Prije 5 godina je uradjen, kada to vec spominješ :akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:15Luzeri su se uvijek tako tjesili, trazis gore od sebe za porednje pa da tebi bude bolje.gegenpressing je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:55Pogledaj terene sad kad su se igrale kvalifikacije pa onda kmeči.
Ovdje se prica o terenu koji je radjen prije 3-4 godine.
Po tome ne treba da napredujemo ni na sportskom segmentu, mi smo sila, pogledaj kakvi su klubovi iz CG ili San Marina. Odlicni smo, ne znam sto se kmeci![]()
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... i-15206542
Postavljen 2015. godine u idućih pet godina djelovao je savršen, da bi odjednom slika s Rujevice nudila prorijeđenost trave, neravnine i lošije ugođaje. Travnjaci su ograničenog vijeka trajanja. Takvi kao na Rujevici, ovisno o eksploatiranosti, traju 5-7 sezona. Zato je Rijeka, logično, lani zamijenila travnjak.
Hibridni tereni nisu trajno rješenje, kao što to nisu ni umjetni travnjaci. Potonji se također moraju kvalitetno održavati, stalno “češljati” nakon korištenja, te polijevati prije uporabe. Malo tko to radi, pa stalno raubanje pretvori plohu u tvrdu, zakrpanu i vrlo riskantnu površinu za igrače. Primjerice u Puli, na pomoćnom Drosine, ta ploha nije zamijenjena 11 godina i već je zbog pukotina u terenu, zakrpa i dotrajalosti strukture travnjaka, izazvala brojne ozljede mladih igrača...
Promijenio misljenje sada kada imas malo vise informacija ?
Ne branim ove, daleko od toga, al hibrid, kao sto vidimo, nije rjesenje za kokuz varijantu.
Imas jos primjera iz Hr mislim da je Hajduk u pitanju, ne smijes uci na teren u svojoj obuci jer nekakva baja napadne teren