Ajde smogao ja hrabrosti pa reko idem ti odgovoriti!
YOU TOOK THE BAIT!!!!
Naime text koji smo ja i ti stavili ovdje nije isti i naravno ti si ovaj svoj sebi krivo preveo

No to je tak manje bitno, to ću kasnije objasniti. bitno je to što se dogodilo kod tebe ono kaj sam ti ja rekao da će se dogoditi i zato se klanjam autoru ovoga texta. Dobro pročitaj ovo slijedeće kaj sam već napisao:
anton 1983 je napisao/la:te mogučnost da BvB-ovi navijači idu demantirati prodaju Gotzea, ali da tvrde da bi reus svejedno mogao doći. I ono što je najbitnije Text je toliko SEXUALAN da niko neće ići ni razmišljati o tome koliko je vjerodostojan...
REŠPEKT!!!!
I ti brate zagrizo!
Ti čitaš i sebi objašnjavaš pročitano na način kako tebi paše te pušiš foru jedne odlično zapakirane ŠPEKulacije koja uopće nije ništa novoga rekla nego samo pobuđuje maštu i ništa više...
Text koji si ti stavio ne kaže da ja BvB-u potreban plasman u Lp i da će tako nabaviti pare, nego doslovan prevod glasi da bi kupnja Reusa za 18 miljona eura OBVEZALA BvB na uspjeh te bi se MORALO ući u LP.
E sad to je istina, pa da ti ja sad objasnim neke stvari.
Pošto BvB nema garnciju da će ući u LP jer još tamo nije ušao, logično je da nisu toliko ludi da već sada idu pregovarati sa Gladbahom oko Reusa. Znači tek kad osiguraju ulazak u LP će se moći baciti na taj posao. To ti je prva stvar zašto bi se ti trebao zapitati u vjerodostojnost texta.
Drugo, klauzula od reusa još uvijek ne vrijedi pa Gladbah sada nije niti obligatoran da prihvati ponudu od 18 miljona eura za njega što će eventualno morati napraviti tek na ljeto. Još na to sve Gladbah ti u medijima tvrdi da Reus sada nije na prodaju te da nema nikakvih ponuda za njega te ih oni sada niti neće razmatrati.
Onda isto tako, kako bi čelnici BvB-a se išli nači sa igračem ILEGALNO, ako to Gladbah nedopušta, takav luxus si oni ziher ne žele priušiti. Ajmo onda reći da u nekom imaginarnom svijetu su se i oni našli. da li ti misliš da se onda i čelnici Bayerna isto tak nebi išli nači sa Reusom? Sigurno bi jer ga i Bayern želi dovesti, a Reus isto tako želi razmotriti sve svoje opcije. No ti nigdje nisi pročitao da se Nerlinger našao sa gladbahom ili reusom, jel tako?
I ono što je najbitnije, BvB mora ispuniti par uvjeta da bi si mogli PRIUŠTITI taj transfer.
1.) Ulazak u LP - nije ostvaren
2.) Prodaja KUBE I BARRIOSA - nije ostvareno.
tako kako se u medijima to želi prikazati, da je Reus djete BvB-a, da mu je tamo familija, cura itd. isto tako se može ŠPEKulirati sa dolaskom Gotzea u Bayern jer je on bavarac, pa to baš ne drži vodu. Svako **** se more plasirati na tržište ako ga znaš kvalitetno zamotati. Zato dobro promisli o svemu što se u medijima piše...nije poanta u tome da se samo "treba HTJETI VJEROVATI".
Da li ti još uvijek misliš da je taj text vjerodostojan i da se sa tolikim intenzitetom radi na dovođenju Reusa u BvB?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"