FK Mladost DK
Re: FK Mladost DK
Da li znate hoce li biti prenos protiv Borca za vikend?
Zapravo, koji dan bi trebalo da se igra, subota ili nedjelja?
Zapravo, koji dan bi trebalo da se igra, subota ili nedjelja?
- Tristan
- Kontakt:
I na stranici saveza i na Areni i na rezultatima stoji da je u nedjelju u 13:30. Prenos na Areni.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- L' Imperator
- Kontakt:
Duplo bolji.
Mladost se dobro za*ebala zbog te razmjene. Radi par hiljada što je trebalo Sarajevu pripasti od transfera Anđušića, izgubili su jednog od najboljih igrača.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
NS/FS BiH je obezbijedio nabavku i montažu reflektorskih tijela, te smo uradili i fotometrijski proračun za svaki stadion, a klubovi i lokalne zajednice su trebale da pripreme izradu i montažu trafo stanica, reflektorskih stubova sa temeljima i razvod elektroinstalacija.
Za taj projekat NS/FS BiH je dobio podršku od FIFA Forward programa u iznosu od 1.330.000,00 USD. Zaključili smo ugovor sa Philips-om za nabavku minimalno 950 rasvjetnih tijela tipa ArenaVision MVF403 MHN SA 2000W/956 SI koji bi se montirali na odabranim stadionima, odnosno onim stadionima koji su dobili podršku lokalnih zajednica i sa kojima je NS/FS BiH potpisao ugovor o zajedničkoj realizaciji.
Rok za realizaciju kompletnog projekta je juni 2020.godine, a Izvršni odbor je u skladu sa tim propisao da reflektorska rasvjeta od sezone 2020/2021. bude obavezujući uslov za odigravanje utakmica na premijerligaškim stadionima.
Općina Kakanj i FK „Mladost“ bi trebali do kraja mjeseca potpisati ugovor sa NS/FS BiH oko realizacije ovog projekta koja bi počela u proljeće naredne godine.
Za taj projekat NS/FS BiH je dobio podršku od FIFA Forward programa u iznosu od 1.330.000,00 USD. Zaključili smo ugovor sa Philips-om za nabavku minimalno 950 rasvjetnih tijela tipa ArenaVision MVF403 MHN SA 2000W/956 SI koji bi se montirali na odabranim stadionima, odnosno onim stadionima koji su dobili podršku lokalnih zajednica i sa kojima je NS/FS BiH potpisao ugovor o zajedničkoj realizaciji.
Rok za realizaciju kompletnog projekta je juni 2020.godine, a Izvršni odbor je u skladu sa tim propisao da reflektorska rasvjeta od sezone 2020/2021. bude obavezujući uslov za odigravanje utakmica na premijerligaškim stadionima.
Općina Kakanj i FK „Mladost“ bi trebali do kraja mjeseca potpisati ugovor sa NS/FS BiH oko realizacije ovog projekta koja bi počela u proljeće naredne godine.
#samoRudar #zauvijek
Ma dok ne vidim svojim očima ne vjerujem. Krov i Reflektori se evo vec tri godine prave.L' Imperator je napisao/la: ↑06 nov 2019, 18:57NS/FS BiH je obezbijedio nabavku i montažu reflektorskih tijela, te smo uradili i fotometrijski proračun za svaki stadion, a klubovi i lokalne zajednice su trebale da pripreme izradu i montažu trafo stanica, reflektorskih stubova sa temeljima i razvod elektroinstalacija.
Valjda ih neće za cvajtu opremiti.
- L' Imperator
- Kontakt:
I ja, isto!
Na Facebook stranici izjava Mušije: "Na proljeće PLANIRAMO napraviti rasvjetu na stadionu".
Pa je l' dosta više tog planiramo, uskoro, ako Bog da..? Daj ba više uradite nešto da se vidi!
ACTA, NON VERBA!
#samoRudar #zauvijek
:Ma biće ti reflektori sigurno na proljeće...mora se i opstina malo više uključiti...igračima je sve isplaćeno...nadam se u ove tri domaće utakmice do kraja barem 7 bodova..borac nam je dužnik od prije dvije godine kada smo im dali bodove u Kaknju...

- L' Imperator
- Kontakt:
Sutra bi pobjedom mogli "iznad crte". Znači, ginuti za svaku loptu od prve do devedesete minute!
#samoRudar #zauvijek
Danas se mora dobiti. Cetri utakmice imamo do zimske pauze.
Borac - H
Radnik - H
Zrinjski - A
Celik - H
Racunica vrlo jasna za zimski san. Igracima sve isplaceno sad nek trce i ginu. Kvalitete nemamo ali valjda mozemo na guzove izgurati ove tri kuci.
Borac - H
Radnik - H
Zrinjski - A
Celik - H
Racunica vrlo jasna za zimski san. Igracima sve isplaceno sad nek trce i ginu. Kvalitete nemamo ali valjda mozemo na guzove izgurati ove tri kuci.
Svaka čast upravi na selekciji igrača. Veću skupinu fudbalskih antitalenata nisam vidio. Ovo ako se na pauzi ne napravi remont bolje da pare od reflektora uplate nekome za liječenje.
Tacno napisano komsijee.
Boze sacuvaj,onaj trener Zildzovic je Ferguson za ovog futavca Ibru i njegovu taktiku.
Previse bas previse losih igraca u dresu Mladosti.
Nadam se ako nista bar bod da uzmete
Jasno mi je kad fulas sa jednim dva igrača ali fullat sa 80% igrača to je bas za knjiga. Ali očito je neko vidio svoju korist pa zato mi i cupamo kosu dok pojedini glade muda po terenu.
- ASD
- Kontakt:
Ne mogu povjerovati da je Smajlagić dao 6 golova prošle sezone u Sloveniji. Ovdje ne može nijedan.
Ma daj nas u kantonalnu jbm ti sve i fudbal i patnju.
Pa za sta ovi platu primaju. Smislene akcije nema. Nisu ovo amateri ovo su ublehe.
Pa za sta ovi platu primaju. Smislene akcije nema. Nisu ovo amateri ovo su ublehe.
Komsije danasnji bod je kuca s obzirom na sastav ekipe.
Sto se tice ovog Smajlagica pa taj kod nas u Rudaru ne bih imao mjesta a kamoli u premierligaskoj ekipi
Sto se tice ovog Smajlagica pa taj kod nas u Rudaru ne bih imao mjesta a kamoli u premierligaskoj ekipi
- L' Imperator
- Kontakt:
Čist penal vam nije svirao. Nema veze, može i protiv Radnika! 

#samoRudar #zauvijek
- ASD
- Kontakt:
Ako ništa ekipa je dosta mlada. Dosta ih ima potencijal za bolje od ovog što sad pružaju.
Velic- jedini lici na fudbalera.
Bajic - **** nam je mater ko god je u njemu vidio fudbalera. Ja goreg igraca u zivotu nisam vidio.
Horic - Koliko su ga u Celiku oplakivali kad je nama dosao mislio sam Yaya Ture. Lik ok cak i u ovom rasulu od ekipe ne dolazi do nekog izrazaja.
Hreljic - Lik za osrednje ekipe federalke ali i to bi bilo upitno.
Vehab - ako je musija dao 30k za njeg svaka mu cast. Momak nije nivo Pl i gotovo da mi je brat a ne iz kaknja.
Biber - fakat ne znam ko je lik vidim ga samo kad prekrsaj napravi.
Begic - Pozrtvovan i borben ali danas katastrofa kao i svi ispada, grijesi sve u svemu tanko.
Fanimo - Danas kao Sisic nekad. Nabij trci i zabij se.
Smajlagic - tu i tamo.
Crnicki - losiji na terenu od ovog iznad navednog
Vazda - kao i biber. Igraci koji su to da popune broj u ekipi a ne da nose ekipu.
Kad pogledas ovako skontas koliki smo jad od ekipe i na sta smo spali u samo godinu dana. Sudije me ne zanimaju kad nisi u staju smislene akcije napraviti a kamo li sutat na gol.
Bajic - **** nam je mater ko god je u njemu vidio fudbalera. Ja goreg igraca u zivotu nisam vidio.
Horic - Koliko su ga u Celiku oplakivali kad je nama dosao mislio sam Yaya Ture. Lik ok cak i u ovom rasulu od ekipe ne dolazi do nekog izrazaja.
Hreljic - Lik za osrednje ekipe federalke ali i to bi bilo upitno.
Vehab - ako je musija dao 30k za njeg svaka mu cast. Momak nije nivo Pl i gotovo da mi je brat a ne iz kaknja.
Biber - fakat ne znam ko je lik vidim ga samo kad prekrsaj napravi.
Begic - Pozrtvovan i borben ali danas katastrofa kao i svi ispada, grijesi sve u svemu tanko.
Fanimo - Danas kao Sisic nekad. Nabij trci i zabij se.
Smajlagic - tu i tamo.
Crnicki - losiji na terenu od ovog iznad navednog
Vazda - kao i biber. Igraci koji su to da popune broj u ekipi a ne da nose ekipu.
Kad pogledas ovako skontas koliki smo jad od ekipe i na sta smo spali u samo godinu dana. Sudije me ne zanimaju kad nisi u staju smislene akcije napraviti a kamo li sutat na gol.
- ASD
- Kontakt:
Biber je baš nevidljiv igrač. Nema nikakvog uticaja na igru.
Vazda eto nešto i radi ali je nedovoljan kvalitet za prve postave.
Horić je igrač koji je karijeru napravio zahvaljujući borbenosti. Nije nešto kvalitetan.
Hreljić danas bolji od njeg.
Vazda eto nešto i radi ali je nedovoljan kvalitet za prve postave.
Horić je igrač koji je karijeru napravio zahvaljujući borbenosti. Nije nešto kvalitetan.
Hreljić danas bolji od njeg.
- L' Imperator
- Kontakt:
Zbog čega Hiroš nije igrao? Bod k'o kuća s kakvim ste sastavom igrali!
Hadžić se lijepo snašao u onoj situaciji. Lijepa završnica.
Hadžić se lijepo snašao u onoj situaciji. Lijepa završnica.
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.