Moze pricat ko sta hoce ovo je veci uspjeh nego sto je Safet Susic napravio, ako uzmemo sve okolnosti u obzir.juka55 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 00:36Momci ohladite glave. Prevelika ste vi očekivanja imali od ove reprezentacije od koje je izvučen maksimum na kraju. Gledajte pozitivne stvari kojih itekako ima. Pljuvat uvijek možemo svi, ali to nije rješenje. Govoriti o tome kako smo pobjedili utakmice koje smo trebali izgubiti je debilno, sport je takav, koliko puta samo budeš bolji pa popušiš na kraju nemojte zagrebavat… Reprezentacija nakon svega ima budućnost i igrače koji će ozbiljno predstavljati repku to treba da nas raduje
Licno ja sam Barbareza prozivao kockarom neznalicom, vicinim pusi k u r c e m jer kad smo igrali prvu utakmicu protiv rumunije izgledao mi je smjesan kako glupo daje istrukcije igracim tacno se vidio teski amaterizam.
E sad covjek je dokazao da zna.
Meni je izgledalo da smo pobjedili rumune u rumuni na srecu pa isto tako protiv kipra pa sam onda jos vise ubjedjen u to jer smo igrali slabo u obje utakmice protiv san marina, medjutim utakmica protiv kipra rumunije i ovo veceras ipak je pokazalo da ima rada da ima kvaliteta.
Safet vs sergej
Safet kad je uzeo ekipu imao si vedu dzeku misimovica salihovica begovica pjanica i spahica u primugdhe ovih 5-6 igraca imalo zajedno oko 50-60 utakmica gdje prosjek godina bio 27-28 dok ti je sad najbolji igrac iz st paulijs ili atlante, gdje ti je prosjek godina 23 godine, gdje ti je otisao najbolji stoper iz reprezentacije (ahmethodzic) gdje ti se tri od 4 najbolja igraca povrijede dedic kolasinac demirovic.
I danas da smo imali samo kolasinca uzelibi ovo glat, danasnjoj utakmici je trebalo malo iskustva da se nakon 70 minuta pocelo izlezavat pa kad ti pridje njihov igrac gurnes ga malo tog prljavog nogometa, pa lezanje pa zvanje medecinskog osoblja takodje barba je trebao sjeckat posle 70 min sa izmjenama, smatram da je to neiskustvo i igraca i ss.
Al ja skidam kapu barbarezu posebno ako uzmemo u obzir PONOVO KAZEM IGRAT OVU UTAKMICU NAKON VELKE POTROSNJE PROTIV RUMINIJE I BEZ
KOLASINCA DEDICA KATICA DEMIROVICA BICAKCICA barisica radeljica..