Svaka ti cast majstore vratiti se poslije one povrede i odigrati opet dobro sezonu i za repku

aBd da nam zabijes gol protiv Francuske

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Upravo tako.Virtu4l je napisao/la:Protiv Vedada mogu pričati samo oni koji nemaju pojma o fudbalu.
krampe ste vi koji tko pricatetax je napisao/la:sto kaze jedan forumas (kojeg imenovat necemo jer zeli ostati amoniman![]()
nista do krampa
Pa stani,ako Vedad bude nevidljiv protiv Francuske,odigra vrlo lose,i ako ja poslije toga kazem da u slijedecoj utakmici treba staviti Muslimovica ili Zeca umjesto Ibisevica u prvu postavu,jel to znaci da ja nemam pojma o fudbalu ?'Virtu4l je napisao/la:Protiv Vedada mogu pričati samo oni koji nemaju pojma o fudbalu.
dobro muslimovica on moze proci ali ni on nije standardan u svom klubu ali haj,ali mi nije jasno kad stavljate tamo nekog zeca...covjek jace tekme nije odigrao...vukao se tamo po sibeniku pa zavrsi tamo negdje u nekom gencerbigliju(ni ime mu nemosh izgovorrit)...i on da mi igra ispred ibisevica...stvarno se svasta ovde moze procitati...Dylan Dog je napisao/la:Pa stani,ako Vedad bude nevidljiv protiv Francuske,odigra vrlo lose,i ako ja poslije toga kazem da u slijedecoj utakmici treba staviti Muslimovica ili Zeca umjesto Ibisevica u prvu postavu,jel to znaci da ja nemam pojma o fudbalu ?'Virtu4l je napisao/la:Protiv Vedada mogu pričati samo oni koji nemaju pojma o fudbalu.
Pa samo navodim na koje napadace trenutno Susic racuna,i ako Vedad igra lose valjda je logicno da ga jedan od njih dvojice zamjeni.T-MAC je napisao/la:dobro muslimovica on moze proci ali ni on nije standardan u svom klubu ali haj,ali mi nije jasno kad stavljate tamo nekog zeca...covjek jace tekme nije odigrao...vukao se tamo po sibeniku pa zavrsi tamo negdje u nekom gencerbigliju(ni ime mu nemosh izgovorrit)...i on da mi igra ispred ibisevica...stvarno se svasta ovde moze procitati...Dylan Dog je napisao/la:Pa stani,ako Vedad bude nevidljiv protiv Francuske,odigra vrlo lose,i ako ja poslije toga kazem da u slijedecoj utakmici treba staviti Muslimovica ili Zeca umjesto Ibisevica u prvu postavu,jel to znaci da ja nemam pojma o fudbalu ?'Virtu4l je napisao/la:Protiv Vedada mogu pričati samo oni koji nemaju pojma o fudbalu.
to si u pravu 100% po mom misljenju trebao je protiv lux. da igra pa mozda i cijelo drugo poluvrijeme kao i jahic,,,Cartman je napisao/la:Zec se razlikuje od ostalih igraca u reprezentaciji, jer je vrlo brz. Mi takvog igraca ustavari i nemamo osim njega. Zato on ima sigurno mjesto na spisku, iako nije za prvih 11 jos. Ali vrlo dobar za klupe.
To gdje ko igra''zaebite'' pricu.T-MAC je napisao/la:dobro muslimovica on moze proci ali ni on nije standardan u svom klubu ali haj,ali mi nije jasno kad stavljate tamo nekog zeca...covjek jace tekme nije odigrao...vukao se tamo po sibeniku pa zavrsi tamo negdje u nekom gencerbigliju(ni ime mu nemosh izgovorrit)...i on da mi igra ispred ibisevica...stvarno se svasta ovde moze procitati...Dylan Dog je napisao/la:Pa stani,ako Vedad bude nevidljiv protiv Francuske,odigra vrlo lose,i ako ja poslije toga kazem da u slijedecoj utakmici treba staviti Muslimovica ili Zeca umjesto Ibisevica u prvu postavu,jel to znaci da ja nemam pojma o fudbalu ?'Virtu4l je napisao/la:Protiv Vedada mogu pričati samo oni koji nemaju pojma o fudbalu.
Ma ovde ti 90% ljudi ili nema pojma o fudbalu ili nemaju svoje misljenje, pa ponavljaju ono sto neko kaze. Evo na utakmici protiv Luksemburga Baho kaze Miske vise voli dodati neko sam zabiti gol i odjednom pola foruma to ponavljaDenizmare je napisao/la:Vrlo je zanimljivo kako neko od idola nacije dodje do ,,krampe,,. Stvori se takvo misljenje da svi ko papagaji to pocnu ponavljati. Istina da ne igra kao Dzeko za repku,ali se svaki put bori kao lav,pokusava,gubi lopte ali i otvara dosta prostora tom istom Dzeki. Ali mi samo gledamo koliko ce golova dati,a i kad da gol onda opet je slabo igrao -dao je go i nista drugo nije uradio,nikad ugoditi raji.
Po meni nikad nije odigrao tako lose da bi ga izdvojio od drugih i kritikovao,ali eto svako ima pravo na misljenje,nazalost...
misimovic ce u utorak biti igrac sa najvise tekmi za BIH u historiji, dakle uvijek je bio tu i kad smo gubili i kad smo pobjedjivali...puno je dao za repku s obzirom kakvi odnosi vladaju u savezu....a ti si suvise mali da ovo pises, dakle teren je mjerilo, pogledaj statistiku pa vidi sta je miske uradio do sada...Sto se tice vede imam osjecas da pored dzeke uvijek izbije u drugi plan, valjda ce proraditi u utorakA_d_0 je napisao/la:Volim svakog naseg igraca (sem Misimovica) i smeta mi kad ovako pricate o Vedi jer niste realni. Kazete Vedo nezna primiti loptu pa pogledajte Dzeku. Sinoc 12 puta sam na strani i odbija se lopta ko od blok,dribling nijedan osim onaj kad je gol dao al golman vec lezao. Dzeko ga je zabio,Vedo nije ali nijedan ni drugi nisu bili Bog zna sta. Ocekujem vise protiv Francuza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.