Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
U novembru sam znao kako će sezona završit...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
OK je to, ali prava prica je da portugalci ne mogu i ne smiju voditi španske klubove....nebitno jel to Real, Barca, Atletico, Osasuna, Betis, Getafe itd....Real i Jozo nisu išli zajedno od samog starta, ne znam kako se vodonošta uspio prodati PerezuJohnLennon je napisao/la:Razlika je u tome sto su pojedini Realovi treneri u osmini finala dobivali Juventus, Liverpool i Bayern dok je ovaj dobio superjaki CSKA, APOEL ili Lyon koji te godine ni EL nije izborio.legenda reala je napisao/la:Kakva je razlika što se prije ispadalo u Osmini i što je on sad odveo do polufinala, nikakva Decime nema pa ga jbi
98% navijaca Madrida zeli Mourinha van kluba. Razlog je jasan: nije zasluzio ostanak! Apsolutno nicim.
A i da je uzeo Kup veceras, opet bi letio
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 18 maj 2013, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sto zato sto su zavrsili u grupi kao drugi pa doveli do toga da Real Madrid udje u drugi sesir...JohnLennon je napisao/la:Razlika je u tome sto su pojedini Realovi treneri u osmini finala dobivali Juventus, Liverpool i Bayern dok je ovaj dobio superjaki CSKA, APOEL ili Lyon koji te godine ni EL nije izborio.legenda reala je napisao/la:Kakva je razlika što se prije ispadalo u Osmini i što je on sad odveo do polufinala, nikakva Decime nema pa ga jbi
98% navijaca Madrida zeli Mourinha van kluba. Razlog je jasan: nije zasluzio ostanak! Apsolutno nicim.
Uostalom ispadali su i od Rome kad se sjetim kad Tadiji zabija gol
Evo ove su sezone u 1/8 izbacili prvaka PL.
Zadnja izmjena: Mravnjak, dana/u 18 maj 2013, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidiš da si pametan ko što nisi, mogo si se obogatit.LBJ MVP je napisao/la:U novembru sam znao kako će sezona završit...
neka trose kad imaju, Real je eto bar to osvojio i nesto malo vise nego sto si nabrojao, al nema veze, al ovi nasi budzetari nisu nista uradili, tako da je Real bolji od njihDANTES je napisao/la:real je u zadnjih 5 godina potrošio budžet BiH i uspio je osvojiti jedan kup, super kup, igrati tri polufinala i uzeti jednu tituli... i tek ove godine vezati par pobjeda nad Barsom!!! ne znam vama milijarderima kako se to čini, nama siromašnim i logikom poslovanja vođenim to je fijasko....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- JohnLennon
- Kontakt:
Zadnjih deset godina Madrid je oprobao apsolutno sve metode za uspjeh. Kako u Europi tako i u Spanjolskoj. Svaka od njih bila je neuspjesna. Djelomicni uspjeh se donio osvajanjem triju Liga (u deset godina op.a.), ali generalno, nista.
Jedna greska bila je krucijalna, napravljena je prije deset godina (ravno) i Madrid zbog te odluke i dan danas trpi posljedice: otpustanje Del Bosquea (ili kasnije otpustanje Capella).
Jorge Valdano, gori u paklu!
Jedna greska bila je krucijalna, napravljena je prije deset godina (ravno) i Madrid zbog te odluke i dan danas trpi posljedice: otpustanje Del Bosquea (ili kasnije otpustanje Capella).
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Otkud to, nisu svi sa Jozinim manirima, ima tu finih ljudi i još ljepših ženabluemania je napisao/la: OK je to, ali prava prica je da portugalci ne mogu i ne smiju voditi španske klubove
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pa sada kada to kažeš navijačima su puna srca, i prazni džepovi...Raul_64 je napisao/la:Posluju u plusu evo sedmu godinuDANTES je napisao/la:real je u zadnjih 5 godina potrošio budžet BiH i uspio je osvojiti jedan kup, super kup, igrati tri polufinala i uzeti jednu tituli... i tek ove godine vezati par pobjeda nad Barsom!!! ne znam vama milijarderima kako se to čini, nama siromašnim i logikom poslovanja vođenim to je fijasko....
ima ekonomsku racunicu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Vratite nam Luxemburga, Pelegrinija i onog Qiroza, sa njima sve zivo i nezivo osvajamo 
Nije mi do para.Donnie Darko je napisao/la:Vidiš da si pametan ko što nisi, mogo si se obogatit.LBJ MVP je napisao/la:U novembru sam znao kako će sezona završit...
Ko i s Jozom.Harrison je napisao/la:Vratite nam Luxemburga, Pelegrinija i onog Qiroza, sa njima sve zivo i nezivo osvajamo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Perez je jedan od najvecih krivaca.JohnLennon je napisao/la:Zadnjih deset godina Madrid je oprobao apsolutno sve metode za uspjeh. Kako u Europi tako i u Spanjolskoj. Svaka od njih bila je neuspjesna. Djelomicni uspjeh se donio osvajanjem triju Liga (u deset godina op.a.), ali generalno, nista.
Taj nema veze o fudbalu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Perez nema nikakve veze s otpustanjem Del Bosquea.M4kaveli je napisao/la:Perez je jedan od najvecih krivaca.
Taj nema veze o fudbalu ..
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Jozo bar ima stila...a ovi pognu glavu i shipu ga...ponekad ga i on nekome shukneLBJ MVP je napisao/la:Ko i s Jozom.Harrison je napisao/la:Vratite nam Luxemburga, Pelegrinija i onog Qiroza, sa njima sve zivo i nezivo osvajamo
Del Boske!!?? au kako neke zavara taj tip prepisivac...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Njegov ciganluk nije dobra stvar.Harrison je napisao/la:Jozo bar ima stila...a ovi pognu glavu i shipu ga...ponekad ga i on nekome shukneLBJ MVP je napisao/la:Ko i s Jozom.Harrison je napisao/la:Vratite nam Luxemburga, Pelegrinija i onog Qiroza, sa njima sve zivo i nezivo osvajamo
To si kao skontao nakon poraza od Patetika ma daj... nakon 14 godinaJohnLennon je napisao/la:Zadnjih deset godina Madrid je oprobao apsolutno sve metode za uspjeh. Kako u Europi tako i u Spanjolskoj. Svaka od njih bila je neuspjesna. Djelomicni uspjeh se donio osvajanjem triju Liga (u deset godina op.a.), ali generalno, nista.
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Da vas nije ukleo neko ko Benficu onaj zidov 
@LBJ MVP, sa ciganima moras ciganski, prilagodi se...
Ma hebo sve trenere, treba Ikera na klupu ne sa rukavicama u opremi, vec s odijelom i kravatom, uh kakvu bi ekipu Sara poslozila

Ma hebo sve trenere, treba Ikera na klupu ne sa rukavicama u opremi, vec s odijelom i kravatom, uh kakvu bi ekipu Sara poslozila
ko je ukleo Benfiku?? ja to prvi put čujem...soxx je napisao/la:Da vas nije ukleo neko ko Benficu onaj zidov
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nema to veze ni sa Perezom, niti i sa kim
Zaboravljate jednu stvar.
Ne klupi Reala i Barce se nemoguce zadržati više od 4 godine
ima lista svih trenera, pa provjerite....u zadnjih 20 godina jedno Brko 4 godine u Realu, Krojf 8 godina u Barci (usput, prolupao i otišao na živcima) i Pep 4 godine (zamalo nije poludio, morao odmarati godinu dana da se dozove).
Takvi su to klubovi, naprosto....to je nenormalan pritisak od strane medija, navijaca, same uprave klupa, mnogih lobija i klanova....sjetimo se legende Švabe Osima kad prica zašto nije htio svojevremeno na klupu Reala
Ti klubovi te sažvacu i ispljunu, zadnju kap snage ti uzmu...Jozo je namazan pa se mogao snazaliti na svoj nacin, plivao je kroz sve to kao riba...doduše, izabrao je svoj seljacki nacin - pravi frke, skreci pažnju na sebe, izdiži se iznad drugih, sacekuj sudije po parkinzima, guraj prst u oko, gazi po kapitenu, pravi cirkus...u tome se on najbolje snalazi, to je od ranije poznato...ali ni to mu nije pomoglo, jer je Real malo veci klub od njegovih manira...sažvakan je i on, kao i mnogi prije njega.
Ne klupi Reala i Barce se nemoguce zadržati više od 4 godine
Takvi su to klubovi, naprosto....to je nenormalan pritisak od strane medija, navijaca, same uprave klupa, mnogih lobija i klanova....sjetimo se legende Švabe Osima kad prica zašto nije htio svojevremeno na klupu Reala
Ti klubovi te sažvacu i ispljunu, zadnju kap snage ti uzmu...Jozo je namazan pa se mogao snazaliti na svoj nacin, plivao je kroz sve to kao riba...doduše, izabrao je svoj seljacki nacin - pravi frke, skreci pažnju na sebe, izdiži se iznad drugih, sacekuj sudije po parkinzima, guraj prst u oko, gazi po kapitenu, pravi cirkus...u tome se on najbolje snalazi, to je od ranije poznato...ali ni to mu nije pomoglo, jer je Real malo veci klub od njegovih manira...sažvakan je i on, kao i mnogi prije njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.