Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
karameldar je napisao/la:Sljedeci put ce na stadion uci 2022.
Slicno kao Enrique,ne moze covjek da ubaci kako treba da ga yebesCarlo je napisao/la:Spearing odličan. Johnson odličan. Carroll odličan.
Veoma dobro igramo, ali vidi se da su nas zatvorili naprijed, jednostavno ne može sam Andy, da hoće ući Luis pri početku drugog poluvrijeme vjerujem da bi bilo drugačije. Kuyt poslije dvije odlične partije može se reći da je slabo odigrao prvo poluvrijeme, Kelly također loši centaršutevi, te se vidi da ga je strah ići naprijed (vjerovatno zbog Balea što je razumljivo). Šteta što nije ušao onaj Spearingov šut, kakva šutina. Podsjeti me na Stevieja
IDEMO PO POBJEDU U DRUGOM POLUVREMENU! YNWA
naravno samo treba strpljivo čekati šansu kao u prvom poluvremenu, golovi će doći kad-tad!VolimLiverpool je napisao/la:Samo strpljivo čekati svoju šansu ,ako budemo srljali ,dobit ćemo dvicu i oprostit se od LP.
ulazak macke je bio i daleko najzanimljiviji detalj utakmice, a nazalost u prvom poluvremenu su više uzivali ljubitelji zivotinja nego ljubitelji fudbalamoj uzor-S.G je napisao/la:Poluvrijeme i nije bilo bas nesto pretjerano zanimljivo,ali eto ,imali smo priliku Spearinga ( steta sto nije dao gol ) i ova u posljednjim trenucima Glena . Nadam se da ulaskom Suleta i nasa igra malo zivnuti jer nam trebaju ta 3 boda
Nadam se da ce i Downing dobiti priliku
P.S svakako da je ulazak macke bio jedan od zanimljivijih detalja tekme
Slično kao i kompletna ekipa.Sve kao neki majstori sa loptom,a niko ne zna centrirati kako treba.moj uzor-S.G je napisao/la:Slicno kao Enrique,ne moze covjek da ubaci kako treba da ga yebesCarlo je napisao/la:Spearing odličan. Johnson odličan. Carroll odličan.
Veoma dobro igramo, ali vidi se da su nas zatvorili naprijed, jednostavno ne može sam Andy, da hoće ući Luis pri početku drugog poluvrijeme vjerujem da bi bilo drugačije. Kuyt poslije dvije odlične partije može se reći da je slabo odigrao prvo poluvrijeme, Kelly također loši centaršutevi, te se vidi da ga je strah ići naprijed (vjerovatno zbog Balea što je razumljivo). Šteta što nije ušao onaj Spearingov šut, kakva šutina. Podsjeti me na Stevieja
IDEMO PO POBJEDU U DRUGOM POLUVREMENU! YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.