Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DaRtAnJaN
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la DaRtAnJaN » 24 avg 2010, 13:19

ok onda je do mene ;) al' bolje da mi prvi reagujemo, jer je bunoza rekao da ce igrat za onu repku od koje dobije poziv :) sigurno i sam znas koliko sam izgubili ne samo fudbalera nego i tenisera, rukometaša itd
we love United, we do!

CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2010, 13:20

Brane je napisao/la:Cudi me da ce Vranjes zaigrat za nas. Neki dan je prico kako mu je bilo drago kad je nosio majicu Delija na Maksimiru kad je Sheriff izbacio Dinamo
Pa ako covjek navija za Zvezdu,to nista ne znaci za koju reprezentaciju zeli igrati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 avg 2010, 13:22

Budimo realni, Vranješ iz Sheriffa bi za Srbiju igrao možda u 2. životu.
...što je više lome to je volim jače...

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 24 avg 2010, 13:24

jacky09 je napisao/la:Budimo realni, Vranješ iz Sheriffa bi za Srbiju igrao možda u 2. životu.
Dobro tako mnogi govore za Misketa da nebi nikad igrao za nas da ga Pizon nije izbacio iz mlade repke SCG
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 14:56

Kako bilo i Bunoza i Vranjes su zatvorena knjiga.Sto se komsija tice,sto znaci jos jedan plus za selektora.
E sad vrijeme ce pokazati,kakvi ce momci biti u buducnosti.Zasad su standardni u ne bas naivnim klubovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 24 avg 2010, 15:01

Vra­nješ za pri­mjer

Ognjen Vra­nješ je sa odu­šev­lje­njem do­če­kao i pri­hva­tio po­ziv Dra­ga­na Jo­vi­ća, se­le­kto­ra no­vi­nar­ske se­le­kci­je. On je di­je­te Bor­ca, kao izra­zi­to ta­len­ti­ra­ni de­fan­zi­vac do­spio je u beo­grad­sku Zvez­du. Na oku­plja­nje, iako po­vri­je­đen, sti­gao je prvi, oti­šao na pre­gled i vra­tio se ku­ći. Po­ka­zao je ovom ges­tom ko­li­ko mu je sta­lo do re­pre­zen­ta­ci­je.

Nemojte pričati gluposti :roll:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 24 avg 2010, 15:05

vranjes je bio odlican u obe utakmice protiv dinama i sasvim solidan protiv basela, toliko o palamudenju oko njegovog kvaliteta..

ps: majka mu je bosnjakinja, naravno da ga raduje poziv BiH ;)

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 24 avg 2010, 15:12

Drago mi je sto su pozvana dva mlada igraca , koja ce sasvim sigurno poboljsavati svoju igru narednih godina i tako sazriti u dobre igrace . Bolje pozvati ovako mlade igrace , koji mogu napredovati , nego ove starije a losije od njih :geek:

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 24 avg 2010, 15:16

SemPer_fi je napisao/la:
Mostarac93 je napisao/la:ovaj momak je meni veoma zanimljiv

http://www.transfermarkt.co.uk/en/milan ... 67556.html
ma vodi ga kuci,ovaj nikad nece zaigrati za BiH
Od kud znas da nikad ne bi zaigro za BiH ?
I meni je bas intersantan , ipak Parma i nije tako los klub .

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 avg 2010, 15:47

jacky09 je napisao/la:Budimo realni, Vranješ iz Sheriffa bi za Srbiju igrao možda u 2. životu.
Vranjes je iz Crvene Zvezde. Tamo je samo na posudbi. A taj Sheriff je izbacio Dinamo, i jos imaju vrlo dobre prilike da se plasiraju u Ligu Prvaka. Pruzo je i vrlo dobre parije za mladu repku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 16:56

harishp je napisao/la:sto znaci jos jedan plus za selektora
Sve plus do plusa :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 24 avg 2010, 17:18

SEVKO OKIC

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2010, 17:30

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:sto znaci jos jedan plus za selektora
Sve plus do plusa :mrgreen:
Jah, neko plus neko minus a neko jednako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 avg 2010, 17:34

Ovaj spisak je sve u svemu po meni jako dobar dok se doda još nekoliko momaka i to će biti to.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 17:54

Vranješ maltene dvije godine mlađi od Bunoze(godinu i 9 mjeseci). Moglo bi biti nešto od njih. Reprezentacija će im sigurno pomoći. Možda već da počnu mijenjati Nadarevića. A ni Mravcem ni Pandžom nisam oduševljen. Najupitniji je poziv Rahimiću, a to je i selektor priznao. U 16 kola ima 8 nastupa i ukupno 223 minute za pola godine. A ima i 34, pa je veliko pitanje šta možemo očekivati od njega. Da li će više ikada biti prvotimac... Kad je u formi, onda je baš od koristi. Je li onaj Denny Avdić izgubljen za nas? Ako nije, pozvao bih njega umjesto Zeca. Taman da se i kapariše, a kako zabija, mogao bi i prije Muslimovića biti, što će vrlo brzo biti realnost. Uglavnom, jedina prava zamijerka je što nije zvao Cocalića, za kojeg nije ni čuo. Najbolji spisak do sad. Svaka čast što se riješio Muratovića. I na tog Bukvu treba obratiti pažnju, a i na Hadžića iz Herculesa, koji bi vrlo brzo mogao zablistati, a kaže da ga prate i Španci. Prije 5 mjeseci je imao ponudu Reala, gdje bi se kalio u drugom timu. Treba da dobije španski pasoš, pa da igra za Hercules u Primeri. Ima samo 18 godina. Sva sreća pa će ga teško Španija oteti, kakva im je konkurencija...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 avg 2010, 21:26

Željovac je napisao/la:Vranješ maltene dvije godine mlađi od Bunoze(godinu i 9 mjeseci). Moglo bi biti nešto od njih. Reprezentacija će im sigurno pomoći. Možda već da počnu mijenjati Nadarevića. A ni Mravcem ni Pandžom nisam oduševljen. Najupitniji je poziv Rahimiću, a to je i selektor priznao. U 16 kola ima 8 nastupa i ukupno 223 minute za pola godine. A ima i 34, pa je veliko pitanje šta možemo očekivati od njega. Da li će više ikada biti prvotimac... Kad je u formi, onda je baš od koristi. Je li onaj Denny Avdić izgubljen za nas? Ako nije, pozvao bih njega umjesto Zeca. Taman da se i kapariše, a kako zabija, mogao bi i prije Muslimovića biti, što će vrlo brzo biti realnost. Uglavnom, jedina prava zamijerka je što nije zvao Cocalića, za kojeg nije ni čuo. Najbolji spisak do sad. Svaka čast što se riješio Muratovića. I na tog Bukvu treba obratiti pažnju, a i na Hadžića iz Herculesa, koji bi vrlo brzo mogao zablistati, a kaže da ga prate i Španci. Prije 5 mjeseci je imao ponudu Reala, gdje bi se kalio u drugom timu. Treba da dobije španski pasoš, pa da igra za Hercules u Primeri. Ima samo 18 godina. Sva sreća pa će ga teško Španija oteti, kakva im je konkurencija...
Nece on za njih igrat kako god i da im je slaba konkurencija :!:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 22:51

seha je napisao/la:Nece on za njih igrat kako god i da im je slaba konkurencija :!:
U to se već čovjek nikad sa sigurnošću ne može pouzdati. Kaže mali i da navija za Barcelonu, ali da bi igrao za Real i to nekako pomirio u sebi. ;)

Visca el Višća!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 24 avg 2010, 23:03

Željovac je napisao/la:
seha je napisao/la:Nece on za njih igrat kako god i da im je slaba konkurencija :!:
U to se već čovjek nikad sa sigurnošću ne može pouzdati. Kaže mali i da navija za Barcelonu, ali da bi igrao za Real i to nekako pomirio u sebi. ;)
A nebi bio jedini eto ti sad primjer Mesuta Ozila... Pa sam on kaze da ceka poziv znaci nece lako odustat a mi ako ga nebi htjeli kad bude igro na seniorskom nivoi a spanci da, e to je tesko izvodivo mada ipak nikad se ne zna ipak smo mi the special xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 24 avg 2010, 23:04

Ja, iskreno nevjerujem da je Pape gledao utakmicu Sturma protiv Juventusa(a rekao je da će gledati zbog Murata), jer da je gledao morao je primjetiti HARISA BUKVU, koji je bio najbolji igrač Šturma. Al' ne, Pape razmišlja hoće li pozvati starca Muratovića, koji nemože primirisati prvom timu Šturma :x
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 23:13

dzenan01 je napisao/la:starca Muratovića, koji nemože primirisati prvom timu Šturma :x
Zadnje kolo u prvenstvu je igrao svih 90 minuta, a prije 19 dana je i bio strijelac u Evropa ligi(1:1 u gostima igrali). Naravno, mislim da je odličan potez što nije pozvan, al' eto. Tu je negdje oko provog tima, a u svim prošlim sezonama je bio savršeno standardan.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: eleGancy, invincible1921, izdzezveubrazil, Laganini1986, Muumii i 37 gostiju.