SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY
Čestitke.
Jel' iko ikad prije u Bundeski osigurao titulu nego što je Bayern ove sezone?

Naš čarobnjak.

Bayern Munich have been scouting Benatia in last 4 games, according to Sky Italy.
Guardiola: - This title is for Uli Hoeness. The most important man at our club.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
naravno da nije.mandraX je napisao/la:Čestitke.![]()
saurman, ko je benatia

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Dosta hvaljen stoper Rome koji je na meti mnogih klubova. 

kojeg ce nam mog stoper
badstuber ce se vratiti + sto dantos mere jos dvije sezone.
msm, prece je da prodamo 3, 4 igraca kak bi naredno prvenstvo ucinili zanimljivijim.

msm, prece je da prodamo 3, 4 igraca kak bi naredno prvenstvo ucinili zanimljivijim.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Bayern@heart
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Buyten se oprašta na kraju sezone,znači ostajemo na dvojcu Boa i Dante.Za Badstubera nisam siguran jer povredu koju je imao je jedna od težih u ovom sportu,tako da je on pod upitnikom.sekerbay je napisao/la:kojeg ce nam mog stoper![]()
- gerdmuller
- Kontakt:
Basti:"Ponosan sam biti dio ovog tima.Razmisljanje o odlasku odavdje? Moram biti iskren razmisljao sam nekoliko puta - ali srce je odlucilo -Bayern" 
Impresivno!Nevjerojatan je nacin na koji ste dosli do titule.Toliko ste odmakli da nam je potreban teleskop da vas vidimo na tabeli.Cestitke!-porucio je Klopp Guardioli

Impresivno!Nevjerojatan je nacin na koji ste dosli do titule.Toliko ste odmakli da nam je potreban teleskop da vas vidimo na tabeli.Cestitke!-porucio je Klopp Guardioli

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- brzitesanj
- Kontakt:
Što se tice posta @legena reala
Danas slavimo a sutra već idemo raditi i pripremati se za United, LP i Kup. Bayern je previse ozboljan i profesionalan klub da bi doslo do opustanja i neće doći do opustanja.
Čestitam svoj Bavarskoj braći.
Danas slavimo a sutra već idemo raditi i pripremati se za United, LP i Kup. Bayern je previse ozboljan i profesionalan klub da bi doslo do opustanja i neće doći do opustanja.

Čestitam svoj Bavarskoj braći.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
-
- Kontakt:
Majica je narucena:
http://shop.bild.de/adidas-fc-bayern-mu ... psm.google" onclick="window.open(this.href);return false;

http://shop.bild.de/adidas-fc-bayern-mu ... psm.google" onclick="window.open(this.href);return false;

Ljudi moji, ja vam moram nešto priznati. Meni se ovo nikako ne sviđa... Ovo što je Pepi uradio Bayernu, to nije za Haga, to je za Golog otoka... Pa ima li to smisla??? Dokle ćemo to tolerisati? Osvojiti BL sa samo jednom napetom utakmicom i to onom protiv Stuttgarta kad smo zabili za pobjedu u '93. minuti i kad smo preokrenuli rezultat... To nije niti normalno niti moralno.
Ja ne znam koji je ...ac Pepom pa svaku utakmicu mora izdominirati i već smo došli u situaciju da nam ekipe dolaze na megdan skinutih gaća i naše je samo da odredimo koliko će ih primiti. Više drame ima kod Ichche i Madhubale nego u našim utakmicama. Pa brate mili, da li se on toliko mora folirati i odmah u prvoj sezoni poobarati tolike rekorde i već tri trofeja ubrati, a 4. je već sazrio za branja, a 5 se fino smješka...
Sve to i nekako, ali kako da mu oprostim što je od najboljeg beka na svijetu napravio najboljeg veznog igrača i još od Rafinhe napravio od dobrog vrlo dobrog igrača. Krajnji bezobrazluk!
Toliko je zarotirao ekipu da više ne znamo ko nam je prva, a ko druga postava. Ja koliko vidim, a nek me neko ispravi ako grijesim, mi imamo dvije prve postave. Krajnja drskost!
Od našeg je napadača napravio najboljeg strijelca BL-a, koji je prošle sezone slabo šta pogađao i ne samo to, imamo još nekoliko igrača sa 10-ak golova i asistencija. Ja hoću igrača koji sam zabija preko 30 golova, a ostalim šta na kapaljku ostane. Koji je to fazon kad ne znaš koji će igrač dati gol i kad ne znaš odakle dolazi opasnost... Krajnja nekultura!
Neki će reći da sam preblag bio, no to nije ni blizu mojih trenutnih osjećaja. I šta sad da mi radimo, da budemo svjedoci stvaranja najveće dinastije u svijetu fudbala i da uživamo u predstavi šta momci pružaju na teretnu. NEPROCJENLJIVO, BRATE, NEPROCJENLJIVO

MIA SAN GERO & OSTALA KOMPANIJA
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY

Ja ne znam koji je ...ac Pepom pa svaku utakmicu mora izdominirati i već smo došli u situaciju da nam ekipe dolaze na megdan skinutih gaća i naše je samo da odredimo koliko će ih primiti. Više drame ima kod Ichche i Madhubale nego u našim utakmicama. Pa brate mili, da li se on toliko mora folirati i odmah u prvoj sezoni poobarati tolike rekorde i već tri trofeja ubrati, a 4. je već sazrio za branja, a 5 se fino smješka...
Sve to i nekako, ali kako da mu oprostim što je od najboljeg beka na svijetu napravio najboljeg veznog igrača i još od Rafinhe napravio od dobrog vrlo dobrog igrača. Krajnji bezobrazluk!
Toliko je zarotirao ekipu da više ne znamo ko nam je prva, a ko druga postava. Ja koliko vidim, a nek me neko ispravi ako grijesim, mi imamo dvije prve postave. Krajnja drskost!
Od našeg je napadača napravio najboljeg strijelca BL-a, koji je prošle sezone slabo šta pogađao i ne samo to, imamo još nekoliko igrača sa 10-ak golova i asistencija. Ja hoću igrača koji sam zabija preko 30 golova, a ostalim šta na kapaljku ostane. Koji je to fazon kad ne znaš koji će igrač dati gol i kad ne znaš odakle dolazi opasnost... Krajnja nekultura!
Neki će reći da sam preblag bio, no to nije ni blizu mojih trenutnih osjećaja. I šta sad da mi radimo, da budemo svjedoci stvaranja najveće dinastije u svijetu fudbala i da uživamo u predstavi šta momci pružaju na teretnu. NEPROCJENLJIVO, BRATE, NEPROCJENLJIVO

MIA SAN GERO & OSTALA KOMPANIJA

SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY

Sent from my Philips Smart TV.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.