Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Pljuvaci ce opet lizati svoja g.ovna sto su iskenjali na Dzeku, kad ovaj sljedeci put donese pobjedu reprezentaciji. Samo sto ovdje na ovoj temi, vecina ne zna ni razliku izmedju konstruktivne kritike i pljuvanja. Al naravno, pljuvaci jedva cekaju ovakav rasplet situacije da sjedi na klupi i pruza lose partije da bi sto vise omalozavali Edina.
I ja ga kritikujem, sto je i zasluzio. Uzasan je u zadnjih mjeseci, karijera mu ide silaznom putanjom, ali to nije razlog da se vrijedja jedan od najboljih igraca u historiji ove zemlje.
I ja ga kritikujem, sto je i zasluzio. Uzasan je u zadnjih mjeseci, karijera mu ide silaznom putanjom, ali to nije razlog da se vrijedja jedan od najboljih igraca u historiji ove zemlje.
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
"Mislim da imamo dva odlična napadača, ali ne smijemo zaboraviti Džeku koji je također fantastičan fudbaler, kao i Jovetića koji je povrijeđen. Nije lako postići 26 golova u šest utakmica, ali to je zasluga cijelog tima, a ne samo Aguera i Negreda," zaključio je Čileanac.
Izjavi Pellac i osta ziv
vidjecemo kad se naleti na malo jace ekipe odnosno iduce gostovanje poraz pa makar igrali i sa Sirokim

Izjavi Pellac i osta ziv
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
hurem je napisao/la:rijetko ulazim na forum, jer sam svjestan da se nema sta pametno procitati, nazalost..a niti budalama i zavidnicima mozes sta objasniti..jer oni zbog svoje umisljenosti ne vide dalje od nosa....nekoliko sam puta ponavljao postove u kojima sam lijepo obrazlozio da ovi OBJEKTIVCI nisu u pravu po pitanju dzeksona...ali oni su ostali gluhi na to (citaj glupi)...
jedini njihov argument jeste kako se dzeko ne trudi...a ovaj drugi negredo grize...za napadaca je najbitinija statistika...dzeko u odosu na minute odigrane ima bolju statistiku od negreda...i da je dobio prilike koliko negredo imao bi daleko bolju nego ovaj sad sto ima...jedina losa utakmica koju je odigrao do sada za city je ona protiv bayerna prvo poluvrijeme..i u 3 kolu PL...ostale je sve zabijao golove ili bivao igrac utakmice...a konjina zna da je negredo imao bar 5 utakmica u kojima se nije mogao ni ocijeniti...sve sam to ranije navodio, gdje, sta, ko...mrsko mi se vracati...jer svakako samoprozvani objektivci nece shvatiti...
![]()
pa negredo odigrao u PL 1234455585 minuta i utakmica vise, pa dao tek jedan gol vise od dzeke...(izbaci onaj onaj sretni hattrick protiv slabasnog cska, i ni u ligi prvaka ga nije bolji)
vas jedini argument je ne trudi se...a mi vama navedemo stotinu argumenata...i opet vi u pravu...pa gdje vam je logika? halooooooooooooooooooooooooo bolan
tako je jarane...njima je vazno da se pljuje i omalovazava nas najbolji igrac
Cista kurtoazija Pelegrinija..Mudro s njegove strane,gasi "pozar" vodom a ne benzinom.. Nadam se da cu u januaru na fb lajkati neki novi klub zbog Dzeke i moci konacno da unlajkujem ovaj City..nemozenamnikonista je napisao/la:"Mislim da imamo dva odlična napadača, ali ne smijemo zaboraviti Džeku koji je također fantastičan fudbaler, kao i Jovetića koji je povrijeđen. Nije lako postići 26 golova u šest utakmica, ali to je zasluga cijelog tima, a ne samo Aguera i Negreda," zaključio je Čileanac.
Izjavi Pellac i osta ziv![]()
vidjecemo kad se naleti na malo jace ekipe odnosno iduce gostovanje poraz pa makar igrali i sa Sirokim
![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
@Miraj_Grbićnemozenamnikonista je napisao/la:kojiVirtu4l je napisao/la:Jesi li smislio koji će ti biti sljedeći nick? Imam ja nekoliko prijedloga.moram se borit sa pljuvacima...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
stomaklija je napisao/la:Džekice pošto znam da si na forumu non-stop i da neke ljude izbacujes iz prijatelja(clanove foruma)zbog toga sto lose pisu o tebi. Ovo danas kad sam procitao pao u sam u nesvijest. Znaci libo ga racku za ss forumon i za vama djeco draga. Idite pisati zadaću
Kriv vam Mancini, sad Španac a vidjelo se lijpo protiv Argentine ko je kriv. Pa Džekica, zato jer kara Almu i libo ga za fudbalom. On je ostao u 91-oj i moze komotno s Kumanom u toj nekoj generaciji PSV-a igrati. A poruka za Džekicu, pošto je pretpostavljam od tuge veceras na forumu, mala poruka. Ti si jedna obična:
Ne izbacuj me iz prijatelja, plizzzzzzzz![]()
![]()
Pauk je napisao/la:Edin Dzeko maneken za adidas![]()
Nemoj te se brinuti raja...Dzeko ide u manekene.
Ja znam licno, da sam se davno prestao brinuti o nasem dijamantu..njemu lijepo meni jos lijepse
Fecox je napisao/la:Svakom u životu treba jedna AmraNo hard feelings
Steph je napisao/la:Džekson uskoro u Fulhamu, opširnije na portalima ovih dana.
ciza je napisao/la:Edin ne igra jer je bosnaac i jos musliman
HazardEden je napisao/la:Emerik Gudelj ima novu žrtvu za kritikovanje![]()
Treniraj, vrati se u prvi tim, je'bo te moda u pakšu zajedno s Amrom
HazardEden je napisao/la:Pisac porasto si mi u očima![]()
![]()
Specijalna narudžba Džeke za meč s Tottenham-om
Samo od nekih postova sa zadnjih stranica, ja ovdje ne vidim nikakvu konstruktivnu kritiku nego husacki nastrojene likove kojim je vrhunac u zivotu doci na forum i ismijavati i negativno koristiti ovaj teski period u dijamantovoj karijeri.Pauk je napisao/la:Dzeko je postao nasa Stanija...
1946
Citam i ne vjerujem..Zato se ja trudim i ulaziti sto manje na ovu temu,dusa me zaboli kad procitam ovako nesto..Kritiku uvijek podrzavam,narocito konstruktivnu,ali vrijedjanje,omalovazavanje,pljuvanje-nikad!Head je napisao/la:stomaklija je napisao/la:Džekice pošto znam da si na forumu non-stop i da neke ljude izbacujes iz prijatelja(clanove foruma)zbog toga sto lose pisu o tebi. Ovo danas kad sam procitao pao u sam u nesvijest. Znaci libo ga racku za ss forumon i za vama djeco draga. Idite pisati zadaću
Kriv vam Mancini, sad Španac a vidjelo se lijpo protiv Argentine ko je kriv. Pa Džekica, zato jer kara Almu i libo ga za fudbalom. On je ostao u 91-oj i moze komotno s Kumanom u toj nekoj generaciji PSV-a igrati. A poruka za Džekicu, pošto je pretpostavljam od tuge veceras na forumu, mala poruka. Ti si jedna obična:
Ne izbacuj me iz prijatelja, plizzzzzzzz![]()
Pauk je napisao/la:Edin Dzeko maneken za adidas![]()
Nemoj te se brinuti raja...Dzeko ide u manekene.
Ja znam licno, da sam se davno prestao brinuti o nasem dijamantu..njemu lijepo meni jos lijepseFecox je napisao/la:Svakom u životu treba jedna AmraNo hard feelings
Steph je napisao/la:Džekson uskoro u Fulhamu, opširnije na portalima ovih dana.ciza je napisao/la:Edin ne igra jer je bosnaac i jos muslimanHazardEden je napisao/la:Emerik Gudelj ima novu žrtvu za kritikovanje![]()
Treniraj, vrati se u prvi tim, je'bo te moda u pakšu zajedno s AmromHazardEden je napisao/la:Pisac porasto si mi u očima![]()
![]()
Specijalna narudžba Džeke za meč s Tottenham-om
Samo od nekih postova sa zadnjih stranica, ja ovdje ne vidim nikakvu konstruktivnu kritiku nego husacki nastrojene likove kojim je vrhunac u zivotu doci na forum i ismijavati i negativno koristiti ovaj teski period u dijamantovoj karijeri.Pauk je napisao/la:Dzeko je postao nasa Stanija...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ona papčina koja kupuje Adidas patike sa 4 linije se naklatila na ovu temu i ono kao nekoga ismijava. E jadan ti...
EDINE DOZOVI SE VAKAT TI JE!
EDINE DOZOVI SE VAKAT TI JE!
DRUG NEBI TI PUNCA
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Imam osjecaj da se Edin vise razocarao u Pellegrinija nego u Mancinija. Ocekujem slijedci scenario: Dzeko ce do januara i dalje pokazivati nezainteresovanost sto ce mu jos vise povecati sansu da ide iz kluba, iako je to sada vec izvjesno. Trenirat ce onoliko koliko mu je dovoljno. U januaru odlazi iz Cityja i dolazi u klub gdje ce se vrlo brzo afirmisati te ce se ponovo vratit onoj staroj formi. Jednostavno vjerujem u Edina
P.S. Cityju od srca zelim da ih Bayern nalupa sa 5,6 golova razlike u LP zadnje kolo
Zivjeli
P.S. Cityju od srca zelim da ih Bayern nalupa sa 5,6 golova razlike u LP zadnje kolo
Zivjeli
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
pa naravno ta nije lud da igra za vjestacki klub...kad ode iz shityja stavljam ih na listu najmrzih klubova za sad moja lista izgleda ovako 1.Barcelonaplavalokomotiva je napisao/la:Imam osjecaj da se Edin vise razocarao u Pellegrinija nego u Mancinija. Ocekujem slijedci scenario: Dzeko ce do januara i dalje pokazivati nezainteresovanost sto ce mu jos vise povecati sansu da ide iz kluba, iako je to sada vec izvjesno. Trenirat ce onoliko koliko mu je dovoljno. U januaru odlazi iz Cityja i dolazi u klub gdje ce se vrlo brzo afirmisati te ce se ponovo vratit onoj staroj formi. Jednostavno vjerujem u Edina
Zivjeli
2. Man U
3?
- plavalokomotiva
- Kontakt:
http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo...
Zanimljivo...
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- nemozenamnikonista
- Kontakt:
Narod koji zaboravi sto mu se desilo u proslosti isto ce mu se i ponovit, znam da je ova napacena zemlja imala uvjek dusmana ali dusmani u vlastitim redovima najgori su...
Ma klasični huškački tekst.plavalokomotiva je napisao/la:http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/
Zanimljivo...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ima i toga, ali ipak sam uvjeren da i sam Edin jedva ceka januar kao i svi mi.Virtu4l je napisao/la:Ma klasični huškački tekst.plavalokomotiva je napisao/la:http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/
Zanimljivo...
Nije to nista cudno, mnogi koji su bili na stadionu jucer govore da je Dzeko se opet ponasao kao razmazeno dijete i mahao rukama kad je usao Milner a ne on u 77. minutaplavalokomotiva je napisao/la:http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/
Zanimljivo...
Takve scene i ispadi se njemu desavaju sve od kad mu Magath nije trener...i nije ni cudno sto su svi jucer u njega gledali vrlo cudno, kad je dijamant se ponasao kao starleta...
Dzeko malo vise truda i rada na terenu, a malo manje mahanje rukama van terena.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Sto ne podnosim komentare mahalusa. Je si li ti bio na stadionu? Ti vidio, ti gledao utakmicu sa tribina, ako nisi , bolje onda zacepi. Pametnije ti je. Neka si ti ubacio onako malo, kako je neko razmazen i starleta, to ti je i bio cilj cijelog komentara.Pauk je napisao/la:Nije to nista cudno, mnogi koji su bili na stadionu jucer govore da je Dzeko se opet ponasao kao razmazeno dijete i mahao rukama kad je usao Milner a ne on u 77. minutaplavalokomotiva je napisao/la:http://www.sp,ort.ba/fudbal/zasto-je-dzeko-prekinuo-sa-zagrijavanjem-jucer-protiv-tottenhama/
Zanimljivo...
Takve scene i ispadi se njemu desavaju sve od kad mu Magath nije trener...i nije ni cudno sto su svi jucer u njega gledali vrlo cudno, kad je dijamant se ponasao kao starleta...
Dzeko malo vise truda i rada na terenu, a malo manje mahanje rukama van terena.
I da je to uradio, sta te boli qrac. Ko si bolan ti?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma trebao se zagrijavati još neko vrijeme, možda bi ga Pellegrini ubacio kao 4tu izmjenu??! A i da ne uvrijedi englesku "gospodu"..
Zadnja izmjena: -SanaFCŽ-, dana/u 25 nov 2013, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji igrac reprezentacije nije Dzeko to su Pjanic,Begovic i Spahic.
Dzeko je najvece ime ali na terenu to ipak ne djeluje tako.Mene je razocarao ove godine.Totalno indolentan , bez trunke zelje za necim.Vjerujem da mu nije lahko posebno u Cityu jer mu je jaka konkurencija ali sam uvjeren da pokazuje vecu zelju na treninzima i terenu dobijao bi podjednaku sansu kao Negredo.Spancu se nema sta prigovoriti , igra odlicno.Zabija cesto uz to igra veoma atraktivno.Dzeko nije onaj igrac od prije 2-3 godine.Umjesto da iskoristi najbolje sportske godine i bude pravi lider naseg nacionalnog tima on ustvari radi suprotno.Ne vidim strast i zelju cak i u reprezentativnim utakmicama kod njega.Pa majku mu gini za loptu sine kad vec nemas minutazu u klubu.
Dzeki se ne ide iz Citya to je sigurno.Niko mu nece dati onu platu kakvu tamo ima.Naravno svi igraju fudbal radi para , pa tako i Edin ali time zaista utice negativno na nasu selekciju.Ako vec planiraju igrati sa 2 napadaca to moraju biti 2 igraca koja je jurcati po terenu a ne jedan izgara dok drugi namjesta stucne.U ovom trenutku Ibisevic je bolji od Dzeke i mora imati prednost u odnosu na njega.Meni licno Ibisevic je i kvalitetniji igrac od njega.Ona povrda mu je unazadila karijeru , a svi znamo kakav je potencijal imao i kakva je cuda cinio u Hoffenhaimu.Covjek radi na terenu , pratim "Svabe" i vidi se da Vedo nije samo najbolji golgeter te ekipe , vec igrac koji stvara razliku.Trci , bori se.To Dzeko nema
Dzeko je najvece ime ali na terenu to ipak ne djeluje tako.Mene je razocarao ove godine.Totalno indolentan , bez trunke zelje za necim.Vjerujem da mu nije lahko posebno u Cityu jer mu je jaka konkurencija ali sam uvjeren da pokazuje vecu zelju na treninzima i terenu dobijao bi podjednaku sansu kao Negredo.Spancu se nema sta prigovoriti , igra odlicno.Zabija cesto uz to igra veoma atraktivno.Dzeko nije onaj igrac od prije 2-3 godine.Umjesto da iskoristi najbolje sportske godine i bude pravi lider naseg nacionalnog tima on ustvari radi suprotno.Ne vidim strast i zelju cak i u reprezentativnim utakmicama kod njega.Pa majku mu gini za loptu sine kad vec nemas minutazu u klubu.
Dzeki se ne ide iz Citya to je sigurno.Niko mu nece dati onu platu kakvu tamo ima.Naravno svi igraju fudbal radi para , pa tako i Edin ali time zaista utice negativno na nasu selekciju.Ako vec planiraju igrati sa 2 napadaca to moraju biti 2 igraca koja je jurcati po terenu a ne jedan izgara dok drugi namjesta stucne.U ovom trenutku Ibisevic je bolji od Dzeke i mora imati prednost u odnosu na njega.Meni licno Ibisevic je i kvalitetniji igrac od njega.Ona povrda mu je unazadila karijeru , a svi znamo kakav je potencijal imao i kakva je cuda cinio u Hoffenhaimu.Covjek radi na terenu , pratim "Svabe" i vidi se da Vedo nije samo najbolji golgeter te ekipe , vec igrac koji stvara razliku.Trci , bori se.To Dzeko nema
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Edin Džeko
Dzeko je sam kriv sto je u ovakvoj situaciji jer je Pele na njega računao ali Dzeko je svojim nezalaganjem pored rastrčanog Negreda uz kojeg je i Aguero postao mnogo bolji igrač izgubio svoje mjesto... Mislim da je olako shvatio konkurenciju Negreda i da ga je podcjenio...
U reprezentaciji je također bi jako loš od USA pa na ovamo.... Dzeko je ipak mnogo bolji, Dzeko koji je sam pobijedio Grčku bi u onoj formi razvalio Litvance, uvjeren sam..
Na stranu sve to... Nije sada u formi ima očigledne privatne probleme a i na terenu ALI mislim da neki ovdje pretjeruju i da zbog svega sto nam je Dzeko priuštio mislim da bi se trebali kažnjavati ovi koji ga vrijeđaju da je panj, slike klupe i ostalo...
Dzeko je zaslužio kritike, bio mi je idol, od igrača u kojeg sam vjerovao da ce postati top 5 napadač na svijetu je postao jedan prosječan napadač... Sa 24 godine je bio na nivou Ibre, a vidite gdje je sada Ibro a gdje on, gdje je bio Mandzo prije 3 godine a gdje sada, nikad neću prežaliti ovo sto se desilo jer vjerovatno neću dočekati ikada da ćemo imati ovako talentiranog napadača i jako sam izfrustriran i ljut na njega zbog toga... Trzni se bolan ode karijera...
Sent from my iPhone using Tapatalk
U reprezentaciji je također bi jako loš od USA pa na ovamo.... Dzeko je ipak mnogo bolji, Dzeko koji je sam pobijedio Grčku bi u onoj formi razvalio Litvance, uvjeren sam..
Na stranu sve to... Nije sada u formi ima očigledne privatne probleme a i na terenu ALI mislim da neki ovdje pretjeruju i da zbog svega sto nam je Dzeko priuštio mislim da bi se trebali kažnjavati ovi koji ga vrijeđaju da je panj, slike klupe i ostalo...
Dzeko je zaslužio kritike, bio mi je idol, od igrača u kojeg sam vjerovao da ce postati top 5 napadač na svijetu je postao jedan prosječan napadač... Sa 24 godine je bio na nivou Ibre, a vidite gdje je sada Ibro a gdje on, gdje je bio Mandzo prije 3 godine a gdje sada, nikad neću prežaliti ovo sto se desilo jer vjerovatno neću dočekati ikada da ćemo imati ovako talentiranog napadača i jako sam izfrustriran i ljut na njega zbog toga... Trzni se bolan ode karijera...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 25 nov 2013, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.