Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Viborg-Aalborg under 52,5 1,85
Aalborg je bio iskljucivo napadacka ekipa koja je brzo iz kontri zabijala golove, ali otkad je dosao Robert Hedina, postali su mnogo vise obranbeni tim, i to jako dobar obranbeni tim.
To mozemo vidjeti po ostvarenim rezultatima. Ako Aalborg pobijedi Viborg u dvije utakmice, moze doci do velikog polufinala.
Igrali su dva kola doigravanja gdje je primio 42 gola, to nam pokazuje kakva im je obrana.
U obje ekipe golmani su vazne karike jer su trenutno na vrhuncu.
Medjusobni susreti nam takodjer obecavaju utakmicu s malo golova.
2011.12.02. AAB Aalborg-Viborg HK 29:22
2011.09.23. Viborg HK-AAB Aalborg 29:23.
Aalborg je bio iskljucivo napadacka ekipa koja je brzo iz kontri zabijala golove, ali otkad je dosao Robert Hedina, postali su mnogo vise obranbeni tim, i to jako dobar obranbeni tim.
To mozemo vidjeti po ostvarenim rezultatima. Ako Aalborg pobijedi Viborg u dvije utakmice, moze doci do velikog polufinala.
Igrali su dva kola doigravanja gdje je primio 42 gola, to nam pokazuje kakva im je obrana.
U obje ekipe golmani su vazne karike jer su trenutno na vrhuncu.
Medjusobni susreti nam takodjer obecavaju utakmicu s malo golova.
2011.12.02. AAB Aalborg-Viborg HK 29:22
2011.09.23. Viborg HK-AAB Aalborg 29:23.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Jos jedan .....
Borussia Dortmund - Bayern München - Bayern scoort (1:Ja - 2:Nee) 1 (1,25)
Valencia - Rayo Vallecano 1 (1,47)
Atlético Madrid - Real Madrid 2 (1,60)
Wolverhampton Wanderers - Arsenal 2 (1,40)
Manchester City - West Bromwich 1 (1,28)
SC Heerenveen - Ajax - Heereveen scoort (1:Ja - 2:Nee) 1 (1,20)
Roda JC Kerkrade - Feyenoord Dubbele kans X2 (1,28)
Dynamo Moscow - Volga Nizhny Novgorod 1 (1,35)
Újpest FC - DVSC Debrecen X2 (1,25)
Totale notering: @13,66 Sretno
Borussia Dortmund - Bayern München - Bayern scoort (1:Ja - 2:Nee) 1 (1,25)
Valencia - Rayo Vallecano 1 (1,47)
Atlético Madrid - Real Madrid 2 (1,60)
Wolverhampton Wanderers - Arsenal 2 (1,40)
Manchester City - West Bromwich 1 (1,28)
SC Heerenveen - Ajax - Heereveen scoort (1:Ja - 2:Nee) 1 (1,20)
Roda JC Kerkrade - Feyenoord Dubbele kans X2 (1,28)
Dynamo Moscow - Volga Nizhny Novgorod 1 (1,35)
Újpest FC - DVSC Debrecen X2 (1,25)
Totale notering: @13,66 Sretno
- Consigliere
- Kontakt:
Zeljo- Celik odg 3.2 (??!!) 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Napoli- Atalanta 1
Fenerbache-Kayseri 1
Inter-Siena 1
Niberg-Salke (d/n) 1 tioliko od mene
Fenerbache-Kayseri 1
Inter-Siena 1
Niberg-Salke (d/n) 1 tioliko od mene
- Giallorossi
- Kontakt:
Split-Brod Svjetlost under 157,5
Partizan 1
Anderson 2
Indiana 2
Ulog:5€
Dobitak:26,65€
Partizan 1
Anderson 2
Indiana 2
Ulog:5€
Dobitak:26,65€
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pola svijeta igralo protiv Marseja

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- suicidesquad
- Kontakt:
Košarka - zbroj koševa:
Galatasaray - Fener.Ulker(155,5) 1 1,85
Ako ćete igrati ovaj par onda ga igrajte u Williamsu. U drugim kladionicama je manja margina. Ja sam uplatio po kvoti 1,85. Sad su je oborili na 1,70.
Galatasaray - Fener.Ulker(155,5) 1 1,85
Ako ćete igrati ovaj par onda ga igrajte u Williamsu. U drugim kladionicama je manja margina. Ja sam uplatio po kvoti 1,85. Sad su je oborili na 1,70.
treba uživo turit da će montpiler opet dat gol 

u premieru 153,5 i kvota 1,5 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Hannover 96- VfL Wolfsburg 1 2,10
Obje ekipe iz sredine tabele, ali blizu su vrhu, bore se za izlazak u Europu.
Hannover nema poraza kod kuce ove sezone, imaju 8-6-0 uz gol razliku 27:16. Medju najboljim je domacim ekipama lige.
Wolfsburg u gostima igra prilicno slabo, imaju 3-2-9. uz gol razliku 16:33.
Pobijedili su losu Herthu u proslom kolu (gostovanje), kao i na prethodnom gostovanju slabi Nurnberg. Wolfsburg protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele na gostovanjima ima 0-7.
Danas ce im biti mnogo teze protiv Hannovera, koji igra vrlo dobro i ambiciozno ovog proljeca, i svakako ce ici na pobjedu veceras protiv Wolfsburga.
Kod Hannover 96 nedostaju: Radlinger, Akdari, Pläschke, Aycicek, Stindl, Abdellaoue.
Kod Wolsburga nedostaju:Chris, Klamt, Madlung, Schulze, Thoelke, Hitzlsperger, Kreuels, Medojevic, Schindzielorz, Helmes, Scheidhauer.
Prednost domacima uz sasvim pristojan value 2,10.
Obje ekipe iz sredine tabele, ali blizu su vrhu, bore se za izlazak u Europu.
Hannover nema poraza kod kuce ove sezone, imaju 8-6-0 uz gol razliku 27:16. Medju najboljim je domacim ekipama lige.
Wolfsburg u gostima igra prilicno slabo, imaju 3-2-9. uz gol razliku 16:33.
Pobijedili su losu Herthu u proslom kolu (gostovanje), kao i na prethodnom gostovanju slabi Nurnberg. Wolfsburg protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele na gostovanjima ima 0-7.
Danas ce im biti mnogo teze protiv Hannovera, koji igra vrlo dobro i ambiciozno ovog proljeca, i svakako ce ici na pobjedu veceras protiv Wolfsburga.
Kod Hannover 96 nedostaju: Radlinger, Akdari, Pläschke, Aycicek, Stindl, Abdellaoue.
Kod Wolsburga nedostaju:Chris, Klamt, Madlung, Schulze, Thoelke, Hitzlsperger, Kreuels, Medojevic, Schindzielorz, Helmes, Scheidhauer.
Prednost domacima uz sasvim pristojan value 2,10.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- masteRofPoker
- Kontakt:
Gdje mogu pratiti rezultat utakmice Split- Svjetlost?
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.germaniasport.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
silver & black
silver & black
Singlovi:
1. Heerenveen - Ajax 1 @3.50
2.Borussia Dortmund - Bayern München 2 @2.75
1. Heerenveen - Ajax 1 @3.50
2.Borussia Dortmund - Bayern München 2 @2.75
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pravi si doktor, hvala puno.dr.van nostrand je napisao/la:http://www.germaniasport.hr/

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Bila vijest na bljesku da su im navijači naredili da izgube da ne bi PSG osvojio titulu. Ja sam ub' o pm3 tu, 2.80 kvota.Emir ZENICA je napisao/la:Pola svijeta igralo protiv Marseja![]()
![]()

Who dares, wins !
Milwaukee-New York kp 2 @ 2.30
Znam da sam dosadan s Knicksima, ali ovdje jednostavno moram probati njihovu pobjedu. Jesu Bucksi imali 4 pobjede prije poraza od Oklahome, jesu domaćini, jesu ekipa sa puno kvalitetnih igrača, ali ja ovdje igram na veličinu. Naime, radi se utakmici koja će vjerovatno odlučiti posljednjek učesnika playoffa, a ne mogu da zamislim playoff bez Mela. Sjećam se prije par sezona kada su za osmo mjesto, tada zapada, Nuggetsi igrali sa Warriorsima i gubili nekih 15 razlike na poluvremenu, sve dok Anthony nije stupio na scenu. Čovjek nije mogao promašiti (možda je meni samo tako izgledalo), ali on je tip igrača koji jednostavno ne gube ovakve utakmice. Jesam pao na Knicksima zadnja dva puta kad sam ih igro, al neka. No ima i objektivnih argumenata ove opklade, da ne bude da je navijački (iako i ne navijam za New York), a to su visoka kvota, zadnja međusobna utakmica (89-80 za Knickse), kao i činjenica da Bucksi ne igraju naročito impresivno protiv jakih ekipa. Osim toga, te 4 pobjede prije Oklahome su Bucksi dobili protiv slabijih ekipa (istina, uvjerljivo). Mislio sam se da stavim under 202,5 koševa, zbog važnosti utakmice, ali su Bucksi najavili da će pokušat što brže riješavati napade kako ne bi dozvolili (unaprijeđenoj) odbrani protivnika da se postavi. Ja lično ne vjerujem u takvu košarku, naročito ne u ovakvoj utakmic sa playoff intenzitetom. Pobjeda Knicksa!!!
Znam da sam dosadan s Knicksima, ali ovdje jednostavno moram probati njihovu pobjedu. Jesu Bucksi imali 4 pobjede prije poraza od Oklahome, jesu domaćini, jesu ekipa sa puno kvalitetnih igrača, ali ja ovdje igram na veličinu. Naime, radi se utakmici koja će vjerovatno odlučiti posljednjek učesnika playoffa, a ne mogu da zamislim playoff bez Mela. Sjećam se prije par sezona kada su za osmo mjesto, tada zapada, Nuggetsi igrali sa Warriorsima i gubili nekih 15 razlike na poluvremenu, sve dok Anthony nije stupio na scenu. Čovjek nije mogao promašiti (možda je meni samo tako izgledalo), ali on je tip igrača koji jednostavno ne gube ovakve utakmice. Jesam pao na Knicksima zadnja dva puta kad sam ih igro, al neka. No ima i objektivnih argumenata ove opklade, da ne bude da je navijački (iako i ne navijam za New York), a to su visoka kvota, zadnja međusobna utakmica (89-80 za Knickse), kao i činjenica da Bucksi ne igraju naročito impresivno protiv jakih ekipa. Osim toga, te 4 pobjede prije Oklahome su Bucksi dobili protiv slabijih ekipa (istina, uvjerljivo). Mislio sam se da stavim under 202,5 koševa, zbog važnosti utakmice, ali su Bucksi najavili da će pokušat što brže riješavati napade kako ne bi dozvolili (unaprijeđenoj) odbrani protivnika da se postavi. Ja lično ne vjerujem u takvu košarku, naročito ne u ovakvoj utakmic sa playoff intenzitetom. Pobjeda Knicksa!!!
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
e'o Fenjera (opet) 2/1 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Roma-Udinese obje ekipe zabijaju gol 1,60-
Udinese ce sigurno naci prostora za dobre kontre, pogotvo sto imaju odlicne brze napadace Di Natale, Barreto, Armero.
U vrhu su i jedni i drugi, trebaju rezltat, igraju otvoreno, pogotovo Roma koja danas mora ici na pobjedu a tokom cijele sezone imaju problema u odbrani, jedino je Inter primio vise golovo od ekipa iz vrha Serie A.
20.11.10, AS Roma - Udinese 2 : 0
20.03.10, AS Roma - Udinese 4 : 2
28.10.09, Udinese - AS Roma 2 : 1
07.03.09, AS Roma - Udinese 1 : 1
26.10.08, Udinese - AS Roma 3 : 1
13.04.08, Udinese - AS Roma 1 : 3
02.12.07, AS Roma - Udinese 2 : 1
11.03.07, AS Roma - Udinese 3 : 1
U susretima ovih ekipa redovno padaju golovi na obje strane.
Sastavi:Roma
Stekelenburg; Rosi, Kjaer, Heinze, Jose Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Totti; Bojan, Osvaldo.
Klupa: Curci, Cicinho, Taddei, Marquinho, Perrotta, Piscitella, Lamela.
nedostaju: Burdisso, Juan, Greco, Cassetti, Lobont i Borini.
Udinese:
Handanovic; Ferronetti, Danilo, Domizzi; Pereyra, Pinzi, Pazienza, Asamoah, Armero; Abdi; Di Natale.
Klupa.Padelli, Coda, Pasquale, Neuton, Fernandes, Torje, Barreto.
nedostaju: Floro Flores, Basta, Battocchio, Fabbrini, Badu, Isla, Benatia i Ekstrand.
Danas svasta nesto proslo
Udinese ce sigurno naci prostora za dobre kontre, pogotvo sto imaju odlicne brze napadace Di Natale, Barreto, Armero.
U vrhu su i jedni i drugi, trebaju rezltat, igraju otvoreno, pogotovo Roma koja danas mora ici na pobjedu a tokom cijele sezone imaju problema u odbrani, jedino je Inter primio vise golovo od ekipa iz vrha Serie A.
20.11.10, AS Roma - Udinese 2 : 0
20.03.10, AS Roma - Udinese 4 : 2
28.10.09, Udinese - AS Roma 2 : 1
07.03.09, AS Roma - Udinese 1 : 1
26.10.08, Udinese - AS Roma 3 : 1
13.04.08, Udinese - AS Roma 1 : 3
02.12.07, AS Roma - Udinese 2 : 1
11.03.07, AS Roma - Udinese 3 : 1
U susretima ovih ekipa redovno padaju golovi na obje strane.
Sastavi:Roma
Stekelenburg; Rosi, Kjaer, Heinze, Jose Angel; Gago, De Rossi, Pjanic; Totti; Bojan, Osvaldo.
Klupa: Curci, Cicinho, Taddei, Marquinho, Perrotta, Piscitella, Lamela.
nedostaju: Burdisso, Juan, Greco, Cassetti, Lobont i Borini.
Udinese:
Handanovic; Ferronetti, Danilo, Domizzi; Pereyra, Pinzi, Pazienza, Asamoah, Armero; Abdi; Di Natale.
Klupa.Padelli, Coda, Pasquale, Neuton, Fernandes, Torje, Barreto.
nedostaju: Floro Flores, Basta, Battocchio, Fabbrini, Badu, Isla, Benatia i Ekstrand.
Danas svasta nesto proslo

silver & black
silver & black
onako od oka, bez analize:
Denver-Minnesota(+8,5) h1
Gortat under 15,5
M.Gasol over 15,5
D.DeRozan under 17,5
Memphis-Phoenix over 193,5
Denver-Minnesota(+8,5) h1
Gortat under 15,5
M.Gasol over 15,5
D.DeRozan under 17,5
Memphis-Phoenix over 193,5
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.