Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RtoX
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RtoX » 06 feb 2012, 23:01

Ja sam zadovoljan i bodom mada je eto moglo 3.Nasi midfilderi u zadnjih 10 minuta ne zele da udju u 16 kad ide cross bacaju lopte bezze na jednog covjeka.
"You'll Never Walk Alone"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 feb 2012, 23:02

Monolog je napisao/la:Downing je prevara od igrača. Bellamy će u penziji biti bolji igrač od Downinga u najboljim godinama. :mrgreen: Pa samo sam ga jednom vidio otkako je ušao u igru. :roll:
Spearing odličan. Kada bih birao igrače utakmice, dvoumio bih se između Spearinga i Parkera. Dobro, vjerovatno bih se odlučio za Parkera, jer je danas fakat bio na svakom dijelu terena. U defanzivi je bio maestralan; koliko samo dobrih startova, a mogao je ostati i bez potomaka. :mrgreen:
Tottenhamova misija "došli smo ne izgubiti" je uspješno odrađena. Eh, pitanje je da l' su u Liverpoolu sretni nakon ovoga. Da su imali nekih 100% prilika - pa i nisu. Terensku inicijativu jesu, al' kada treba centrirati loptu u šesnaesterac, to bude katastrofalno. Vjerujem da je i Carrolla iznenadila ona jedna lopta što je prošla između Dawsona i Kinga. :mrgreen: To dovoljno govori o Kellyju i Johnsonu, a i ostalim koji su pokušavali centaršutevima.

I zaboravih napomenuti da sam skroz fulao u prognozi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 feb 2012, 23:04

dobro je. kad je suarez na terenu utakmica dobije novu dimenziju.... steta sto se ne moze bar malo obuzdati jer bi mogao biti vrhunski igrac... ovako samo jos jedan problematicni juznoamerikanac.
sve u svemu nije lose odigrano. mozda bi bila interesantnija utakmica da je tottenham dosao da pokusa pobjediti al sta da se radi.

igrac utakmice reina :D
You are someone else I am still right here

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 feb 2012, 23:05

fera je napisao/la:dobro je. kad je suarez na terenu utakmica dobije novu dimenziju.... steta sto se ne moze bar malo obuzdati jer bi mogao biti vrhunski igrac... ovako samo jos jedan problematicni juznoamerikanac.
sve u svemu nije lose odigrano. mozda bi bila interesantnija utakmica da je tottenham dosao da pokusa pobjediti al sta da se radi.

A Spearing ?? ;)
ZZ

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 feb 2012, 23:07

Svaka čast Spearingu, zaista je odličan. Skrtel i Agger nemilosrdni a Glen puno opasniji kada je desno. Kelly vrlo dobrar, u par navrata je mogao i bolje ubaciti loptu. Svakako da su on i Johnson uštopali brznogog Balea koji je samo jednom došao u ozbiljnu priliku. Gerrard i Adam, samo što se ne potuku na terenu, ne mogu njih dvojica igrati zajedno. Henderson je bio na zasluženom odmoru. Carroll, Bellamy i Kuyt zaista odlično odradili svoj dio posla, Tottenham je jako dobra ekipa. Reina na visini zadatka kad god je bio u prilici da se pokaže. Možda se mogao i svirati penal kod šuta Suareza. Mislim da je King igrao rukom. U svakom slučaju, još jedna utakmica a nismo poraženi no ono što je gore je to da premašujemo cifre što se tiče remija.

Igrač utakmice po mom mišljenju jeste Parker, mada je i Friedel tu negdje. :)

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 feb 2012, 23:15

Ja se i službeno opraštam od top 4, mada sam i slabo nešto vjerovao u to. Ubijeđen sam da će biti još koji kiks na Anfieldu i uz rutinske pobjede ovih najboljih, Liverpool bi trebao završiti na mjestu koje vodi u EL, iako bi to najvjerovatnije obezbijedili i kroz kup.

Spursi došli po nulu i to su uradili, i to vrlo dobro. Bale potpuno odsječen i neprimjetan, Modrić također. Parker je briljirao. Koja šteta što se nismo ozbiljnije interesovali za njega. :( Odbrana im je bila solidna mada kada se sve sagleda, nisu ni imali previše ozbiljnijeg posla.

Liverpoolu očajnički fali pokretan i kvalitetan golgeter. Igrač koji će moći do kraja ispratiti Suareza i igrač koji će i kada je psihički out moći zabiti gol ili napraviti razliku. Trenutno, sve to ide nekako na silu. Forsiranje bez neke ideje. Naravno, tome kumuje i nekreativnost veznjaka. Spearing je odradio svoj dio posla iako je tri-četiri puta bukvalno predao loptu protivniku. Gerrard se lagano vraća i svojim kretanjem bez lopte je davao više prostora suigračima. Zadovoljan sam i sa Johnsonom, s obzirom da je ipak igrao na lijevoj strani. Odbrana za 5, da napomenem. Najsvijetlija tačka kluba ove sezone.

Next stop: Old Trafford, subota, 13:45. 8-)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2012, 23:16

da smo do zore igrali ovoj ozbiljnoj odbrani totenhema gola ne bi dali

igraca od 35mil funti opet iznenadila lopta u cistoj prilici, a ovaj od 20 mil funti ce sezonu zavrsiti bez gola i asistencije
nema potpisa

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 feb 2012, 23:17

Igrač tekme bi i mogao biti Reina, jer je odbranio najbolju priliku, al' ja tu titulu definitivno dajem maci. :mrgreen:

Ona je ono najzanimljivije što se desilo na tekmi. :)

Šalu na stranu...
Parker je odigrao odličnu tekmu, Caroll bi ono trebao dati (šut nogom), jer je imao dovoljno vremena da se namjesti i plasira, ali nije i... bože moj, svi fulaju, pa ajde jedna prilika gor'-dol' ,nije to ništa.

Suarez je takodje imao dobru priliku, al' (nažalost) ništa. Onaj Bale (za koga mislim da će btw. pasti u formi, jer su mu danas Agger i Škrtel polomili noge :mrgreen: -šala) je takodje imao sjajnu, možda najbolju ,priliku na tekmi. Da je kakav dešnjak, ono bi bio 100% gol, jer mu je Reina svoju lijevu stranu ostavio potpuno praznu. Inače, tekma Liverpoolovih branića se svela samo na to- zaustaviti Balea.

I ,da (se) ponovim- Parker je po meni igrač utakmice, iza njega su ,po meni, Reina i Friedel ,zbog dvije fine odbrane, a izdvojiti vrijedi još i Spearinga, te Balea, koji je imao finih driblinga (mada ne i pretjerano učinkovitih).

Možda bi trebalo reći i da su Agger i Škrtel odigrali zaista dobru tekmu, al' ne želim, jer je ovaj remi Liverpoola za mene jednak porazu Liverpoola (nisam ironičan, ako mislite za to 4. mjesto.Što se mene tiče eto vam ga, jer Arsenal (kao i L'pool) nikad neću smatrati klubovima ,koji se bore za 4. mjesto).

PS.Ja-ja su nadam se dobro. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 feb 2012, 23:18

moj uzor-S.G je napisao/la:
fera je napisao/la:dobro je. kad je suarez na terenu utakmica dobije novu dimenziju.... steta sto se ne moze bar malo obuzdati jer bi mogao biti vrhunski igrac... ovako samo jos jedan problematicni juznoamerikanac.

A Spearing ?? ;)
ma reini sam duzan ovo za neke stvari od prije :D
You are someone else I am still right here

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 06 feb 2012, 23:19

Jbg, samo to mogu reć'. :lol: Zapravo, igrali smo vrlo dobro, bez previše 100% šansi. Odbrana fenomenalna, posebno Skrtel, Kelly i Glen, nešta slabije, Agger odličan. Spearo fenomenalan, Gerrard i Adam, ništa posebno, Bellamy i Kuyt solidno, Carroll odličan, ostaje žal za onu sjajnu propuštenu šansu. Bitno je da se Suarez vratio, od LP smo se oprostili još od remija protiv Roversa na Anfieldu. Na kraju smo imali i sreće, može se reć'.

Okrenuti se kupovima do kraja sezone, i ova sezona se može smatrati uspješnom, naravno ukoliko ih osvojimo.

MOTM, teško je reći, Spearo, Carroll i Skrtel, po meni sjajni, nemogu se odlučiti.

@reds, 0,01% da neće biti golova? :mrgreen:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2012, 23:19

Zar je ovo Liverpool ?
Zar je ovo tim za kojeg ja navijam ?
U 90 minuta nijedne 100%-tne šanse nisu napravili.
NIJEDNE.
Odbrana na visini zadatka ,ali bekovi kada krenu naprijed zlo mi dođe.Kakva samo ubacivanja Johnsona i Kellya ,pa to je kriminalno.Samo jedan ubačak Kellya je bio predobar i tada Carrol nije znao iskoristiti tu dobru šansu.Igrač od 35 miliona ne može sa desetak metara dati gol.
Gerrardu kapa dolje.Odigrao je odlično ,ali previše se oslanjaju na njega i bolje je bilo da neko drugi počne.Adam sasvim solidan.Ništa mu ne mogu prigovoriti.Momak sa mog avatara ponovo je odigrao fantastičnu utakmicu ,ali bacio je mrlju sa dva katastrofalna pasa kada je oba puta dao loptu u nogu onom igraču sa diiivnooom frizurom.
Bellamy ? Ovo je vjerovatno njegova najlošija utakmica.Zaista je puno lopti izgubio.Kuyt se borio kao i uvijek ,ali ...
Suarez nije bio loš otkad je ušao.Srce mi je bilo kao džamija kada uze onu loptu samo što je ušao u igru i malo falilo da dođe do dobre šanse nakon kombinacije sa Gerrardom.Imao je još jednu sjajnu šansu kasnije ,ono je morao dati.Pa Bože ...
Downing preloš ,pa on je*ene lopte ne zna primiti.
You'll never walk alone.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 feb 2012, 23:23

hanniz je napisao/la:Jbg, samo to mogu reć'. :lol: Zapravo, igrali smo vrlo dobro, bez previše 100% šansi. Odbrana fenomenalna, posebno Skrtel, Kelly i Glen, nešta slabije, Agger odličan. Spearo fenomenalan, Gerrard i Adam, ništa posebno, Bellamy i Kuyt solidno, Carroll odličan, ostaje žal za onu sjajnu propuštenu šansu. Bitno je da se Suarez vratio, od LP smo se oprostili još od remija protiv Roversa na Anfieldu. Na kraju smo imali i sreće, može se reć'.

Okrenuti se kupovima do kraja sezone, i ova sezona se može smatrati uspješnom, naravno ukoliko ih osvojimo.

MOTM, teško je reći, Spearo, Carroll i Skrtel, po meni sjajni, nemogu se odlučiti.

@reds, 0,01% da neće biti golova? :mrgreen:
Carroll nije zasluzio biti MOTM u liverpoolu,barem ovo drugo poluvrijeme sto sam gledao,Spearing je solidan bio,reina odbranio 100% sansu i oni zasluzuju vise da budu MOTM nego Andy..
On je klasicni napadac koji ne ulazi tako cesto u sanse i svaku priliku mora pokusati max iskoristiti,a onaj sut sa 10 M definitivno nije bio dobar,jos uvijek sam misljenja da on nije kalibar za Liverpool i vjerovatno ce liverpool na ljeto dovesti nekog kvalitetnog napadaca,mozda bi cavani vam bio najbolji izbor,uh sta bi on i Suarez radili.. :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 feb 2012, 23:24

svi ponavljaju odbrana na visini zadatka, a napravili katastrofalnu gresku iz koje se mogla hladno izgubiti utakmica, a totenhem sveukupno nije 10min bio na nasoj polovini, u drugom pogotovo. da je bejl dao gol prvo bi se optuzio ager, pa skrtel i slicno, a ovako kada nije odbrana je super bila :roll: moze se izvuci zakljucak da su solidno odigrali, a zbog onog propusta nikako se ne moze reci savrsheno
nema potpisa

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 feb 2012, 23:25

@reds pogodih ja sa prognozom ipak :mrgreen: .Obje ekipe su takticki usle u mec, i mada je mogao pasti neki gol, remi je najrealniji ishod.Mi smo dominirali vecim dijelom tekme, dok su Spursi pak imali najbolju sansu na tekmi.

Vidim neki su razocarani remijem, ocito se oni ne sjecaju cinjenice da smo od ovog Tottenhama prije ove utakmice imali niz od 3 uzastopna poraza.A ovo "oprastamo se od LP" cujem nakon svake utakmice koja nije pobjeda.Ako dobijemo u subotu, opet ce padati hvalospjevi na racun Kennya i ekipe.

Cast Spearingu i Johnsonu, ali niko ne spominje nevjerovatnog Skrtela, koji je cistio sve moguce i nemoguce :klanjajucismajli: Zao mi sto ga ne zabi Spearo ondje, bila bi to golcina i po.Izrasta on u velikog igraca, nema sumnje 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 06 feb 2012, 23:27

slika
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2012, 23:27

Ma United će nas rastavit na proste faktore ,samo vi se nadajte ..
You'll never walk alone.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 feb 2012, 23:29

VolimLiverpool je napisao/la:Ma United će nas rastavit na proste faktore ,samo vi se nadajte ..
Aha, k'o sto nas uvijek rastave :roll:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 06 feb 2012, 23:30

Shanks je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Ma United će nas rastavit na proste faktore ,samo vi se nadajte ..
United dobija 3 ili više razlike ,u šta se kladimo ?
You'll never walk alone.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 feb 2012, 23:32

VolimLiverpool je napisao/la:
Shanks je napisao/la:
United dobija 3 ili više razlike ,u šta se kladimo ?
U avatar :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 feb 2012, 23:33

Nasmijalo me. :lol:

slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.