Mislio sam da ništa ne pišem, ali velika je to tekma da ne prođe kroz moje ruke pisana. Šta se može tu puno pričati, osim da nam imaju još rata da otplate za bol i tugu nanesenu. Da, u par navrata smo im to vratili, ali ja želim još!!!
Ipak su ovo ekipe koje su rekordni broj puta dosegnule 1/4 finale (po 13 puta) i po 7 puta bile u polufinalima. Što će reći, eto nam još jedne prilike da samostalno držimo rekord
Eh, kad se to sad malo bolje pogleda odigraćemo sutra na Old Traffordu 5 utakmicu i imamo relativno dobar skor sa 1 pobjedom, 2 remija i porazom (mada ovaj poraz se piše kao pobjeda - tako Robben rek'o

). Ukupni skor je opet blago na našoj strani sa 3 pobjede, 4 remija i 2 poraza.
Ako se malo uporede utakmice na engleskom tlu, Bayern ima 4 pobjede u nizu (Arsenal, Dortmund, City, Arsenal), a Mančo ima 5 pobjeda u nizu protiv ekipa iz BL-a (Schalke, Wolfsburg, Stuttgart i dva puta Leverkusen).
Ali ono što je vrlo zanimljivo u ovome svemu je to da smo se sa Mančom u dva navrata susretali u 1/4 finalu i oba puta dolazili do finala (2001. i 2010. godine). Još jedna činjenica ide nama u korist. Kad god smo pobijedili u Engleskoj i preskočili englesku ekipu, na kraju smo dizali trofeje. To se dešavalo 1996. u Kupu UEFA (5:1 pobjeda u gostima protiv Nottingham Foresta), 2001. u LP- u (1:0 pobjeda protiv Manče) i 2013. u LP-u (3:1 pobjeda u gostima protiv Arsića)
Ako iko zna igrati protiv Manče, to je naš Pepi. On je dva puta porazio Manču u finalu LP-a. Prvi put sa 2:0 2009. u Rimu i 3:1 na Wembleyu u 2011. godini.
Sutra nam Dante fali zbog kartona, njima Evra fali zbog kartona. Martinezu prijeti sutra suspenzija, Riu također prijeti suspenzija.
Šta još reći osim da želim da se đavoli rastjeraju

da ih moje oči ne vide sastavljene u 3 pasa i da fino se sutra naklone

pa da opletemo jednu momačku
P.S. Moram se dičiti činjenicom da imam više smajlija u postu od Klareta
Pa ljudi moji je li to moguće?

Sent from my Philips Smart TV.