mozda su vece pare, ali otic iz jedne institucije u psg je glupo. osim ako ga se klub ne zeli rijesit. ako ode rooney united dovede falcaa i rjesen problem

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
I ti nađe najvećeg scousera od njih sviju..Cartman je napisao/la:Arda Turan?neo je napisao/la:Neko bi trebao doci iz AM, sada ja mislim da je Falcao patka, pa ko bi onda Fergiju mogao biti zanimljiv !?Glavni skaut Manchester Uniteda Jim Lawlor gledao je u nedjelju uživo napadača Atletico Madrida Radamela Falcaa, otkriva Daily Mail.
Moze. Ja sam za varijentu ili Cabaye ili Eriksen. Iz Ajaxa bih jos itekako volio Fischera vidjeti na OT, za njega vjerujem da ce biti najbolji igrac od sadasnjih generacija u Eredivisie-u.dr.van nostrand je napisao/la:Ako je greska ucinjena ne dovodjenjem Ozila, sto opet ponavljati gresku i dopustiti da Eriksen ode u City ili drugdje
I moja je želja odavno Eriksen.Nadam se da nam ga neće uzeti scouseri ili bilo ko drugi,ako već ne dođe u United,nadam se da neće ni u jedan drugi tim u Engleskoj.dr.van nostrand je napisao/la:Ako je greska ucinjena ne dovodjenjem Ozila, sto opet ponavljati gresku i dopustiti da Eriksen ode u City ili drugdje
a tek kakvog Ajax golmana ima, Cillesen ce biti sami vrh, TOP 3 u svijetu
Bio je i Solskjær, pa i on ispade dobar insan na kraju.Narin je napisao/la:I ti nađe najvećeg scousera od njih sviju..Cartman je napisao/la:Arda Turan?neo je napisao/la:
Neko bi trebao doci iz AM, sada ja mislim da je Falcao patka, pa ko bi onda Fergiju mogao biti zanimljiv !?
Bojim se da si na pogresnom sajtu poslao zahvalnicu, probaj na manutd.com, vjeruj da ovdje nema fajde.Yucca je napisao/la:Samo jos jednom da se zahvali Fergusonu na Pogbi![]()
![]()
![]()
![]()
kakva zvijer od igraca veceras sam izdominirao
![]()
![]()
Lazio
Mislim da smo se previše oslonili na Andersona da će pokazati talenat zbog kojeg je i doveden, te se pozudali u Claverlya i čekali Pogbu, od tri navedena, samo je Claverly pokazao išta, svi znamo za "Pogba slučaj" a i Andersona. Nadam se da sad, koga god imali u omladinskom pogonu, da nećemo ga čekat kao igrača, nego svejedno i svakako kupit world class igrača sredine terena, jer nam očajno treba, pored takvog igrača vjerovatno ćemo dovest i jednog u udbranu te jedno krilo i ne bi me čudilo da dovedemo još jednog napadača, sve zavisi na to na koga računamo za sledeće sezone a za koga ne...Cartman je napisao/la:Ma samo da se vise pojaca taj vezni red. Po meni treba mladji igrac koji bi mogao bit zamjena za Carricka par sezona, i onda preuzet tu njegovu ulogu. Tipa Matic, ali moguce da bi bio previse skup. I uz to jedan malo ofanzivniji vezni (ali koji isto tako moze da igra u oba pravca), nesto kao Cleverley, ali bolji. Nismo kupili veznog igraca od Hargreavesa i Andersona. To nema veze s mozgom.
Ma ni Cleverley vala nije igrac na kojeg se mozemo osloniti naredne sezone. Treba neko dokazan na tu poziciju, ali Bog sami zna hoce li ista od toga bitixGGMU je napisao/la:Mislim da smo se previše oslonili na Andersona da će pokazati talenat zbog kojeg je i doveden, te se pozudali u Claverlya i čekali Pogbu, od tri navedena, samo je Claverly pokazao išta, svi znamo za "Pogba slučaj" a i Andersona. Nadam se da sad, koga god imali u omladinskom pogonu, da nećemo ga čekat kao igrača, nego svejedno i svakako kupit world class igrača sredine terena, jer nam očajno treba, pored takvog igrača vjerovatno ćemo dovest i jednog u udbranu te jedno krilo i ne bi me čudilo da dovedemo još jednog napadača, sve zavisi na to na koga računamo za sledeće sezone a za koga ne...Cartman je napisao/la:Ma samo da se vise pojaca taj vezni red. Po meni treba mladji igrac koji bi mogao bit zamjena za Carricka par sezona, i onda preuzet tu njegovu ulogu. Tipa Matic, ali moguce da bi bio previse skup. I uz to jedan malo ofanzivniji vezni (ali koji isto tako moze da igra u oba pravca), nesto kao Cleverley, ali bolji. Nismo kupili veznog igraca od Hargreavesa i Andersona. To nema veze s mozgom.
Zašto smo ispušiliMartex je napisao/la:Ako Liverpool uzme Eriksena mi smo bas dobro ispusili sa nasom transfer politikom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.