Registrovan je, nema više prepreka za njegov nastup.BosniaBoston je napisao/la: ↑12 sep 2023, 18:55Kad mislimo više prijaviti Jabera, vidim da ga klub još nije zapratio na IG a prati sve trenutne fudbalere
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ovaj Al Jaber ce zaigrati sljedece ljeto kako je krenulo...
-
- Kontakt:
Svi nas vole,a niko da kur cem mrdne da se nas sport vrati na nivo od prije 15 godina. Sarajevski sport na izdisaju godinama. Nisu u stanju bagra od svojih lopovluka i borbi za vlast da pomognu vrhunski sport,da privuku investitore.
Dozvolili da neke selendre i izmisljeni klubovi po Hercegovini i RS izgledaju kao svemiraki brod za nase.
Ja ovo nikako ne mogu da shvatim. Koje sebicno sljepilo nase vlasti.
- MocMahale444
BarbareZeljin je napisao/la: ↑12 sep 2023, 21:29Svi nas vole,a niko da kur cem mrdne da se nas sport vrati na nivo od prije 15 godina. Sarajevski sport na izdisaju godinama. Nisu u stanju bagra od svojih lopovluka i borbi za vlast da pomognu vrhunski sport,da privuku investitore.
Dozvolili da neke selendre i izmisljeni klubovi po Hercegovini i RS izgledaju kao svemiraki brod za nase.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Tako je pasa moj.Volim i ja Zelju ko Remzu ali daj ba vi sto se kitite nasim imenom a mozete nesto uradit pa uradite.Dosta vise suplje.Evo jedna stara ali poucna.Bila 4 jarana i tako svaki vikend se sastajali i tako hrana pice.Ovaj jedan kad god se zavrsi kaze bas je bilo dobro jednom će mo i kod mene.I tako redom ali uvjek kod ove trojice.Kaze ovaj jedan ovom sto uvjek hvali i govori vala će mo drugi put kod mene.Halo hoce li to vala ćemo jednom i kod mene.Nikad da dodje.E tako ti ovi vole Zelju onako reda radi.Dosta vise mrdajte guzove.Ako mi moramo gledat ovakvog Zelju pa jel vas stid vi koji mozete a necete.Ako necete pustite nas da se patimo ali mojne Zelju spominjati samo kad je godišnjica ili Evropska tekma a i to ko zna kad će bit.Nabavljajte pare jer bez para si obicna tuntuki.
-
- Kontakt:
Jel moguce da je mali Zeba dobio otkaz iz SŠ samo zbog razmirica preCjednika i Zajke. Sujeta, papanlook? Hrak pljuc!
Dobio je otkaz prije one utakmice.Ganola1921 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 12:33Jel moguce da je mali Zeba dobio otkaz iz SŠ samo zbog razmirica preCjednika i Zajke. Sujeta, papanlook? Hrak pljuc!
-
- Kontakt:
Da pomažu klubove iz kojih će onda neko drugi krasti? Zašto bi to iko radio?BarbareZeljin je napisao/la: ↑12 sep 2023, 21:29Svi nas vole,a niko da kur cem mrdne da se nas sport vrati na nivo od prije 15 godina. Sarajevski sport na izdisaju godinama. Nisu u stanju bagra od svojih lopovluka i borbi za vlast da pomognu vrhunski sport,da privuku investitore.
-
- Kontakt:
Koliko znam, a znam ponesto, Drina se poceo furati da je igrac. Napunilo mu glavu, ko li vec, menadzer, familija, neko, nesto.bhsport je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:30Sreca pa ne glumis ko zna na sta bi to ispalo, Drina je u ovoj sezoni napravio kikseva, Nefci, Velez, Posušje ali nista manje od Kosorica ili Cocalica na proljece, pa se njima ne psuje. Ne znam sta si pratio ako ti je on najveci kikser u nasem dresu.irfo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:20Ja ne glumim da sam stoper ko Drina zadnje tri godine, ako ga je iko branio to sam bio ja. Ali što je dosta, dosta je. Šansi je dobio ko malo ko, i svaka utakmica kiks. Sezona tek počela a on a direktno krivac što smo primili gol protiv Neftcija na Grbavici, protiv Posušja, protiv Veleža. Protiv Veleža i prije okretanja ledja na ubacaju, dodo do igrača Veleža i sreća njegova pa ovaj stativu pogodi. Nikad većeg kiks igrača nije bilo.bhsport je napisao/la: ↑11 sep 2023, 14:00
Eto ti si stoper u p.m. Prosle godine Cocalic cijelo proljece kiksao, Kosoric jesen, Drina sada, jos su stoperi tada ispred sebe imali Hodzica koji je hapsio po terenu a sada imaju Bibera ili Rustema.
Selimovic je gomilanje igraca jer 4 stopera ovo pokriti mogu, ali Basic ocito ima neku ideju, d ali ce Drina ili Dubackic na defanzivnog, vidjet cemo.
Ovdje nije stvar Drine nego svakog mladog igraca kod nas, eto uzmi primjer Gasal-Drljo, Hamza se vraca nakon povrede i los je, a ovaj je los od kada je dosao ali se njemu nista ne prica jer nije nas.
Preslusati Basica sa pricom o mladim igracima i kako ih treba istrpiti.
Napravio kikseva ko u prici, fura se da je igrac, a zapravo ne zna gdje je supalj. Bas losa kombinacija.
-
- Kontakt:
Fataj se Intera, ocito si fulio temuobagol je napisao/la: ↑13 sep 2023, 13:35Da pomažu klubove iz kojih će onda neko drugi krasti? Zašto bi to iko radio?BarbareZeljin je napisao/la: ↑12 sep 2023, 21:29Svi nas vole,a niko da kur cem mrdne da se nas sport vrati na nivo od prije 15 godina. Sarajevski sport na izdisaju godinama. Nisu u stanju bagra od svojih lopovluka i borbi za vlast da pomognu vrhunski sport,da privuku investitore.

Razguli sa teme
Povremeni reprezentativac Luxemburga stoper Vahid Selimovic (26 godina) je novi igrac Zeljeznicara
Igrao je u prvoj ligi Francuske, prvoj ligi Grcke, prvoj ligi Kipra i Slovenije
Sipovic izgleda novi igrac Igmana iz Konjica
Igrao je u prvoj ligi Francuske, prvoj ligi Grcke, prvoj ligi Kipra i Slovenije
Sipovic izgleda novi igrac Igmana iz Konjica
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Cuj zasto dat jer ce klubovi krast. Drz se Čang Li klubova i njihovih tema.
Treba ga probat na lijevom krilu kad se vrati, nije bio loš pretprošle sezone na toj poziciji. Doduše svako bi bio upgrade u odnosu na Ševkiju Resića.MrAmarOsim je napisao/la: ↑12 sep 2023, 17:41Pored Štilića, ima li ikakvih informacije dokle je oporavak Benje Šehića, kada možemo ponovo očekivati?

- akisarajevo92
- Kontakt:
- gegenpressing
- Kontakt:
Pogledaj terene sad kad su se igrale kvalifikacije pa onda kmeči.
Brohra ribo se...
- MrAmarOsim
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:09Treba ga probat na lijevom krilu kad se vrati, nije bio loš pretprošle sezone na toj poziciji. Doduše svako bi bio upgrade u odnosu na Ševkiju Resića.MrAmarOsim je napisao/la: ↑12 sep 2023, 17:41Pored Štilića, ima li ikakvih informacije dokle je oporavak Benje Šehića, kada možemo ponovo očekivati?![]()

Kakve su to bravure bile sa Ševkijom, em pravi malograđanski mentalitet em neznalica. Eno ga sada u Federalnoj za Kosovare igra.
Što se Benje tiče, žao mi momka, taman ga poslije kupa krenulo sa dobrom igrom (u kupu dao onu golčinu Zvijezdi) i na kraju ta povreda. Apsolutno se ne bi iznenadio da se ponovi scenario Gasala i da samo propadne, ali se nadam da se neće takvo nešto desiti.
Šta misliš ko nam je veći upgrade za narednu sezonu, Selimović ili Sipović?

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Ma dobro Šehiću će sad 25 godina, nemam ni neka očekivanja od njega, ali eto s obzirom da nemamo neki izbor na krilima, a on je u nekim momentima znao pokazati da nije loš u napadu, ne bih imao ništa protiv nekom eksperimentu sa njim na lijevom krilu čisto da vidim kako to izgleda.MrAmarOsim je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:57braco je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:09Treba ga probat na lijevom krilu kad se vrati, nije bio loš pretprošle sezone na toj poziciji. Doduše svako bi bio upgrade u odnosu na Ševkiju Resića.MrAmarOsim je napisao/la: ↑12 sep 2023, 17:41Pored Štilića, ima li ikakvih informacije dokle je oporavak Benje Šehića, kada možemo ponovo očekivati?![]()
![]()
Kakve su to bravure bile sa Ševkijom, em pravi malograđanski mentalitet em neznalica. Eno ga sada u Federalnoj za Kosovare igra.
Što se Benje tiče, žao mi momka, taman ga poslije kupa krenulo sa dobrom igrom (u kupu dao onu golčinu Zvijezdi) i na kraju ta povreda. Apsolutno se ne bi iznenadio da se ponovi scenario Gasala i da samo propadne, ali se nadam da se neće takvo nešto desiti.
Šta misliš ko nam je veći upgrade za narednu sezonu, Selimović ili Sipović?![]()
Što se tiće Selimovića i SIpovića, Sipa bi bio dosadan transfer jer smo ga već imali kod sebe, a ja sam uvijek za nešto novo da bude interesantnije.
Vahid ima zanimljiv CV plus ga možeš prodat jer je mlađi od SIpovića, tako da sam za Vahida iako ga nisam nikad gledao.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Luzeri su se uvijek tako tjesili, trazis gore od sebe za porednje pa da tebi bude bolje.gegenpressing je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:55Pogledaj terene sad kad su se igrale kvalifikacije pa onda kmeči.
Ovdje se prica o terenu koji je radjen prije 3-4 godine.
Po tome ne treba da napredujemo ni na sportskom segmentu, mi smo sila, pogledaj kakvi su klubovi iz CG ili San Marina. Odlicni smo, ne znam sto se kmeci

Don't believe the hype.
Sad kad bih napisao realnu ISTINU ko je uništio i ko nije održavao teren nazvali bi te/me botom isti oni ljudi koji su podržavali grobare....

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, NeSamSafetee i 25 gostiju.