BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Nece dobit SE u Kanadi zbog toga sto je ovaj turnir u Meksiku nize vrijednovan?
Ili kako da tumacim ATP pravila ?
Ili kako da tumacim ATP pravila ?
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
A Sinsinati?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
za tu sedmicu je prijavio Santo Domingo
Ja ja, do mene je, sve hoću da je Santo Domingo iduće sedmice...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U pravu ste, s druge strane imaju jos 2 raspolozive pozivnice. Ko zna...shminka je napisao/la:Navodno neko iz Washingtona može uzeti SE, s ovih turnira serije 250 ne, ako griješi thelightblue, griješim i ja. Mala je vjerovatnoća da griješihm59 je napisao/la:Ima jedan raspoloziv SE, kad bi osvojio ovaj turnir, ja vjerujem da bi mu dali...Ali, budimo realni, tesko je ocekivati ovdje titulushminka je napisao/la:Ne može dobiti SE, a ne može ni na kvale Montreala, naredni turnir challenger u Santo Domigu
- RafaGarros9
- Kontakt:
remA1 je napisao/la:Nijednog igrača iz top 150 danas Lopez ne bi dobio
Honorar je napisao/la:I Lopez igra kriminalno.
Cestitke za pobjedu...remA1 je napisao/la:Ruku na srce, hvala Lopezu koji je danas odigrao kriminalno. Damir sa ovakvom igrom neće moći Querreyu uzeti ni 3 gema
Washington ima prednost za SE u odnosu na LC, tako da će od njih tamo neko dobiti
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cijeli dan tip je smisljao sta da napise, a da mu ne bude obrisan post... Ovaj put se izvukao 

a kakvih karakteristika su plaze u domingushminka je napisao/la:Ma zelena šljaka ima više karakteristika harda, nego šljakebabino je napisao/la:damir prica kako nece igrati challengere a onda prijavi ekzotiku i to bas u trenutku kada je ova s njim, sto li.....edit...evo sad procita da je sljaka, ma nidje veze.

a ovaj rafa-bmw je mene u pocetku pravo nervirao dok nisam skontao da decko ima nekih problema, cak sam i rizikovao nogu...sad se cudim ovima koji se loze na njegove budalastine

Jel stvarno Lopez bio katastrofalan sinoć il je i Damir bio dobar ? Vidim kveri se napatio protiv Kinga al je sinoć lagano uzeo
Imas na YouTube 17 minuta meca pa vidi.Damir bio bolji nego inace koliko sam ja vidio a Lopez malo slabiji nego inace i to je to.mirzatele je napisao/la:Jel stvarno Lopez bio katastrofalan sinoć il je i Damir bio dobar ? Vidim kveri se napatio protiv Kinga al je sinoć lagano uzeo
Stvarno su majstori ovi nasi teniseri..
Setkic ima 1-0 i 5-1 u razigravanju drugog seta, ovaj lik se predao vec i setkara izgubi 6 poena u nizu
Setkic ima 1-0 i 5-1 u razigravanju drugog seta, ovaj lik se predao vec i setkara izgubi 6 poena u nizu

Vidio sam suti ne dobijel na kraju...babino je napisao/la:Stvarno su majstori ovi nasi teniseri..
EDIT: Ima 0/10 dobijenih brejk lopti u dva seta.
Zadnja izmjena: taremuha, dana/u 04 avg 2017, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ali je u prvom setu u tbreku od 2:5 okrenuo na 7:5babino je napisao/la:Stvarno su majstori ovi nasi teniseri..
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ako je veliki optimista @remA1 stavio ruku na srce i priznao u 2 navrata da je Lopez bio kriminalno los onda mozes misliti kako je odigrao...mirzatele je napisao/la:Jel stvarno Lopez bio katastrofalan sinoć il je i Damir bio dobar ? Vidim kveri se napatio protiv Kinga al je sinoć lagano uzeo
Joj Setkare kako otrča do wc-a poslije 3:2
, oduze mu sudija poen, da Bog da se usro gore na stolici.

Joj sta je sve Setkic prokockao... 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mogli bi reći da Damir sutra ima tri olakšavajuće okolnosti.
Prva, igra protiv igrača koji mu stilom tenisa odgovara. Udarač, ne voli puno da se kreće a i ne može. Što znači Damir neće imati toliki problem pri generisanju snage pri udarcima, moći će da koristi protivnikovu snagu. Damir je igrač koji može i zna da iskoristi protivnikovo lošije kretanje.
Druga, u meč ne ulazi kao favorit što je jedna vrlo bitna stvar je znamo kako se Damir nosi s ulogom favorita. Što opet ne znači da nema šansi u ovom meču.
Treća, postojanje hawk eya sistema. Možemo biti sigurni da neće biti nepotrebnih svađa da li je loptica u out-u ili nije.
Sve ove stvari daju Damiru dobru šansu za prolaz u svoje prvo ATP finale. Šta bi trebao da radi da dođe do tog finala? Skraćivati poen, diktirati tempo jer protiv udarača ne smiješ dopustiti da on vodi igru jer se onda vrlo teško možeš odbraniti. Naravno, ovo skraćivanje poena ne znači da treba srljati i po svaku cijenu napadat, ne to ne treba već pametnom igrom i konstantnim šetanjem protivnika po terenu osvajati dio po dio terena.
Prva, igra protiv igrača koji mu stilom tenisa odgovara. Udarač, ne voli puno da se kreće a i ne može. Što znači Damir neće imati toliki problem pri generisanju snage pri udarcima, moći će da koristi protivnikovu snagu. Damir je igrač koji može i zna da iskoristi protivnikovo lošije kretanje.
Druga, u meč ne ulazi kao favorit što je jedna vrlo bitna stvar je znamo kako se Damir nosi s ulogom favorita. Što opet ne znači da nema šansi u ovom meču.
Treća, postojanje hawk eya sistema. Možemo biti sigurni da neće biti nepotrebnih svađa da li je loptica u out-u ili nije.
Sve ove stvari daju Damiru dobru šansu za prolaz u svoje prvo ATP finale. Šta bi trebao da radi da dođe do tog finala? Skraćivati poen, diktirati tempo jer protiv udarača ne smiješ dopustiti da on vodi igru jer se onda vrlo teško možeš odbraniti. Naravno, ovo skraćivanje poena ne znači da treba srljati i po svaku cijenu napadat, ne to ne treba već pametnom igrom i konstantnim šetanjem protivnika po terenu osvajati dio po dio terena.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Querrey ima fantastično kretanje u odnosu na svoju visinu, i sjajno trči. Skraćivanje poena kao i miksanje ništa dobrog neće donijet. Agresivnost i duboke loptice te izlasci na mrežu bi mogli bit od krucijalnog značaja. Iskreno, nisam ga gledao ma ovom turniru, ali ona igra sa Wimbla je bila nešto savršeno. Ne smije se dopustit da Sam napada
Sam je favorit a bio je I Lopez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.