il mislis da mi to nijesmo znali

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Svaka im častSaurman je napisao/la: Bayern Munich have been scouting Benatia in last 4 games, according to Sky Italy.
Moyes ne bi bio dobro rješenje, jer njegova porodica ne bi izdržala stalno spominjanje navijača i simpatizera lijepog fudbala. Mislim da bi idealan kandidat bio Safet Sušić, u narodu poznat kao Pape. On bi konstatno forsirao uhodanu taktiku (a ne nJešta eksperimentisao), znalo bi se da bi mu Lahm i Schweini kreirali ekipu, kupovali bi najveće talente iz HNL-a (naravno, samo iz bratovog vidokruga), protiv velikih ekipa bi se patili i izgubili, a protiv malih bi se patili i pobijedili, a neke bi fenjeraše ispratili i sa neprimljenim golom. To bi vratilo uzbuđenje i spektakl. Poslije Pepa, Pape!sekerbay je napisao/la:neprijatelju karijesa i paradontoze, zakaj izmisljas vrucu vodu![]()
il mislis da mi to nijesmo znalimsm, sve je to tak kak si napisao, dakle u pravu si, ali nam nijesi ponudio moguca rjesenja. dakle, pitanje je kako izaci iz ove agonije
da li je rjesenje da otjeramo gvardiolu i dovedemo recimo mojesa
samo ga treba dopuniti sa ledarovim prijedlogomja očekujem da utakmice u Bundeski od sad počinju Starke, Diego Armando (M) Contento, Buyten, Hojbjerg i Pizzaro a ostali da se rotiraju
i eto nam mlade ekipe na kojoj bi nam i Wenger pozavidio.Vjerujem da će sad šansu dobit mladi talenti, prije svega Hojbjerg, Green i Weiser, možda čak i Shopf.
http://www.transfermarkt.de/de/geruecht ... 53848.html#" onclick="window.open(this.href);return false;ceze je napisao/la:Svaka im častSaurman je napisao/la: Bayern Munich have been scouting Benatia in last 4 games, according to Sky Italy.![]()
Fakat bi ga volio vidjeti u Bayernu. Nego, može li neki link za ovu vijest, čisto da se uvjerim u autentičnost.
Jedan je Uli svi ostali su blijede kopije.gerdmuller je napisao/la:
samo za Saurmana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.