Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
@England, ustani kada pišeš o EMIRU SPAHIĆU
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To možeš ti ustati, nema razloga, tragičar je i to je činjenica. Znaš kada su ljudi saznali da krava mlijeko daje?zizu1991 je napisao/la:@England, ustani kada pišeš o EMIRU SPAHIĆU
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ne znas kakva je konkurencija kod Rusa,a znas da ce biti u pitanju minute?
Izjava druga ,,u Sevilji vise ne racunaju na njega,, Pratis li ti sport ikako?

Ajd mi objasni na koji još način je tragičar osim onoga penala i greške u Francuskoj ?England je napisao/la: To možeš ti ustati, nema razloga, tragičar je i to je činjenica. Znaš kada su ljudi saznali da krava mlijeko daje?
Kada su ljudi saznali da krava daje mlijeko ne znam, možemo i o tome pisati, stvarno kada ?
Sarma majstore, to opet počela kampanja za odbranu kante ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Denizmare je napisao/la:
Pratiš li sebe šta pišeš ?

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kada su vidjeli tele da sisa. Mislim da je dovoljno da na jedno prvenstvo ne odeš radi njega.?zizu1991 je napisao/la:Ajd mi objasni na koji još način je tragičar osim onoga penala i greške u Francuskoj ?England je napisao/la: To možeš ti ustati, nema razloga, tragičar je i to je činjenica. Znaš kada su ljudi saznali da krava mlijeko daje?
Kada su ljudi saznali da krava daje mlijeko ne znam, možemo i o tome pisati, stvarno kada ?
Izgleda da nije dovoljno.Onaj penal koji je napravio je najgluplji penal u istoriji ove igre.England je napisao/la:Kada su vidjeli tele da sisa. Mislim da je dovoljno da na jedno prvenstvo ne odeš radi njega.?zizu1991 je napisao/la:Ajd mi objasni na koji još način je tragičar osim onoga penala i greške u Francuskoj ?England je napisao/la: To možeš ti ustati, nema razloga, tragičar je i to je činjenica. Znaš kada su ljudi saznali da krava mlijeko daje?
Bravo na tako širokim razmišljanjima. Da nema neke veze i posrtaj u Albaniji sa ne kvalificiranjem na EP 2012, da nema neke veze potop u Rumuniji sa ne kvalificiranjem ?
Pa sto pises stvari o kojima nemas pojma,nisam ti ja kriv,ljuti se na sebe.Hebi ga kad napises hiljade postova vjerovatnoca je da ces nekad i fuliti poentu. Moj ti je prijedlog malo manje pisi (ucini nam svima uslugu).Saurman je napisao/la:Denizmare je napisao/la:
Pratiš li sebe šta pišeš ?Prije bi zid shvatio neke stvari.
Ako si ti brzokontajuci ja prihvatam da sam zid,bitno je samo da sam kontra od tebe...
Novi je milenij, samo rezultat je razlika između pobjednika i gubitnika, a on je u najvećoj utakmici za BiH ispao tragičar, to je to. Nema se tu dalje što govoriti.zizu1991 je napisao/la:Bravo na tako širokim razmišljanjima. Da nema neke veze i posrtaj u Albaniji sa ne kvalificiranjem na EP 2012, da nema neke veze potop u Rumuniji sa ne kvalificiranjem ?
No shit SherlockDenizmare je napisao/la:Pa sto pises stvari o kojima nemas pojma,nisam ti ja kriv,ljuti se na sebe.Hebi ga kad napises hiljade postova vjerovatnoca je da ces nekad i fuliti poentu. Moj ti je prijedlog malo manje pisi (ucini nam svima uslugu).Saurman je napisao/la:Denizmare je napisao/la:
Pratiš li sebe šta pišeš ?Prije bi zid shvatio neke stvari.
Ako si ti brzokontajuci ja prihvatam da sam zid,bitno je samo da sam kontra od tebe...
Ko prizna pola mu se prašta.Nadoćeš s vremenom.

Ispao je tragičar u toj utakmici, ne možeš tu njegovu grešku posmatrati na način da ga se obilježi za sva vremena. Mnoge greške igrača koji su igrali vremenom kroz reprezentaciju on je ispravljao, i nisu bile naplaćene njegovim zaslugama.England je napisao/la: Novi je milenij, samo rezultat je razlika između pobjednika i gubitnika, a on je u najvećoj utakmici za BiH ispao tragičar, to je to. Nema se tu dalje što govoriti.
Najveća utakmica za BiH ??? Vidim da pratiš reprezentaciju BiH veoma dobro, tu se ne bih složio sa epitetom " najveće " utakmice, možda je to samo tvoja slobodna procijena.
Imali smo mi jednako važnih utakmica i prije Francuske.
- skyisthelimit
ako cemo ici tom logikom zasto sve vise igraca odlazi u rusku ligu. I to ne potroseni igraci kao sto to smatra Sauramn vec velike zvijezde i veliki talenti..
Ako lete za parama, pa recite mi ko danas ne leti za parama ?
Mislite da bi Hulk vise volio igrati u Barceloni za manje pare nego u Zenitu? Ne bi, svak ide tamo gdje su masne cifre, nebitno za ime kluba..
Bolje igrati u jednom od najjacih klubova Rusije nego u ispodprosjecnoj Sevilli... Ruska liga je prejaka i mogu reci sigurno jaca od spanske ako izmemo dva kluba..
Yebo ligu u kojoj prvoplasirani bjezi drugom 15 bodova, a drugi treceplasiranom 20
Ako lete za parama, pa recite mi ko danas ne leti za parama ?
Mislite da bi Hulk vise volio igrati u Barceloni za manje pare nego u Zenitu? Ne bi, svak ide tamo gdje su masne cifre, nebitno za ime kluba..
Bolje igrati u jednom od najjacih klubova Rusije nego u ispodprosjecnoj Sevilli... Ruska liga je prejaka i mogu reci sigurno jaca od spanske ako izmemo dva kluba..
Yebo ligu u kojoj prvoplasirani bjezi drugom 15 bodova, a drugi treceplasiranom 20
15.10 - 15.06 ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

i odmah je presao na "rusku" frizuru

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma nije to, nego nije imao vremena da pravi frizuru, čim se okupao, zvonio mu mobitel u kupatilu, samo se osušio, i pravac Moskva. 

Nikad ama bas nikad nas nije dijelilo 12 minuta do odlaska na EP.zizu1991 je napisao/la:Ispao je tragičar u toj utakmici, ne možeš tu njegovu grešku posmatrati na način da ga se obilježi za sva vremena. Mnoge greške igrača koji su igrali vremenom kroz reprezentaciju on je ispravljao, i nisu bile naplaćene njegovim zaslugama.England je napisao/la: Novi je milenij, samo rezultat je razlika između pobjednika i gubitnika, a on je u najvećoj utakmici za BiH ispao tragičar, to je to. Nema se tu dalje što govoriti.
Najveća utakmica za BiH ??? Vidim da pratiš reprezentaciju BiH veoma dobro, tu se ne bih složio sa epitetom " najveće " utakmice, možda je to samo tvoja slobodna procijena.
Imali smo mi jednako važnih utakmica i prije Francuske.
Znaci mi smo bili na EP, a izbacio nas je debilni penal koji ne bi napravio niti jedan stoper iz premier lige.
I da to je najveci neuspjeh nase repke.
Da je ispravio neke greske ispravio je, ali ih je i imao momacki i prije ovoga. Sjeti se danske 2003 i Jorgensena koji je pobjegao desnom beku Spahicu i zabio.
Zatim Madjarske u zenici i smijesnog penala.
Penala ostalih sto je napravio u repki.
Koja je tvoja slobodna procjena najvece nase tekme? Mozda Marakana? Ili bas danci 2003? Zivo me interesuje!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I jos nesto remi u Albaniji moze zahvaliti svom pajdasu Haasgi, dok se potop u Rumuniji moze pripisati vecim dijelom kapetanu koji je izriciti krivac za 2 gola (na jednom je pao nicim izazvan na ledja na 30-tak metara, a drugi je hladno pustio loptu u peterac, fulio izbijanje).zizu1991 je napisao/la:Bravo na tako širokim razmišljanjima. Da nema neke veze i posrtaj u Albaniji sa ne kvalificiranjem na EP 2012, da nema neke veze potop u Rumuniji sa ne kvalificiranjem ?
Takodjer njegov lobi protiv Begovica i forsiranje Hasagica nas je kostao i izmjene u Francuskoj gdje Keno nije mogo savit ledja na poluvremenu.
Da to su njegove greške, i mislio sam i na Dansku, upravo tako, al zar nije malo čudno kako da čovjek koji je toliko grešaka napravio u reprezentaciji, koji ih je toliko koštao, baš apsurdno, postane njezin kapiten.
Nije valjda da su mu gledali staž u reprezentaciji, pa ko ima najviše godina da taj bude slijedeći koji će nositi kapitensku traku.
Ako smo mi tako lošeg štopera, tragičara, kako ga vi nazvaste postavili za kapitena, šta to govori o našoj selekciji ?
Šta kapiten treba da predstavlja u nekoj ekipi, uzor, primjer, vođu, način na koji se treba ponašati čitav tim ... jel tako, pa zar nije onda to apsurd, ako on konstantno griješi u velikim utakmicama, da mi takvom igraču damo kapitensku traku ?
Onda tražimo i od ostalih da griješe kao i on što je radio ?
Šta on radi uopšte u reprezentaciji nije mi jasno
Da, dođošmo i do lobija, ma koji će nam qrac Spahić u reprezentaciji, istjerajte ga
Nije valjda da su mu gledali staž u reprezentaciji, pa ko ima najviše godina da taj bude slijedeći koji će nositi kapitensku traku.
Ako smo mi tako lošeg štopera, tragičara, kako ga vi nazvaste postavili za kapitena, šta to govori o našoj selekciji ?
Šta kapiten treba da predstavlja u nekoj ekipi, uzor, primjer, vođu, način na koji se treba ponašati čitav tim ... jel tako, pa zar nije onda to apsurd, ako on konstantno griješi u velikim utakmicama, da mi takvom igraču damo kapitensku traku ?
Onda tražimo i od ostalih da griješe kao i on što je radio ?
Šta on radi uopšte u reprezentaciji nije mi jasno
Da, dođošmo i do lobija, ma koji će nam qrac Spahić u reprezentaciji, istjerajte ga
U tekmi sa Danskom nismo imali sansu, ljudi su zatvorili Barbareza, onaj pitbul gravesen, i ubili nam igru dok je Romedal derao Musica na beku.
U Francuskoj smo bili 12 minuta protiv losih francuza na prvenstvu i to smo prema sansama morali dobiti.
Sto se tice Spahe, njegove liderske sposobnosti ne mijesaj sa njegovim kiksevima.
Ja ih nisam izmislio, on ih je sve napravio.
Jbg, tako ti je to. Kapiten je rijetko kada najbolji igrac ekipe, vec onaj koji ima najveci autoritet.
U Francuskoj smo bili 12 minuta protiv losih francuza na prvenstvu i to smo prema sansama morali dobiti.
Sto se tice Spahe, njegove liderske sposobnosti ne mijesaj sa njegovim kiksevima.
Ja ih nisam izmislio, on ih je sve napravio.
Jbg, tako ti je to. Kapiten je rijetko kada najbolji igrac ekipe, vec onaj koji ima najveci autoritet.
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter i 23 gosta.