Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Lillard
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Lillard » 15 apr 2013, 21:22

citam ovo nesto rooney moguce u psg :o

mozda su vece pare, ali otic iz jedne institucije u psg je glupo. osim ako ga se klub ne zeli rijesit. ako ode rooney united dovede falcaa i rjesen problem :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 15 apr 2013, 21:23

http://www.firstrow1.eu/watch/181181/1/ ... ,-u21.html

U21 vode protiv Tottenhama

Igraju odlično i izgledaju borbeniji od prvotimaca.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 apr 2013, 21:59

Cartman je napisao/la:
neo je napisao/la:
Glavni skaut Manchester Uniteda Jim Lawlor gledao je u nedjelju uživo napadača Atletico Madrida Radamela Falcaa, otkriva Daily Mail.
Neko bi trebao doci iz AM, sada ja mislim da je Falcao patka, pa ko bi onda Fergiju mogao biti zanimljiv !? :)
Arda Turan?
I ti nađe najvećeg scousera od njih sviju.. :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 15 apr 2013, 22:03

Diego Costa ?
Velika @riova zelja. :P
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 apr 2013, 22:05

Ako je greska ucinjena ne dovodjenjem Ozila, sto opet ponavljati gresku i dopustiti da Eriksen ode u City ili drugdjeslika

a tek kakvog Ajax golmana ima, Cillesen ce biti sami vrh, TOP 3 u svijetuslika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 apr 2013, 22:10

dr.van nostrand je napisao/la:Ako je greska ucinjena ne dovodjenjem Ozila, sto opet ponavljati gresku i dopustiti da Eriksen ode u City ili drugdjeslika
Moze. Ja sam za varijentu ili Cabaye ili Eriksen. Iz Ajaxa bih jos itekako volio Fischera vidjeti na OT, za njega vjerujem da ce biti najbolji igrac od sadasnjih generacija u Eredivisie-u.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 apr 2013, 22:12

dr.van nostrand je napisao/la:Ako je greska ucinjena ne dovodjenjem Ozila, sto opet ponavljati gresku i dopustiti da Eriksen ode u City ili drugdjeslika

a tek kakvog Ajax golmana ima, Cillesen ce biti sami vrh, TOP 3 u svijetuslika
I moja je želja odavno Eriksen.Nadam se da nam ga neće uzeti scouseri ili bilo ko drugi,ako već ne dođe u United,nadam se da neće ni u jedan drugi tim u Engleskoj.
Što se tiče Arde,rekao sam naravno ne njega,jer je on veliki navijač Liverpoola i sumnjam da bi došao kod nas.
Ovo za Rooneya mislim da je izmišljotina.I onaj iz Poljske je rekao sada na ljeto da će Lewat doći 100%,pa se to nije ostvarilo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 apr 2013, 22:23

Narin je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
neo je napisao/la:
Neko bi trebao doci iz AM, sada ja mislim da je Falcao patka, pa ko bi onda Fergiju mogao biti zanimljiv !? :)
Arda Turan?
I ti nađe najvećeg scousera od njih sviju.. :mrgreen:
Bio je i Solskjær, pa i on ispade dobar insan na kraju. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 apr 2013, 22:26

Samo jos jednom da se zahvali Fergusonu na Pogbi :D :D :D :D :D kakva zvijer od igraca veceras sam izdominirao :o :o :D Lazio
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 15 apr 2013, 22:34

Yucca je napisao/la:Samo jos jednom da se zahvali Fergusonu na Pogbi :D :D :D :D :D kakva zvijer od igraca veceras sam izdominirao :o :o :D Lazio
Bojim se da si na pogresnom sajtu poslao zahvalnicu, probaj na manutd.com, vjeruj da ovdje nema fajde.

Sto se tice Eriksena, nikad nece bit dostupniji na trzistu, ulazi u zadnju godinu ugovora, tek 21-22 godine, i bio bi osvjezenje u ovom veznom redu. Mada bi ja volio nekog iskusnijeg na pozicije veznjaka, nekog ko ce odmah dat zeljene rezultate, kao sto je RVP odmah dao doprinos u napadu.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 apr 2013, 22:57

Ma samo da se vise pojaca taj vezni red. Po meni treba mladji igrac koji bi mogao bit zamjena za Carricka par sezona, i onda preuzet tu njegovu ulogu. Tipa Matic, ali moguce da bi bio previse skup. I uz to jedan malo ofanzivniji vezni (ali koji isto tako moze da igra u oba pravca), nesto kao Cleverley, ali bolji. Nismo kupili veznog igraca od Hargreavesa i Andersona. To nema veze s mozgom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 15 apr 2013, 23:29

slika

8-)
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 16 apr 2013, 10:44

Cartman je napisao/la:Ma samo da se vise pojaca taj vezni red. Po meni treba mladji igrac koji bi mogao bit zamjena za Carricka par sezona, i onda preuzet tu njegovu ulogu. Tipa Matic, ali moguce da bi bio previse skup. I uz to jedan malo ofanzivniji vezni (ali koji isto tako moze da igra u oba pravca), nesto kao Cleverley, ali bolji. Nismo kupili veznog igraca od Hargreavesa i Andersona. To nema veze s mozgom.
Mislim da smo se previše oslonili na Andersona da će pokazati talenat zbog kojeg je i doveden, te se pozudali u Claverlya i čekali Pogbu, od tri navedena, samo je Claverly pokazao išta, svi znamo za "Pogba slučaj" a i Andersona. Nadam se da sad, koga god imali u omladinskom pogonu, da nećemo ga čekat kao igrača, nego svejedno i svakako kupit world class igrača sredine terena, jer nam očajno treba, pored takvog igrača vjerovatno ćemo dovest i jednog u udbranu te jedno krilo i ne bi me čudilo da dovedemo još jednog napadača, sve zavisi na to na koga računamo za sledeće sezone a za koga ne...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 16 apr 2013, 11:49

Najjaca situacija je sa kad Chica popizdi protiv Stoka, oplako sam. Prvo ih isamaro nogom, onda kasnije poludio. Kako je smjesno kad baby face popizdi.. :lol:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 16 apr 2013, 14:12

xGGMU je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma samo da se vise pojaca taj vezni red. Po meni treba mladji igrac koji bi mogao bit zamjena za Carricka par sezona, i onda preuzet tu njegovu ulogu. Tipa Matic, ali moguce da bi bio previse skup. I uz to jedan malo ofanzivniji vezni (ali koji isto tako moze da igra u oba pravca), nesto kao Cleverley, ali bolji. Nismo kupili veznog igraca od Hargreavesa i Andersona. To nema veze s mozgom.
Mislim da smo se previše oslonili na Andersona da će pokazati talenat zbog kojeg je i doveden, te se pozudali u Claverlya i čekali Pogbu, od tri navedena, samo je Claverly pokazao išta, svi znamo za "Pogba slučaj" a i Andersona. Nadam se da sad, koga god imali u omladinskom pogonu, da nećemo ga čekat kao igrača, nego svejedno i svakako kupit world class igrača sredine terena, jer nam očajno treba, pored takvog igrača vjerovatno ćemo dovest i jednog u udbranu te jedno krilo i ne bi me čudilo da dovedemo još jednog napadača, sve zavisi na to na koga računamo za sledeće sezone a za koga ne...
Ma ni Cleverley vala nije igrac na kojeg se mozemo osloniti naredne sezone. Treba neko dokazan na tu poziciju, ali Bog sami zna hoce li ista od toga biti :?
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2013, 18:04

Wazza po pisanju ostrvske štampe na ljeto dobija novi ugovor, odnosno produženje starog i ne želi da napusti United :D

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... nited.html

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... nited.html
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 16 apr 2013, 18:23

Cleverley zaslužuje da mu se ukaže povjerenje kao glavnom veznjaku tima. Barem jednu sezonu.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 apr 2013, 18:36

Ako Liverpool uzme Eriksena mi smo bas dobro ispusili sa nasom transfer politikom ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2013, 19:42

Martex je napisao/la:Ako Liverpool uzme Eriksena mi smo bas dobro ispusili sa nasom transfer politikom ;)
Zašto smo ispušili :roll:

Prvo i osnovno, nije još ni blizu gotovog, drugo nisam siguran ni da smo se mi nešto posebno interesovali za njega ili da smo poslali ponudu, treće je to da po mom mišljenju on uopće nije toliko potreban nama u ovom trenutku jer nam je puno potrebnije jedno kvalitetno krilo (a na toj poziciji smo u prošlom prelaznom roku propustili potpisati i Lucasa i Edena, a opet smo osvojili Prem i imali uspješnu sezonu po svim mjerilima) kao i def veznjak, a pored toga bih ispred Erikssena po kvalitetu uvijek stavio jednog Verattia, Isca, Gotzea, Gundogana, Draxlera itd
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 16 apr 2013, 19:52

Ja bih se sa tobom složio samo u dijelu da bih ispred danca stavio Goetze-a i Gundogana, u isti rang Draxlera, ovu ostalu dvojicu definitivno ispod.

Fali Unitedu veznjak itekako, to što se osvojila EPL nije rezultat našeg ogromnog kvaliteta nego više nemoći ostalih ekipa. Nekako se slabo sjećam završnice CL bez ijednog engleskog tima! Po meni dovoljna potvrda prethodne rečenice i potrebe da se ekipi priključi jedan klasni veznjak i bar jedno krilo. Čak i sa jednom akvizicijom od ove dvije pomenute ja bih bio prezadovoljan za sljedeću sezonu. Ne zaboravimo da je Zaha tu da pokaže šta zna, da će se 100% Kagawi dati više prostora za igru kao i Tomu u slučaju odlaska Andersona koji je sve izvjesniji. Mišljenja sam da iako Tom dosada nije opravdao očekivanja, treba dobiti više prostora i utakmica, jer ne sjećam se nešto da su Zidane, Xavi, Iniesta i njima slični postali WC igrači ulazeći sa klupe i dobijajući dozirane minute u tekmama.
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.