Pa nije igrala ni Barcelona. Bas si glup
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- Shategabri
Re: La Liga
E, al za koji klub igra...to ti određuješ kakav je i koji klub?!
Hu iz ju ba?
Igra za najveći klub na svijetu.
Koševo Zapad
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Slijedi nam maraton utakmica između Barcelone i Atletica. Prvo u ligi pa dvomeč u LP. Velik hendikep je ozljeda Raphinhe
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Pričaj bosanski, budi ponosan, a ne ponizna k/turčina.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nisam ni ocekivao smislen odgovor od nekoga ko nema mentalni kapacitet za to.
Da, bili su samo navijaci Barcelone tu i oni su izvizdali i izvrijedjali Garsiu, iz poznatih razloga. Inace, oni koji navijaju za Barcelonu redovno prate i podrzavaju selekciju Spanije.
Ti si fakat preglup.
Prije bih rekao da tvoji odgovori nemaju nikakve logike, niti su povezani. Pitas na kojem se stadionu igralo kao da je bitno sto se igra na stadionu Espanyola. Na utakmici su bili navijaci Spanije, a ne Espanyola.
Garciji i treba zvizdati sto prelazi iz Kraljeva Katalonije u ekipu koja promovise separatizam.
Garciji i treba zvizdati sto prelazi iz Kraljeva Katalonije u ekipu koja promovise separatizam.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Glupane, ako je cijeli stadion zvizdao Garsiji, a razlog je taj sto je presao iz Espanola u Barcelonu, imas li dovoljno mozdanih vijuga da skontas ciji navijaci su tu bili prisutni?
Pritom, da ista znas o fudbalu, znao bi da navijaci Barcelone navijaju kontra reprezentacije Spanije iz politickih razloga.
Pritom, da ista znas o fudbalu, znao bi da navijaci Barcelone navijaju kontra reprezentacije Spanije iz politickih razloga.
Izgleda da ces opet morati praviti novi profil hehe
Niakakv problem. Ali bar imam satisfakciju glupana nazvati pravim imenom.
Gdje tako retardirani rastete?
Gdje tako retardirani rastete?
- Shategabri
I to je normalno, a pola reprezentacije igra za Barsu?Elrond je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:08Glupane, ako je cijeli stadion zvizdao Garsiji, a razlog je taj sto je presao iz Espanola u Barcelonu, imas li dovoljno mozdanih vijuga da skontas ciji navijaci su tu bili prisutni?
Koševo Zapad
Pola Reala igra za Francuaku. Za koga navijaci Reala navijaju kad igraju Spanija-Francuska?Shategabri je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:50I to je normalno, a pola reprezentacije igra za Barsu?Elrond je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:08Glupane, ako je cijeli stadion zvizdao Garsiji, a razlog je taj sto je presao iz Espanola u Barcelonu, imas li dovoljno mozdanih vijuga da skontas ciji navijaci su tu bili prisutni?
Pravi navijaci, ne ovi sto nikad na Bernabeu nisu bili.
- Shategabri
Ma hajde nigdje veze paralela.Elrond je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:51Pola Reala igra za Francuaku. Za koga navijaci Reala navijaju kad igraju Spanija-Francuska?Shategabri je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:50I to je normalno, a pola reprezentacije igra za Barsu?Elrond je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:08Glupane, ako je cijeli stadion zvizdao Garsiji, a razlog je taj sto je presao iz Espanola u Barcelonu, imas li dovoljno mozdanih vijuga da skontas ciji navijaci su tu bili prisutni?
Sta to fali navijacima Barse pa navijaju protiv drzave u kojoj zive?
Koševo Zapad
Jer su drzava kao i tvoj voljeni klub potkupitelji i fasistiShategabri je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:15Ma hajde nigdje veze paralela.Elrond je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:51Pola Reala igra za Francuaku. Za koga navijaci Reala navijaju kad igraju Spanija-Francuska?Shategabri je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:50
I to je normalno, a pola reprezentacije igra za Barsu?
Sto bi oni u Kataloniji voljeli one koji su ih ubijali i bombardovali? Madrid je bio i ostao fašistički. To su historijske činjenice.
lol 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dozvoli da ti cestitam na toj satisfakciji.
Tebi je retardiran svako ko kaze nesto protiv separatista.
Necemo se praviti ludi, da ne znamo politicku pozadinu. Neovisno slagali se sa tim ili ne. I nije to jedinstven slucaj u svijetu, pa cak ni u samoj Spaniji. Baski su takodje kontra reprezentacije, imas i kod nas da veci dio drzave ne podrzava reprezentaciju, Kurdi ne podrzavaju Tursku, prije devedesetih Hrvati su bili kontra YugeShategabri je napisao/la: ↑03 apr 2026, 17:15Ma hajde nigdje veze paralela.Elrond je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:51Pola Reala igra za Francuaku. Za koga navijaci Reala navijaju kad igraju Spanija-Francuska?Shategabri je napisao/la: ↑03 apr 2026, 16:50
I to je normalno, a pola reprezentacije igra za Barsu?
...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.