Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 24 nov 2013, 16:22

Bjezi Dzeksone dok još znaš igrati :mrgreen:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 nov 2013, 16:23

harishp je napisao/la:Jedina logicna opcija,Roma.
Imaju novac,imaju dobru ekipu,sansu u borbi za titulufali im klasicni napadac i to je to.
Dzeki bi bilo pametno baciti baju u vezi toga vec sad.
Gdje si to cito? Oni kao klub su prodavaci, ne kupci. Buy low, sell high. Ja kad bi sam mogo da biram bilo koji klub u koji on da predje, birao bi Romu. Ali to se nece desiti.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 24 nov 2013, 16:28

M.City već ima 4 poraza nakon 12 kola.Mislim da u šampionskoj sezoni nisu imali toliko poraza.Ja se sad pitam jel to Edinova krivica jer čitajući ovaj pdf imam osjećaj da mu se to natura.OK čovjek ne igra i šta onda ovi su bolji igraju i gube li ga gube a Edin sve kriv.Niđe vam veze priča.Ohladite malo prošetajte se čaršijama popijte kaficu s prijateljima i ne sekirajte se za Džeku.Neka se on sam sekira ili ne.Ako je njemu ok što ne igra šta to kome ima da smeta.pozdrav za sve

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 24 nov 2013, 16:31

Sheyi je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Mancini **** li ti nanu
Pelegrini*
hahaha
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 nov 2013, 16:36

Ma kad Aguero i Negredo igraju ovako dobro, nema smisla govoriti o kojekakvom šikaniranju Džeke. Jednostavno, Argentinac i Španac su od danas najbolji napadački dvojac u ligi (statistički) i tu sva priča treba stati (Sturridge + Suarez su na drugom mjestu).

Da li će Džeko otići i gdje, to je druga stvar. Lično mislim da bi mu najbolje bilo u Dortmundu, ali postavlja se pitanje ima li šta od toga. Lewandowski, po svemu sudeći, napušta Borussiju i potreban im je neko ko će završavati sve ono što Miki, Reus i Gundo serviraju. :D

Roma? Imaju dva "sidraša", jedan nikako da zaigra (Destro). Hoće li oni dovoditi nekog, posebno nekog ovako skupog? Tipujem da neće, ali bilo bi lijepo gledati Džeku sa Pjanom (pa da pojedinci psuju Pjani što ne dodaje Džeki :mrgreen: ).

Bilo kako bilo - Džeko je u ovom trenutku (tek) treći napadač Cityja. I, treba biti do kraja pošten i reći kako je to sasvim realno s obzirom na ono što pokazuje na terenu on, a šta s druge strane pokazuju Aguero i Negredo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 24 nov 2013, 16:40

Adma je napisao/la:Nema tu sta. Nije Dzeko los vec covjek neracuna na njega i ovo je smijesno kakve izmjene pravi.
Nije ovde samo problem u Dzeki vec i u tome sto trener ima svoju viziju igre i igraca. 'Na kraju krajeva Negredo je njegov igrac i Navas, nije ih doveo da sijede na klupi vec da mu igraju.
Nadam se samo da ce Dzeko traziti da ga puste u januaru i da ce poceti igrati. Ubijedjen sam da ce u bilo kojem drugom klubu zauzeti svoje mijesto i pokazati da nije zasluzio da bude na klupi.
City nije ganjo rezultat vec su imali i ove izmjene su bile sasvim logicne. Jovetica je također doveo pa nešto ga ne vidjam stalno u prvoj postavi tako da to guranje svojih igraca apsolutno ne pije vodu. Edin je zaslužio da bude na klupi. Za sljedecu tekmu ne postoji ama baš nijedan razlog da Edin starta. Staviti Negreda ili Aguera nakon ovake partije na klupu bilo bi tipčno mancinijevski i uvreda za obojicu

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 24 nov 2013, 16:40

Šta bi tek trebali reći simpatizeri jednog Jovetića koji u ovom trenutku ne može da izbori mjesto ni na klupi a dok je našem Džeki ta pozicija zacementirana tako da bi svi trebali biti zadovoljni i ponosni na Pelegrinija ;)

E moj Džeko nije ni tebi lahko :lol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 nov 2013, 16:43

Ali kako god okrenes valjda moze dobit nekih 20-30 min, vode 5-0 i mogao je Dzeku ubacit. Mjesto u prvih 11 ne zasluzuje, ova dvojica dobro igraju i imaju osigurano mjesto u prvih 11, ali moze dobit neke minute na mecu... Edin mora otici iz Cityja jer nema sta trazit vise u njemu, ne racunaju na njega, potreban nam je da vrati formu za SP.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 nov 2013, 16:44

Koliko god bih volio da ode u januaru, to je teško ostvarivo..
Mada nema niti jedan razlog da sljedecu tekmu ne počnu Aguero i Negredo, bas bi bila uvreda za obojicu.. Nadam se da ce se Dzeko trgnuti i pokazati da nije dzaba u Sitiju :)
Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 24 nov 2013, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 24 nov 2013, 16:44

Sigurno da Totenhem nije toliko loš, do ove utakmice City je imao čak i bod manje od njih, ali City kao i do sad toplo hladno. I sigurno da nije do toga da Džeku čuva za ligu šampiona, jer ni tu neće biti starter sigurno, ne može biti starter ako zadnjih 5 utakmica u EPL ima ukupno 63 minute igre.
Protiv CSKA Pelegrini je toliko čuvao Džeku da ga čak nije ni uvodio, u zadnje tri u LŠ ima oko 51 minut, i to nije bio starter.
Trebamo biti i mi realni, ne može uvijek biti do drugih, očigledno je do njega. Mora se trznut i nešto uradit.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 24 nov 2013, 16:52

Monolog je napisao/la: Da li će Džeko otići i gdje, to je druga stvar. Lično mislim da bi mu najbolje bilo u Dortmundu, ali postavlja se pitanje ima li šta od toga. Lewandowski, po svemu sudeći, napušta Borussiju i potreban im je neko ko će završavati sve ono što Miki, Reus i Gundo serviraju. :D
Lewandowski ostaje do kraja sezone, a Edinho mora ići u januaru - jer će do kraja sezone završiti u bolnici od komplikacija uzrokovanim hemoroidima...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 24 nov 2013, 16:54

budmo realni Dzeko je i prije ove utakmice bio u drugom planu kod Pelegrinija,a nakon ovoga i demoliranja Totenhema jasno je da Pelegrini vise ne racuna na Dzeku,bar ne u ozbiljnim utakmicama,pametnom dosta! ovo nikome ne koristi ni njemu ni klubu a ni reprezentaciji pogotovo! u januaru on jednostavno mora promjeniti klub ukoliko zeli biti Zmajevima od koristi u Brazilu,inace od njega nemamo nista,vidjeli smo protiv Argentine,nema ga nigdje,nije u formi i kraj price! sto prije ode to bolje...

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 24 nov 2013, 17:02

Imaju novac,imaju dobru ekipu,sansu u borbi za titulufali im klasicni napadac i to je to.
+1 ( ili Inter, Schalke 04 ).
Kad vidim onog Kislinga iz Bayera da igra svaku i sad če protiv Manchester Uniteda slabo mi dodje. Ovaj Dzeko sad na 50 % forme je Maradona za njega.
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 24 nov 2013, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2013, 17:10

ZgemboAdislic je napisao/la:
Gdje si to cito? Oni kao klub su prodavaci, ne kupci. Buy low, sell high. Ja kad bi sam mogo da biram bilo koji klub u koji on da predje, birao bi Romu. Ali to se nece desiti.
Nisu vise,jer su ocigledno skontali da tim postupkom mogu tavoriti k'o Torino,Genova ili takvi a da im titule ili pokale i komsija ispred nosa lapi.
Strotmu nisu kupili za klikere,Ljajic ih je vise kostao nego sto od njega imaju koristi,Gervinho cijena,kvalitet ok ali ga vec povrede jedu.U tome je najveca prednost Dzeki,sto ga ni tenkom povrijediti ne mozes(cak se Kolasinac povrijedi a ovaj ne)Isto tako Pellegrini je svjesno skinuo koji milion sa cjenika Dzeke,tako da ni tu nece biti problema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 24 nov 2013, 17:15

bosnas_ je napisao/la:budmo realni Dzeko je i prije ove utakmice bio u drugom planu kod Pelegrinija,a nakon ovoga i demoliranja Totenhema jasno je da Pelegrini vise ne racuna na Dzeku,bar ne u ozbiljnim utakmicama,pametnom dosta! ovo nikome ne koristi ni njemu ni klubu a ni reprezentaciji pogotovo! u januaru on jednostavno mora promjeniti klub ukoliko zeli biti Zmajevima od koristi u Brazilu,inace od njega nemamo nista,vidjeli smo protiv Argentine,nema ga nigdje,nije u formi i kraj price! sto prije ode to bolje...
Protiv Argentine je igrao lose a skoro ni daje dobijao lopte.

RvPersie
Kontakt:

Post Postao/la RvPersie » 24 nov 2013, 17:16

legenda reala je napisao/la:Ništa od ovoga, kod Talijana je bar bio prva opcija s klupe kod ovog ni to :roll:
Kod Mancinija nije bio 1 opcija sa klupe. Kot Mancinija je počinjao svaku 3 utakmicu i ulazio SVAKU ostalu sa klupe. Ovo nije ni blizu tome. Ovaj ga ne ubacuje ni kod 5:0. Zaključak. Ne računa na njega ni 5 %. Aguero jeste DUPLO bolji igrač od Džeke, Negredo nije ni blizu. Džeko nebi bio to što je bio u Wolfsburgu da nije imao Misketa. Tako isto Negredo ne bi bio ni pola ovoliko dobar, kad bi npr. bio okružen sa 4,5 Engleza a ne sami SPA i ARG koji mu daju lopti na tacni a Džeki kad se je LOMILO koji od njih dvojice ko če da igra u prvih 11 NAMJERNO nisu dodavali. TO je bilo jako očigledno. Uzmite za primjer samo Navasa ( Negredov suigrač iz Seville ). Čovjek uvjek traži Negreda i daje mu lopte na tacni na glavu. Džeki NIKAD u one 4,5 tekme što su igrali zajedno NIKAD. Trudio se svim silama da mu ne doda. I nek neko kaže da to nije uticalo. A Džeko trči otrkriva se sam pred golom i ništa. Tanka je linija od pobjednika do luzera kod napadača kad te krene gol onda je super a zna bit da ni iz 10 šansi da ne zabiješ. Napadači žive od golova + Pellegrini je naklonjen Negredu.
A mislim da je posrijedi i neka vrsta kazne. Pričalo se pomalo u ENG forumima da je Džekson napravio neku pizdariju prije utakmice sa Sunderlandom i kao Pellegrini več tad konto da povede Guidetti-ja umjesto Džeke a onda nije imo muda. ( strah da če popušit od Sunderlanda ). E sad koliko je ovo 2 istina, pisali jesu o tome.
Zadnja izmjena: RvPersie, dana/u 24 nov 2013, 17:25, ukupno mijenjano 2 puta.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 nov 2013, 17:22

imao sam pravi profil Edina Džeke u prijateljima, danas pokušao otići na taj profil i nisam uspio, piše stranica je uklonjena ili nije pronađena (tako se desi kad vas neko blokira)..
pitao sam druga da mi pošalje profil, on je poslao i kaže da normalno može ući na njega..
znači, džeko čita komentare i kritike, al ne mogu da vjerujem da me blokirao frajer :lol: :lol: :lol: :lol:
poslije argentine sam napisao otprilike status: da li ga je stid te partije.. (al ne njemu na zid) :mrgreen: :mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 nov 2013, 17:30

inacefindecko je napisao/la:imao sam pravi profil Edina Džeke u prijateljima, danas pokušao otići na taj profil i nisam uspio, piše stranica je uklonjena ili nije pronađena (tako se desi kad vas neko blokira)..
pitao sam druga da mi pošalje profil, on je poslao i kaže da normalno može ući na njega..
znači, džeko čita komentare i kritike, al ne mogu da vjerujem da me blokirao frajer :lol: :lol: :lol: :lol:
poslije argentine sam napisao otprilike status: da li ga je stid te partije.. (al ne njemu na zid) :mrgreen: :mrgreen:
Nek te vala blokirao. Volis ga imati kao prijatelja, ali nije ti mrsko ni nabaciti koju. Takvi idu striktno i brzo na ignore. A imo ti je zivot dotle i nekog smisla mogo si reci da si prijatelj velikog Dzeksona, sada nemas vise ni to.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 24 nov 2013, 17:31

Durden je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Gledam ovaj demichelis sad svaku pocinje kao starter :lol: :lol: pelegrini ga doveo isto kao i negreda ,sto automatski znaci da i kolarov mora da grije klupu a plus je tu i clischi jos , ubi pelegrini ovaj city nista nisu postali bolji od prosle sezone cak sta vise imaju skroz lose rezultate .....
Šta sve ovaj forum nece istrpiti.
Ti si ko neki pametnjakovic ,pocni momak od sebe ako imas sta da kao argument napises onda to i iznesi a ne da iznosis neke zakljucke a da sam ne znas sta bi napisao nego se glupiras sa ovakvim kratkim upadicama ....

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 nov 2013, 17:31

Yebo ga dan kakve vi gluposti pisete.Sad i Pellegrini kriv sto mu kao neki Negredo igra ispred Dzeke ?

Negredo je u svakom mogucem parametru bolji igrac od Dzeke svima , sem nama glupim Bosancima koji od Dzeke prave najboljeg napadaca na Svijetu a miljama je daleko od toga.

Da je kvalitet za prvi tim , on bi igrao i tu je kraj price.On je klasicni sidras koji je isfurao jos prije 10 godina.Ekipe koje igraju brz fudbal kao City ne trebaju takvog igraca.Draze im je gledati igraca koji ce izgarati na terenu i kvalitetno raditi markaciju i zonu nego drvo koje stoji i ceka kao da je Pelle. ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jegres, Normus90 i 52 gosta.