PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Evo ako hocete ja cu vam objasniti sta i kako i samo prenosite...od play offa mozemo poceti 
A C A B !
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja mislim da sam ja namjestio sebi da imam prijenos, ali kad uključim da prenosi na računaru, užasno sporo ide ....
- Goalgetter
- Kontakt:
Igraju li se preko vikenda uzvratne utakmice Play-Offa

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
http://www.livestream.com/navijacki
Uzivo prenos utakmice Valencia-Panathinaikos..
Pocinje za 4-5 minuta..
Panathenaikosu je dovoljan i remi da prodje dalje dok je ekipa Valencie vec prosla...
Pocinje za 4-5 minuta..
Panathenaikosu je dovoljan i remi da prodje dalje dok je ekipa Valencie vec prosla...
A C A B !
taman dok pripremin kokice i kolu. jbt gledanija ce biti vasa tekma nego vecerasnja lige prvaka.Emir_ZENICA je napisao/la:http://www.livestream.com/navijacki
Pocinje za 4-5 minuta..
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:

jos nas zove da gledamo ovo sranje.
stvarno neposteno od juventuse i emira. ocigledno je da je juventus pustio emira. samo mi zao sto ja ne pustih muhovica da me pobjedi, pa da on prodje a da emir ispadne.

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
hocu ja. aj kreirajjasko_juve je napisao/la:hocel ko friendly do utakmice????
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
nisam znao da ne bi prosao, al ne bi me cudilo ni da ti je 3enemy pustio gol u zadnjoj minuti.Emir_ZENICA je napisao/la:Da si pustio muhovica on opet ne bi prosao
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
jasko_juve
- Kontakt:
pomagajte ljudi...stavio onaj deemaz patch i editovo onaj hosts file, onaj forum pes6j mi otvoren i kada u pesu idem ono network, cekam jedno 10-ak sekundi i ovo mi se pojavi http://img145.imageshack.us/i/afafaf.png/
a do maloprije mi je moglo uci, pojavi mi se nesto registry code i password, a sad ne moze ni dotle
a do maloprije mi je moglo uci, pojavi mi se nesto registry code i password, a sad ne moze ni dotle
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nije mi pustio gol u zadnjoj minuti,ono je bilo ne moguce nastimati
A ova utakmica je bilo dogovoreno ne pravo igrati,cisto zafrkancija...da smo stimali ne bi dali live prenos
A ova utakmica je bilo dogovoreno ne pravo igrati,cisto zafrkancija...da smo stimali ne bi dali live prenos
A C A B !
Ja i Emir igramo svaki dan utakmice, to znaju mnogi i ovako se uvijek igra sa puno zezancije, tako da sam i ovu utakmicu odigrao kao i ostale prijateljske, jer nije imala neki rezultatski značaj za mene.
A za tvoju informciju ovdje se već duže vrijeme priča kako je ovo namješteno, pa ako ste nas osudili i prije što se sad pravi scena, ako imate dokaz izbacite nas iz lige i gotovo, ne moram je ni igrati.
Ali ima ovdje i gori stvrai što se radi, od početka lige još od drafta ali niko ništa ne priča
A za tvoju informciju ovdje se već duže vrijeme priča kako je ovo namješteno, pa ako ste nas osudili i prije što se sad pravi scena, ako imate dokaz izbacite nas iz lige i gotovo, ne moram je ni igrati.
Ali ima ovdje i gori stvrai što se radi, od početka lige još od drafta ali niko ništa ne priča
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Donnie Darko
- Kontakt:

emire, jel to zelis reci da onaj zadnji gol nije pusten? daj barem budite iskreni pa priznajte.
E zanima me kako ovo funkcioniše pa ako bi mi k'o ukratko objasnio šta i kako jer volio bih i ja igrati ako je to ono na šta mislim. A mrsko mi sad preko 250 stranica listati ...
Who dares, wins !
..bi prosao da sam kivia pobjedioEmir_ZENICA je napisao/la:Da si pustio muhovica on opet ne bi prosao
..cestitke svima koji su prosli,a cestitke i tebi Emire
- Donnie Darko
- Kontakt:
Cestitke svima koji su prosli u playoff. Nadam se da u nastavku sezone nece biti problema sa izosancima i da ce sve proteci u najboljem redu.
Emire hocemol veceras odigrat prvu tekmu?
Emire hocemol veceras odigrat prvu tekmu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.