AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 28 okt 2012, 22:38

zemane idi u tri pm retardirane
nema potpisa

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 28 okt 2012, 22:42

treba otjerat ovog klauna iz rome što prije i dovesti pravog trenera.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 okt 2012, 22:47

Admir_Sa je napisao/la:zemane idi u tri pm retardirane
dobro, prijatelju.. sad igramo prljavo :mrgreen:

nego, na stranu te crne rupe koje se dešavaju, možda bi zbog toga izgubili i bez penala, no zbog ovakvih sudačkih odluka ova liga nema smisla... suđenje na nivou plbih
NAPRIJED NARODE!

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 28 okt 2012, 22:48

arelinho je napisao/la:dobro je pa nisam navijac Rome jer bi davno izgubio zivce :S kako ljudi od dobre igre dodju dodju do dna sto se tice igre :S
Ma mi Romanisti smo navikli na ovakve stvari. Sjećam se sezona u kojima se Roma borila za titulu sa Interom,pa se dešavalo da vode po 2 ili 3 razlike protiv Livorna,Empolija,...Genove (0-3;pa 4-3 za genovu) i na kraju gube titulu za 2 ili 3 boda, upravo zbog ovakvih kikseva.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 okt 2012, 22:50

Zeman je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:zemane idi u tri pm retardirane
dobro, prijatelju.. sad igramo prljavo :mrgreen:

nego, na stranu te crne rupe koje se dešavaju, možda bi zbog toga izgubili i bez penala, no zbog ovakvih sudačkih odluka ova liga nema smisla... suđenje na nivou plbih
Roma je smijesan tim,trener isto tako,odbrana 0 poput amatera igraju svaku utakmicu,sve se svodi na isto dati sto vise golova,tim pun balavurdije koje nebi igrala ni u jednom ozbiljnom timu...Zao mi je Pjanica,mislim da ce u januaru on otici sigurno...
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 28 okt 2012, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 okt 2012, 22:53

Ponos Torina je napisao/la:
Roma je smijsan tim,trener isto tako,odbrana 0 poput amatera igraju svaku utakmicu,sve se svodi na isto dati sto vise golova,tim pun balavurdije koje nebi igrala ni u jednom ozbiljnom timu...Zao mi je Pjanica,mislim da ce u januaru on otici sigurno...
ma nemoj, a ostali igraju da daju što manje?

pjanić danas bio jedan od najlošijih na terenu, malko nek se ugleda na Tottija kako se trči i bori..
NAPRIJED NARODE!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 okt 2012, 22:57

Zeman je napisao/la:
Roma je smijsan tim,trener isto tako,odbrana 0 poput amatera igraju svaku utakmicu,sve se svodi na isto dati sto vise golova,tim pun balavurdije koje nebi igrala ni u jednom ozbiljnom timu...Zao mi je Pjanica,mislim da ce u januaru on otici sigurno...
ma nemoj, a ostali igraju da daju što manje?

pjanić danas bio jedan od najlošijih na terenu, malko nek se ugleda na Tottija kako se trči i bori..
Zbog tog istog Tottija Roma godinama nema napretka,Pjanic nema dovoljno slobode da bi igrao najbolje sto moze,niti mu to Zeman moze pruziti......dati sto vise golova jer su svjesni da u svakoj utakmici primaju minimalno 2 gola to je sramota za tim koji sebe smatra ozbiljnim konkurentom za neki trofej....Nemam nista protiv Rome ali ovo sto se desava je zalosno i jadno,Luis Enrique je nesto gradio i otjerali su ga samo tako..Doveli su budalu od trenera da djeci drzi predavanje misleci da ce to smiriti pojedince i da ce tim biti ozbiljniji,na kraju je taj Zeman doveo jos balavurdije i napravio cirkus od ekipe.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 okt 2012, 23:09

Zbog tog istog Tottija Roma godinama nema napretka,Pjanic nema dovoljno slobode da bi igrao najbolje sto moze,niti mu to Zeman moze pruziti......dati sto vise golova jer su svjesni da u svakoj utakmici primaju minimalno 2 gola to je sramota za tim koji sebe smatra ozbiljnim konkurentom za neki trofej....Nemam nista protiv Rome ali ovo sto se desava je zalosno i jadno,Luis Enrique je nesto gradio i otjerali su ga samo tako..Doveli su budalu od trenera da djeci drzi predavanje misleci da ce to smiriti pojedince i da ce tim biti ozbiljniji,na kraju je taj Zeman doveo jos balavurdije i napravio cirkus od ekipe.....
Jah, baš zbog Tottija Roma nema napretka. U svakom slučaju, neka ikona igra ako hoće još 10 godina i neka to vrijeme Roma bude u donjem dijelu tabele, ne smeta mi.
Očigledno da si mašio na kladionici, pa pokušavaš ovdje istresti frustracije. Pa, ako igdje iko ima slobode, onda je to kod Zemana. Castan ima slobodu da kad zaželi s pozicije CB-a ode u protivničkih 16m. Nije problem Pjanićev sloboda, već nedostatak snage, kondicije...
Kažeš LE nešto gradio. Ok, možda i je, ali od prvog kola do 38. prošle sezone nije bilo nikakvog napretka, nisu se mogli vidjeti ni temelji toga što je on počeo graditi. Svako ko prati nogomet je znao da će kod Zemana prednost imati mladi igrači, tako radi oduvijek. A zaslužio je kao i LE bar jednu sezonu da vidimo ima li od toga šta. Ja vidim napredak, akcije su sve bolje i uigranije, još kad se obrana (čiji je prosjek 21,5 godina) uigra, to će biti ok.
I otkud ti to da Roma ganja neki trofej ove sezone?
Btw. za koga ono navijaš Juve ili Liverpool?
NAPRIJED NARODE!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 okt 2012, 23:19

Kakav napredak, pa nijednu ozbiljniju ekipu Roma nije dobila. Uspjeli su izgubiti i protiv davljenika Bologne. Pitanje je šta bi se desilo u Kalabriji da se tekam odigrala..A tek slijede tekme protiv Lazia, Fiorentine, Milana, Napolija...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 28 okt 2012, 23:20

Pa od Rome se i ocekuje da prima golove jer koliko znam Zemanu je samo bitno da zabije gol vise pa makar rezultat bio 11-10, i ja vjerujem da ce to vremenom bolje izgledati ali ipak fali tu jos igraca da bi Roma bila konkurent za bilo sta.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 okt 2012, 23:31

Pjanic ima nedostatak snage,kondicije :lol: :lol: :lol: jasno mi je da volis Romu i da nedas na nju ali malo budi objektivan,bar malo ;) Navijam i bodrim i jedne i druge obozavam oba kluba vec dugo dugo godina,ako te jos zanima bio sam na par utakmica Juventusa,Liverpoola na zalost nisam ali i to cu nekada u buducnosti da ispunim...

Pjanic u reprezentaciji leti po terenu poput gazele,dijeli lopte žmireci a u Romi nevalja,neshvacen decko......

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 28 okt 2012, 23:39

VanBasten je napisao/la:Kakav napredak, pa nijednu ozbiljniju ekipu Roma nije dobila. Uspjeli su izgubiti i protiv davljenika Bologne. Pitanje je šta bi se desilo u Kalabriji da se tekam odigrala..A tek slijede tekme protiv Lazia, Fiorentine, Milana, Napolija...
Dobro, ni ja ne smatram da je Inter ozbiljna ekipa, ali od njih ima tek 3-4 ozbiljnije u Serie A ;)
Napredak koji ja vidim je: Castan i Marquinos dosta bolje izgledaju iz utakmice u utakmicu. To što je Udinese zabio tri gola nije krivica baš njih dva. Kod prvog gola gostiju svi u obrani su na vrijeme izašli i ostavili igrače Udinesea u ofsajdu, ali je nesreća bila da se baš od Osvalda lopta odbila Domizziju na tanjir. Nakon gola standardno čitava ekipa pala u crnu rupu i taj je period do poluvremena bio kritičan. Treći gol iz nepostojećeg penala. Dakle,tek bi za drugi mogli djelimično kriviti stopere. A koliko imaju godina i zajedničkih utakmica njih dva?
Bekovi isto mnogo, mnogo prodorniji nego kod Enriquea. S Balzaretijem će to i u defanzivi biti bolje, nadam se da će i Piris biti sve sigurniji.
Problem Rome je vezni red. Očigledno da je Grk Zemanov ljubimac i njega će trpiti maksimalno. Uz to, DDR i Pjanić su ove sezone u dosta lošoj fizičkoj spremi. Djelimično je za to kriv i Zeman, ali puno više njih dva. Očekujem da će se ili vratiti u pravu formu (samim tim će i Roma napredovati u igri) ili će jedan od njih ići iz Rima u januaru.
Napad je ok, zabijamo sasvim dovoljno golova. Lamela napokon hvata pravu formu i sve je bolji. Totti oduševljava iz utakmice u utakmicu. Osvaldo sasvim dobar. Još kad Destro proradi, to će biti odlično.
Da ponovim, problem je u veznom redu. Ako DDR i Pjanić budu pravi, Roma će na terenu biti bolja za 50 posto.

@Ponos Torina
fakat pokazuješ nedostatak nogometnog znanja kad porediš utakmice reprezentacija i klubova i uz to utakmice u kojima se jedan od protivnika zove Latvija/Litvanija/Lihtenštajn, a stadion je Bilino Polje (aludiram na njegove dimenzije).Ne smeta mi što navijaš za oba kluba, ali mi glupo da se brineš o Romi s obzirom da Liverpool ima još gore probleme. A, s druge strane Juventus je rival, pa ni zbog toga ne treba da žališ Romu.
Dakle, ili si mašio na kladionici ili si jedan od onih što su zaljubljeni u naše reprezentativce pa im smetaju i Mancini i Babel i Labadija i Zeman i Pulis i svako ko se usudi na minut da ostavi našeg Zmaja na klupi?
NAPRIJED NARODE!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 okt 2012, 23:43

Zeman je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Kakav napredak, pa nijednu ozbiljniju ekipu Roma nije dobila. Uspjeli su izgubiti i protiv davljenika Bologne. Pitanje je šta bi se desilo u Kalabriji da se tekam odigrala..A tek slijede tekme protiv Lazia, Fiorentine, Milana, Napolija...
Dobro, ni ja ne smatram da je Inter ozbiljna ekipa, ali od njih ima tek 3-4 ozbiljnije u Serie A ;)
Napredak koji ja vidim je: Castan i Marquinos dosta bolje izgledaju iz utakmice u utakmicu. To što je Udinese zabio tri gola nije krivica baš njih dva. Kod prvog gola gostiju svi u obrani su na vrijeme izašli i ostavili igrače Udinesea u ofsajdu, ali je nesreća bila da se baš od Osvalda lopta odbila Domizziju na tanjir. Nakon gola standardno čitava ekipa pala u crnu rupu i taj je period do poluvremena bio kritičan. Treći gol iz nepostojećeg penala. Dakle,tek bi za drugi mogli djelimično kriviti stopere. A koliko imaju godina i zajedničkih utakmica njih dva?
Bekovi isto mnogo, mnogo prodorniji nego kod Enriquea. S Balzaretijem će to i u defanzivi biti bolje, nadam se da će i Piris biti sve sigurniji.
Problem Rome je vezni red. Očigledno da je Grk Zemanov ljubimac i njega će trpiti maksimalno. Uz to, DDR i Pjanić su ove sezone u dosta lošoj fizičkoj spremi. Djelimično je za to kriv i Zeman, ali puno više njih dva. Očekujem da će se ili vratiti u pravu formu (samim tim će i Roma napredovati u igri) ili će jedan od njih ići iz Rima u januaru.
Napad je ok, zabijamo sasvim dovoljno golova. Lamela napokon hvata pravu formu i sve je bolji. Totti oduševljava iz utakmice u utakmicu. Osvaldo sasvim dobar. Još kad Destro proradi, to će biti odlično.
Da ponovim, problem je u veznom redu. Ako DDR i Pjanić budu pravi, Roma će na terenu biti bolja za 50 posto.

@Ponos Torina
fakat pokazuješ nedostatak nogometnog znanja kad porediš utakmice reprezentacija i klubova i uz to utakmice u kojima se jedan od protivnika zove Latvija/Litvanija/Lihtenštajn, a stadion je Bilino Polje (aludiram na njegove dimenzije).Ne smeta mi što navijaš za oba kluba, ali mi glupo da se brineš o Romi s obzirom da Liverpool ima još gore probleme. A, s druge strane Juventus je rival, pa ni zbog toga ne treba da žališ Romu.
Dakle, ili si mašio na kladionici ili si jedan od onih što su zaljubljeni u naše reprezentativce pa im smetaju i Mancini i Babel i Labadija i Zeman i Pulis i svako ko se usudi na minut da ostavi našeg Zmaja na klupi?
taj je :mrgreen: vidiš da ne može napisati kritiku, a da ne spomene Pjanića

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 28 okt 2012, 23:48

Romi može pomoć' jedino Sakib Malkočević! :|
je li ravno ovo? je li ravno?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 okt 2012, 23:58

Izvrnuse me za novac,.ebem im trunje!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 okt 2012, 00:01

Zeman je napisao/la:
Mah Inter je incident, što su pokazali evo i kasniji rezultati. Pa sve je to manje-više isto djelovalo i na početku sezone. Gledao sam sve tekme dosad, i ja vala nisam vidio ništa specijalno novo u igri večeras što nisam vidio na početku sezone.

Pa ne možeš porediti bekove kod LE i Zemana. LE nije ni imao bekove osim Angela koji nije opravdao očekivanja. Pokušavao je s Taddeijem, Rossijem i s kim već nije. Zemanu su kupili bekove, pa je i očekivano da se igra uz aut liniju u oba pravca i popravi.

Slažem se, ali izgleda da Zeman ne vidi taj problem. Ili vidi ali ne zna ga riješiti. Nema drugog objašnjena.

Kakogod, 2 puta na svom terenu ispustiti vodstvo od 2:0 je nedopustivo. I ovo večeras ide Zemanu na dušu. Ne znam šta je kontao s izvođenjem Tottija... Mislim da su svi u Udineseu odahnuli kad su vidjeli da izlazi jedini čovjek koji im može napraviti ozbiljan problem a koji je još uvijek na terenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 okt 2012, 00:16

Zeman@

ja na kladionici nikad neigram romu jer bi bio u dubokom minusu,i jos jedna cinjenica koja pokazuje koliko je Roma truhla iznutra je ta da se u kladionicarskoj ponudi uvijek nudi zbroj golova na utakmici 2,5 + 1.40 koeficijent ,to je jos jedan od pokazatelja kakvim putem Roma ide,i koliko napreduje.Prvo nemozes nista pricati o mojem poznavanju fudbala,Pjanic je igracina velika i bice jos veci igrac kad ode u normalan klub,za razliku od nekih kastana i njemu slicnim,tim koji ima puno juznoamericanaca u timu je uvijek nediscipliniran to je jedan od najvecih problema tvog tima.Nebih da ti vise oduzimam vrijeme..pozz ;)

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 okt 2012, 00:33

E moja Roma pa vi ne mozete privesti tekmu kraju i kada vodite 2:0,pa kolko vam treba golova prednosti da nekoga dobijete,je li ovo vise toliko neznanje Zemana ili se namjesta na sve strane,ja bi rekao i jedno i drugo,hem je Roma postala smjesan klub hem je liga u ****,danas svi namjestise tekmu,e j.ebem ti i ovakvu ekipu i ovakvu ligu,muka mi je vise od ove Serie A
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 29 okt 2012, 01:30

hajd kao navijac poraz im i nekako mogu oprostiti,ali sto me oborise na kladi za 150KM to nikako ne mogu oprostiti...

I budimo malo objektivni...ovo se moglo i ocekivati da ovoliki broj golova primamo...nije to do Zemana,vec jednostavno nemamo kvalitet u odbrani..da je bilo koji drugi trener ne bi bilo nista specijalno drugacije...realno gledano...FORZA ROMA...!!!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 29 okt 2012, 06:58

I meni su povalili na kladionici, ali ne pobjeda rome, vec ispod 5,5 zutih kartona ... Roma vodi 2-0, mirna tekma napocetku ... I odjednom sve Roma usere kao po obicaju, uvede tekmu u egal, i u zadnjih 5-6minuta 4zuta kartona .

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.