Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pitanje je da li ce ga City pustiti na posudbu, ne vjerujem!!! Njima trebaju 4 napadača i iz njihovog ugla ne bi bas bilo pametno da ga puste... Zamislite da se povrijedi Aguero ili Negredo, onda ce im trebati napadač..
S druge strane reprezentaciji BiH je nužno potreban Dzeko koji igra i zabija a ne Dzeko koji sjedi na klupi a kada igra šeta po terenu....
Sent from my iPhone using Tapatalk
S druge strane reprezentaciji BiH je nužno potreban Dzeko koji igra i zabija a ne Dzeko koji sjedi na klupi a kada igra šeta po terenu....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dzeko je klasa a ovo sto city igra je samo kod kuce a kad odu u goste izgube protiv Sunderlanda!
Je li ti srce na mjestu?Cartman je napisao/la:Uh sto je los ovaj Negredo. Igra samo zato sto je iz Spanije.
1946
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel tebi mozak?Head je napisao/la:Je li ti srce na mjestu?Cartman je napisao/la:Uh sto je los ovaj Negredo. Igra samo zato sto je iz Spanije.
Malo off topic, ali ovaj AVB bacio 100 miliona k'o niko hehe. Ne volim kokosi, ali sam se nadao nerijesenom u korist Arsenala. U svakom slucaju, Dzeko nece svakako puno igrati i to mu treba biti jasno, barem za sada. Je li ovo taktika Pellegrinija da se Hart i Dzeko trznu malo, ne znam? Nama treba Dzeko u dobroj formi, zato se nadam i za njega i za nasu reprezentaciju da ce uraditi nesto povoljno u vezi toga.
Sretno Dzeko!
Sretno Dzeko!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- NoName
- Kontakt:
Možemo mi pričati šta god hoćemo ali city puno bolje i brže igra sa Negredom nego Edinom. Edin je sam sebi kriv i samo nam ostaje da se nadamo da će shvatiti gdje grijesi i da će raditi na tome da to popravi. Ovo nije dobro ni za njega ni za reprezentaciju
Sent from my HTC One using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ma cuva Dzeko za LP, samo opušteno 
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Ako neko misli da je recimo Ferguson otjerao Beckhama bezveze iz ekipe evo mu isti scenario se desava nasem Edinu Dzeki, samo sto ovaj nece biti otjeran iz kluba onako kako je bio Beckham u Unitedu nego ce otici sam jer Pelegrini ocito ne suta kopacke po svlacionici, nego to malo suptilnije radi.
Cim je Edinov lik poceo da se pojavljuje po kojekakvim usranim reklamnim spotovima i reklamama i on se poceo manje pojavljivati na terenu.
Izgleda da glupan voli da snima reklame vise od samog igranja!
I razumio sam prosle godine zelju za igranjem pored glupog Teveza i jos glupljeg Balotelija ali brate ako ove godine ima obraza nekom od ove dvojice (Aguero,Negredo) spocitavat sto on ne igra zbog njih, onda neka se ubije.
Covjek mu dadne priliku u nekim utakmicama i on izadje sa statistikom za qrac. Ubaci lik Negreda, lik ore po terenu. Pa ne bi ni meni igrao jarane....
Cim je Edinov lik poceo da se pojavljuje po kojekakvim usranim reklamnim spotovima i reklamama i on se poceo manje pojavljivati na terenu.
Izgleda da glupan voli da snima reklame vise od samog igranja!
I razumio sam prosle godine zelju za igranjem pored glupog Teveza i jos glupljeg Balotelija ali brate ako ove godine ima obraza nekom od ove dvojice (Aguero,Negredo) spocitavat sto on ne igra zbog njih, onda neka se ubije.
Covjek mu dadne priliku u nekim utakmicama i on izadje sa statistikom za qrac. Ubaci lik Negreda, lik ore po terenu. Pa ne bi ni meni igrao jarane....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Ah mogao si ga barem sad ubacit, Pellegrini. Yebo te Garcia.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovim Spursima bi Dzeko sam dao 5 !
Pored ovakvog Aguera i ovakve forme Negreda nazalost Dzeke nema u prvoj postavi.
Uce zadnjih par minuta da se odmori Negredo. Barem ja predpostavljam.Cartman je napisao/la:Ah mogao si ga barem sad ubacit, Pellegrini. Yebo te Garcia.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Goalgetter
- Kontakt:

U 14:00h danas postavljeno. Kome li je porucio da suti
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 24 nov 2013, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
- NoName
- Kontakt:
Sutili mi ili ne to ne mijenja ništa
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Dzeko je odradio svoje u City , 100% januar 
Jbg Dzeko..
Sta drugo covjek da kaze.. Molim Boga da u januaru odes negdje i da opet svi uzivamo gledajuci tvoje golove..aBd..
P.S. Kako sam ja mogao skontati na off. fb stranici City-a Negerada zovu The Beast..
P.S. Kako sam ja mogao skontati na off. fb stranici City-a Negerada zovu The Beast..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nasri je se prerodio pod Pellegrinijem. Bas ono sto sam ocekivao da ce Edin uraditi.
Prico ti ili ne opet nemjenja nistaNoName je napisao/la:Sutili mi ili ne to ne mijenja ništa
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, forgempp, Google Adsense [Bot], iluzija, izdzezveubrazil, zikerrz21 i 95 gostiju.