Neka si ih malo ustalasaoneno#4 je napisao/la:Novo pojacanje u dresu nase reprezentacije koje ce igrati u Sloveniji iduce godine ako Bog da!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- bosanac035
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I Love this game !!!
Moras malo dodatno podgrijati atmosferu pred vecerasnji duelbosanac035 je napisao/la:Neka si ih malo ustalasaoneno#4 je napisao/la:Novo pojacanje u dresu nase reprezentacije koje ce igrati u Sloveniji iduce godine ako Bog da!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Papiri su u savezu, čeka se da potpiše on
Ako je iole pametan to ce i da uradi.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- bosanac035
- Kontakt:
hehe odgovorio je pozitivno potpisaće za koji danneno#4 je napisao/la:Moras malo dodatno podgrijati atmosferu pred vecerasnji duelbosanac035 je napisao/la:Neka si ih malo ustalasaoneno#4 je napisao/la:Novo pojacanje u dresu nase reprezentacije koje ce igrati u Sloveniji iduce godine ako Bog da!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Papiri su u savezu, čeka se da potpiše on
![]()
![]()
Ako je iole pametan to ce i da uradi.
I Love this game !!!
Pa mora da odgovori pozitivno, zna se kojom se linijom ide u tom slucaju. Kad Babuka kaze ima da potpises i da igras za Grenland

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Slike sa presice iz hotela Hungaria na Ilidzi.. Nisam upucen pa bih molio, ako neko moze da odgovori, ko su likovi sto sjede sa Acom, Mahmutovicem, Novoselom za stolom? Novosel izguran na jednoj, selektor na drugoj strani, nema nijednog igraca.. Cisto me zanima ko su oni ljudi?
Hvala.

otvoriti sliku u novom tabu.
Hvala.

otvoriti sliku u novom tabu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ja samo volim iznenadjenja,ako znam sta je
Jos nekih pet i pol sati do vecerasnje tekme, ovo ce sad trajati ko tri dana
Jos nekih pet i pol sati do vecerasnje tekme, ovo ce sad trajati ko tri dana
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@tanzla, brko je Residbegovic direktor Telecoma. Crna majica, ministar u federalnoj vladi Bijedic, a plava kosuljica je Hamdo Katica, direktor marketinga Telecoma. Kao sto sam i najavio Telecom ce sponzorirati repku.
Nezapamcen interes novinara jucer u Hungariji
Cak su im i dresovi podijeljeni, cini mi se brojevi 21 i 22

Nezapamcen interes novinara jucer u Hungariji
Cak su im i dresovi podijeljeni, cini mi se brojevi 21 i 22
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Dijele se dresovi, a ne javljas....neno#4 je napisao/la:@tanzla, brko je Residbegovic direktor Telecoma. Crna majica, ministar u federalnoj vladi Bijedic, a plava kosuljica je Hamdo Katica, direktor marketinga Telecoma. Kao sto sam i najavio Telecom ce sponzorirati repku.
Nezapamcen interes novinara jucer u Hungariji![]()
![]()
Cak su im i dresovi podijeljeni, cini mi se brojevi 21 i 22![]()
Pravda za Papeta!
Moraju sponzori da dobiju svoj dio, nemoj takoDufresne je napisao/la:Dijele se dresovi, a ne javljas....neno#4 je napisao/la:@tanzla, brko je Residbegovic direktor Telecoma. Crna majica, ministar u federalnoj vladi Bijedic, a plava kosuljica je Hamdo Katica, direktor marketinga Telecoma. Kao sto sam i najavio Telecom ce sponzorirati repku.
![]()
Rek'o sam ti da nema Spaldinga, tek sad kad se plasiramo na prvenstvo..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:@tanzla, brko je Residbegovic direktor Telecoma. Crna majica, ministar u federalnoj vladi Bijedic, a plava kosuljica je Hamdo Katica, direktor marketinga Telecoma. Kao sto sam i najavio Telecom ce sponzorirati repku.
![]()
Hvala neno! Bijedic ministar prometa i komunikacija, Katicu znam. Samo sam se bio prepao da se Budnjo nije gdje uvalio tu.
Vodim te kad zovnes prijatelja da koju odsviratanzla je napisao/la:neno#4 je napisao/la:@tanzla, brko je Residbegovic direktor Telecoma. Crna majica, ministar u federalnoj vladi Bijedic, a plava kosuljica je Hamdo Katica, direktor marketinga Telecoma. Kao sto sam i najavio Telecom ce sponzorirati repku.
![]()
Hvala neno! Bijedic ministar prometa i komunikacija, Katicu znam. Samo sam se bio prepao da se Budnjo nije gdje uvalio tu.Kad me vodis na neki non alcoholic kompot u KUD Bascarsija?!
Salu na stranu, kosarka se vraca, doduse na mala vrata, ali se vraca.. Za sve treba zahvaliti Aci i Mirzi.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Bicemo za bajram mozda, pa naleti.. 
boris savovic ce igrati za reprezentaciju bih
Proteklih mjeseci se često u bosanskohercegovačkim medijima spomijala mogućnost da sjajni košarkaš Boris Savović (210cm 25god) zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a to će se uskoro i dogoditi.
Zahvaljujući generalnom sekretaru Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Harunu Mahmutoviću i ljudima koji rade s njim, otklonjene su sve administrativne prepreke oko nastupa Savovića za našu reprezentaciju, te će on naredne godine zaigrati za naš nacionalni tim.
Ljudi iz KS BiH su uspjeli dobiti potrebne papire od crnogorskog Saveza, a ostalo je još da Savović potpiše dokumente o igranju za BiH što je također već dogovoreno.
Savović je ovog ljeta pojačao ekipu Crvene Zvezde, a protekle sezone je nastupao za turski Galatasaray gdje međutim nije imao puno prostora za igru, pa je za Galatu za 14 minuta po susretu ubacivao 6,3 poena uz 2,7 skokova po meču.
Prije Galatasaraya Savović je sa dosta uspjeha nosio dres Hemofarma i Budućnosti iz Podgorice.
Svaka cast Harune ima na evropskom idemo sa odlicnim sastavam ako sve bude uredu
Zahvaljujući generalnom sekretaru Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Harunu Mahmutoviću i ljudima koji rade s njim, otklonjene su sve administrativne prepreke oko nastupa Savovića za našu reprezentaciju, te će on naredne godine zaigrati za naš nacionalni tim.
Ljudi iz KS BiH su uspjeli dobiti potrebne papire od crnogorskog Saveza, a ostalo je još da Savović potpiše dokumente o igranju za BiH što je također već dogovoreno.
Savović je ovog ljeta pojačao ekipu Crvene Zvezde, a protekle sezone je nastupao za turski Galatasaray gdje međutim nije imao puno prostora za igru, pa je za Galatu za 14 minuta po susretu ubacivao 6,3 poena uz 2,7 skokova po meču.
Prije Galatasaraya Savović je sa dosta uspjeha nosio dres Hemofarma i Budućnosti iz Podgorice.
Svaka cast Harune ima na evropskom idemo sa odlicnim sastavam ako sve bude uredu
Mislim da treba i Haruna spomenuti.tanzla je napisao/la:neno#4 je napisao/la:@tanzla, brko je Residbegovic direktor Telecoma. Crna majica, ministar u federalnoj vladi Bijedic, a plava kosuljica je Hamdo Katica, direktor marketinga Telecoma. Kao sto sam i najavio Telecom ce sponzorirati repku.
![]()
Hvala neno! Bijedic ministar prometa i komunikacija, Katicu znam. Samo sam se bio prepao da se Budnjo nije gdje uvalio tu.Kad me vodis na neki non alcoholic kompot u KUD Bascarsija?!
Salu na stranu, kosarka se vraca, doduse na mala vrata, ali se vraca.. Za sve treba zahvaliti Aci i Mirzi.
Odlično, makar ćemo sada imati dostojnu zamjenu za Teletovićaado21 je napisao/la:boris savovic ce igrati za reprezentaciju bih
18.6.1987, 210 cm
Hemofarm (2004–2009)
Budućnost (2009–2010)
Hemofarm (2010–2012)
Galatasaray Medical Park (2012)
Crvena zvezda (2012–)
Znači to je info koju je neno tajnovito objavioado21 je napisao/la:boris savovic ce igrati za reprezentaciju bih
A šta ćemo sa Bavketom???
još omić i kad se vrati gordić,defintivno tim za visoke domete
- legenda reala
- Kontakt:
Jel ovo ta bomba o kojoj si mi pričao ili ima jošneno#4 je napisao/la:Novo pojacanje u dresu nase reprezentacije koje ce igrati u Sloveniji iduce godine ako Bog da!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.