Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Bila je tema o torijama zavjere i bilo je bas interesantno citati dok se gospoda nije dotakla ovih nasih prostora
Thomas Müller - Fußballgott
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
uživajte
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pa kako nekontas...crna boja pozadine oznacava sotonu,vraga,beelzebossa i 4 jahaca apokalipse, piramida masone a ova duga grupu iskorak i tome slicnospielführer_21 je napisao/la: Rizah, šta ti možeš reći na osnovu ovog omota albuma Pink Floyda:
Kad smo se vec dotakli Floyda evo jedna stvar koja je bezvremenska, ultimativni hit.
[youtube][/youtube]
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
samo se mogu grohotom nasmijat...Rizah je napisao/la: Muzičari iz tog videa imaju slike na albumu iz Sotonostičke crkve, pjevaju o novom svjetskom poretku, prodao sam dušu đavolu itd. itd. a tvoj je jedini odgovor da se držim ilmihala.
Zaista divan protuargument![]()
Nego ti nastavi studirati, kada završiš fakultet onda se javi![]()
tebi je znaci vece zlo,rock muzika nego li ovaj silnih balkanski turbo folk,koji pojede sve zivo...
mislim ono ne znam kako da objasnim tu tvoju tvrdnju,sta ti ga ja znam,pokusat cu sa nekim dijelom pjesme..evo pokusacu sa mojom omiljenom grupom guns n roses(nisu teroristi niti nosaju pistolje):
I don't need your civil war
It feeds the rich while it buries the poor...
My hands are tied
For all I've seen has changed my mind
But still the wars go on as the years go by
With no love of God or human rights
'Cause all these dreams are swept aside
By bloody hands of the hypnotized
Who carry the cross of homicide
And history bears the scars of our civil wars...
da li su i oni masoni,iluminati ili ostale gluposti...
jos vece je zlo,da sve ove nabrojane grupe,su ucestvovale u milion humanitarnih koncerata,skupljali hranu za gladne i slali svugdje po svijetu gdje je trebalo...prodavali svoje instrumente za velike svote novca koji su slali najugrozenijim na svijetu...bas ono djavola ili ti ga sejtanska posla
ono dosta se vec kalja engleski i americki rock i metal,ubrzo ocekujem da neko kaze ja stulic sejtanov ratnik a milan mason koji je sve opcinio i ljudi umiru kad cuju pjesmu ''par godina za nas''
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zaljubih se opasno.... 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imam ja!harry_90 je napisao/la:Bem ti soker prsti mi otekli od dzojstika,danas od 1 do pola 8 igrao..imao skor od 25 pobjeda i 14 porazaima li ko jaci ??
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
pusti se ti Riza i teorija zavjeredon_burza je napisao/la:Bila je tema o torijama zavjere i bilo je bas interesantno citati dok se gospoda nije dotakla ovih nasih prostora
Ne odgovori nam za ono meze
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:pusti se ti Riza i teorija zavjeredon_burza je napisao/la:Bila je tema o torijama zavjere i bilo je bas interesantno citati dok se gospoda nije dotakla ovih nasih prostora![]()
Ne odgovori nam za ono meze
a ono za mudo ?
nisam probo al imo sam priliku
Al jaran je moj to pomeo odmah na prevaru
Ja rakiju mezetim samo sa mladom teletinom i uz to rizoto i ako se nabavi domaceg sira
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nećemo o tome ovdje.loptica je napisao/la:20 godina Vukovara sijećanje tužan film
Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:Imam ja!harry_90 je napisao/la:Bem ti soker prsti mi otekli od dzojstika,danas od 1 do pola 8 igrao..imao skor od 25 pobjeda i 14 porazaima li ko jaci ??
kad cemo da odigramo koju da te vidim ?
sjeca li se ko ovoga : Otkud ides garo ? iz velikog grada... A sta je tamo bilo? velika parada...A sta si sve vidio? Kraj kuce uz mali most vidio sam jednu kost...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E moj harry, ja zamalo nisam dobio batine od Keljemendija jer sam ih derao u njihovoj igraoni
Fakat dobro igram, ti kad budeš u Sarajevu igrat ćemo, onako iz razonode, a ne iz nekih drugih ciljeva
Nego evo vam jedna šiptarka, dodala me jučer
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000018151772
Fakat dobro igram, ti kad budeš u Sarajevu igrat ćemo, onako iz razonode, a ne iz nekih drugih ciljeva
Nego evo vam jedna šiptarka, dodala me jučer
Ž '21!
eto ko je ozeni ima da jede savrsene burekeBianconeri1988 je napisao/la:E moj harry, ja zamalo nisam dobio batine od Keljemendija jer sam ih derao u njihovoj igraoni![]()
Fakat dobro igram, ti kad budeš u Sarajevu igrat ćemo, onako iz razonode, a ne iz nekih drugih ciljeva![]()
Nego evo vam jedna šiptarka, dodala me jučer![]()
il ako je prevari,postace i sam od sebe burekdon_burza je napisao/la:
eto ko je ozeni ima da jede savrsene bureke
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Jbt čitam par ovih stranica o masonima,illuminatima i to
O ćemu se vi raspravljate iskreno ne bi bila loša stvar smanjit broj ljudi na zemlji
O ćemu se vi raspravljate iskreno ne bi bila loša stvar smanjit broj ljudi na zemlji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Devile i ostali huligani ajd nadjite mi prevode za film Cash i Ultimo Ultras 
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
probaj sa titlovi.net ili tako nestoLudLo 4 je napisao/la:Devile i ostali huligani ajd nadjite mi prevode za film Cash i Ultimo Ultras
koristi google **** ga ti
LBJ MVP je napisao/la:Jbt čitam par ovih stranica o masonima,illuminatima i to![]()
ili makar u Kini
FORZA MARŠAL !!!
Pa i u Kini između ostalog,rasisto jedanhodža je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Jbt čitam par ovih stranica o masonima,illuminatima i to![]()
ili makar u Kini![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa i 13 gostiju.