FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

robery22
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la robery22 » 31 mar 2014, 00:00

bavaraccccc je napisao/la:Ljudovi, recite mi da neko u utorak prenosi Bayerna? (arene mozda ili bijedni federalci) ne znam koji k urac ne mogu staviti jedna vecer jedna tekma...naravno da Ramos nije za Bayerna...prije svega T.Silva ali njega je nerealno ocekivati..stoga ja glasam za mocnog Mehdija!!!! 8-)
BHT1 naravno :D

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 31 mar 2014, 00:40

robery22 je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la:Ljudovi, recite mi da neko u utorak prenosi Bayerna? (arene mozda ili bijedni federalci) ne znam koji k urac ne mogu staviti jedna vecer jedna tekma...naravno da Ramos nije za Bayerna...prije svega T.Silva ali njega je nerealno ocekivati..stoga ja glasam za mocnog Mehdija!!!! 8-)
Normala :D samo na bht-u takva slika da ne vidis trci li Alaba ili Bastian :evil: znas li oce li neka od arena prenositi?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 31 mar 2014, 12:30

bavaraccccc je napisao/la:
robery22 je napisao/la:
Normala :D samo na bht-u takva slika da ne vidis trci li Alaba ili Bastian :evil: znas li oce li neka od arena prenositi?
Arena Sport utorkom prenosi obje tekme......

Arena Sport 1 prenosi Barcelona - Atletico Madrid
Arena Sport 3 prenosi Man Utd - Bayerm
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 31 mar 2014, 14:38

Dosadasnji skor izmedju nas i djavola. :D
slika

Uz to sutrasnja sotonska koregrafija :D :
slika
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 31 mar 2014, 15:49

Javlja mi se neki rezultat za sutra, ali ne smem da pisem da me ne bi lincovali :D

Nije poraz u pitanju, bez brige.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 31 mar 2014, 16:09

farinelli123 je napisao/la:Javlja mi se neki rezultat za sutra, ali ne smem da pisem da me ne bi lincovali :D

Nije poraz u pitanju, bez brige.
Ma napisi,ionako si zadnji put bio upravu protiv Intera 2011. :D

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 31 mar 2014, 16:18

Idemo poniziti Jedinstvo da im upotpunimo najgoru sezonu u historiji kluba.
Jos kad im Liverpool uzme ligu rulet
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 31 mar 2014, 17:03

Ukoliko pobjedimo sutra oborit cemo rekord Ajax-a star 17 godina !! Radi se o 7 pobjeda na gostovanju u Ligi Prvaka !!

Ajmo dobit ako nista radi ovog rekorda hehe :)

opaopa opaopa opaopa opaopa opaopa opaopa opaopa opaopa opaopa opaopa opaopa
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2014, 17:16

Jao, pa nas je Hoffa trebala unakaziti. zvijezde
Pregledao sam snimak i stekao sam dojam da smo vise sretno nego spretno dosli do boda, no kako kazu, sreca prati hrabre.
Ne treba zaboraviti da je gro igraca, prvotimaca, presjedilo na klupi, sto svakako moze biti jedan od razloga nesto losije partije ali alibi ne treba traziti.
Najvaznije je da se rekord zadrzao i da ce se u narednim utakmicama nastojati popraviti isti. :thumbup:

Sutra zelim iskupljenje za ovu utakmicu u subotu. pray
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2014, 17:30

Bez Alabice sutra, e ovo je vec hendikep. damn

Edit: ocigledno su me slagali. njanjanja

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 31 mar 2014, 18:01

BadrHari je napisao/la:Idemo poniziti Jedinstvo da im upotpunimo najgoru sezonu u historiji kluba.
Nije ni blizu najgore.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 mar 2014, 18:05

**** ce biti ljudi. Kakav god da je to je Machester. Sjetite se samo kako smo mi njih izbacili 2010 .
Nisam nista pisao citao sam ova prepucavanja I jednih I drugih I svaka vam cast:)

Idealno bi bilo pobjeda bez kakvih glupih kartona
Thomas Müller - Fußballgott

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 31 mar 2014, 19:48

don_burza je napisao/la:Idealno bi bilo pobjeda bez kakvih glupih kartona
Ma poneki karton i može, ali mene strah povreda.
Bolje bi prošao da te 3 fapa pregaze nego u 90 minuta sa njihovim "veznim" redom.
Fletcher-Carrick-Fellaini
Hitler četres' prve ne bi smio preko njih. :?
Zadnja izmjena: S-Y-L-A-R, dana/u 01 apr 2014, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 31 mar 2014, 21:03

:D "Bayern vraca dugove"

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 31 mar 2014, 21:06

Bilall je napisao/la:

:D "Bayern vraca dugove"
Joj Gomeza tenka. :cool: Haj' šećko reci šta :cool:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Klare

Post Postao/la Klare » 31 mar 2014, 22:08

Fudbal se malo promijenio, pa danas nemamo puno stopera za koje možemo reći da su baš TOP.

Silva je neprikosnoven danas, zaista je fenomenalan.

Njemu bih dodao Hummelsa, fascinantno je šta momče radi i kakve liderske sposobnosti u tom Dortmundu ima i koliko njima znači.

Vjerujem da bi u pravom sistemu i u reprezentaciji isto činio.

Piketa mnogi osporavaju, ali lik je svjetska klasa, bez sumnje.

Prošle godine je Barca bosa kroz žar prošla, ali primjetno je bilo koliko Pike dobivenih duela i spašavanja imao...
Igra vrhunski i presing i duel i otvaranje.

Ispod ove trojice ide naš Boa...

Pepe bio dobar, a Ramos nikad.

Sumnjam da će nam šestica sutra trebati, prvo sa Švajnom, Krosom i Geceom da ih izmorimo, a onda u drugom Rafi otvoriti prostor da dominira ki protiv Arsenala. :cool:

Te Mileru dati ulogu džokera da ih dokrajči, ki Arsenala. :mrgreen:

Ovaj Arsenal mi poslije dvije godine zaredom dokazivanja neljudstva postao užasno nepodnošljiva ekipa.
Arsenal :thumbdown:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 31 mar 2014, 22:15

Klare je napisao/la:
Ovaj Arsenal mi poslije dvije godine zaredom dokazivanja neljudstva postao užasno nepodnošljiva ekipa.
Arsenal :thumbdown:
kako neće. Pokvariše ti utisak o uber dominatnom baji :( .
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 31 mar 2014, 22:20

Mislio sam da ništa ne pišem, ali velika je to tekma da ne prođe kroz moje ruke pisana. Šta se može tu puno pričati, osim da nam imaju još rata da otplate za bol i tugu nanesenu. Da, u par navrata smo im to vratili, ali ja želim još!!! :twisted: :cool:
Ipak su ovo ekipe koje su rekordni broj puta dosegnule 1/4 finale (po 13 puta) i po 7 puta bile u polufinalima. Što će reći, eto nam još jedne prilike da samostalno držimo rekord :D

Eh, kad se to sad malo bolje pogleda odigraćemo sutra na Old Traffordu 5 utakmicu i imamo relativno dobar skor sa 1 pobjedom, 2 remija i porazom (mada ovaj poraz se piše kao pobjeda - tako Robben rek'o :D ). Ukupni skor je opet blago na našoj strani sa 3 pobjede, 4 remija i 2 poraza.

Ako se malo uporede utakmice na engleskom tlu, Bayern ima 4 pobjede u nizu (Arsenal, Dortmund, City, Arsenal), a Mančo ima 5 pobjeda u nizu protiv ekipa iz BL-a (Schalke, Wolfsburg, Stuttgart i dva puta Leverkusen).

Ali ono što je vrlo zanimljivo u ovome svemu je to da smo se sa Mančom u dva navrata susretali u 1/4 finalu i oba puta dolazili do finala (2001. i 2010. godine). Još jedna činjenica ide nama u korist. Kad god smo pobijedili u Engleskoj i preskočili englesku ekipu, na kraju smo dizali trofeje. To se dešavalo 1996. u Kupu UEFA (5:1 pobjeda u gostima protiv Nottingham Foresta), 2001. u LP- u (1:0 pobjeda protiv Manče) i 2013. u LP-u (3:1 pobjeda u gostima protiv Arsića) :D :D :D

Ako iko zna igrati protiv Manče, to je naš Pepi. On je dva puta porazio Manču u finalu LP-a. Prvi put sa 2:0 2009. u Rimu i 3:1 na Wembleyu u 2011. godini.

Sutra nam Dante fali zbog kartona, njima Evra fali zbog kartona. Martinezu prijeti sutra suspenzija, Riu također prijeti suspenzija.

Šta još reći osim da želim da se đavoli rastjeraju :twisted: da ih moje oči ne vide sastavljene u 3 pasa i da fino se sutra naklone :guz: pa da opletemo jednu momačku :kralj:

P.S. Moram se dičiti činjenicom da imam više smajlija u postu od Klareta :clap: :clap: :clap:
Pa ljudi moji je li to moguće? :tralala: :opaopa:
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 apr 2014, 02:35

Zasto protiv Jedinstva ne krenut sa 2 napadaca :think:
Muller i Mandzo koji su savrseni u presingu, mislim da bi ugusili ionako nesigurnu odbranu MJ. :crazy:
Ali onda se mora neko zrtvovat' na sredini terena, izostankom Thiaga manevar za tako nesto se znacajno smanjuje.
Ocekujem da dvojac Robbery cini dar-mar po krilima, jer kada pogledamo ko ce ih najvjerovatnije cuvat' :rulet:

Kako god za nas je najbitnije da nametnemo svoju igru, i da sto prije damo gol, e tad ionako lose Jedinstvo je idealno za natamburat'.
:piva:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 01 apr 2014, 09:38

Idemo večeas ih pojesti :njanjanja: presingom kakavim samo mi možemo igrati i pobjeda je zagarantovana. Misim da njihov vezni red predvođen Karikom i Felainijem i dosta stara odbrana protiv našeg napadačkog dijela tima nema šanse.

Očekujem dobru partiju Generala :salut: za uzore oranicu na trafordu jer on jedini može večeras zamjeniti Thiaga pošto će vjerovatno Javier M. u odbranu.

vjerovatni sastav večeras
-------------Neuer------------------
Lahm-----Boateng---Martinez--Alaba
---------General-----Kroos------------
Robben----------Gece----------Ribery
--------------Muller---------------------

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.