Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stvarno su pojedini navijači sami šljam, u ovom slučaju Sarajeva a ima ih i u drugim taborima.
Dudiću nažalost na pazar već ide majka, sestra iako čovjek dolazi da 'porazgovara' sa njima, mada ne znam šta ima pričati sa njima al ajd.
Druga stvar, Hebiboviću nekakve psovke niđe veze lik takav trag ostavio, bori se pošteno za drugi klub i umjesto da ga u znak zahvalnosti isprate aplauzom zbog dobre predstave oni mu psuju... kakav smo mi narod fuj
Dudiću nažalost na pazar već ide majka, sestra iako čovjek dolazi da 'porazgovara' sa njima, mada ne znam šta ima pričati sa njima al ajd.
Druga stvar, Hebiboviću nekakve psovke niđe veze lik takav trag ostavio, bori se pošteno za drugi klub i umjesto da ga u znak zahvalnosti isprate aplauzom zbog dobre predstave oni mu psuju... kakav smo mi narod fuj
- Meraak1921
- Kontakt:
Red bi bio da hz sljedecu na sjeveru skupe covjeku za popravke.. ah zaboravio sam da su izgubili.. nece moci skupit za retrovizora
- svrakino1921
- Kontakt:
Zamisli napadac si Sarajeva a slupas covjeku auto iza stadiona, takav sut imas, ybela vam citava slovenija mame i odakle vas dovode vise, sta radite na tim treninzima klosarcine raspale
A jel ovo fakat tacno
Pa ne mogu da vjerujem
A jel ovo fakat tacno
Pa ne mogu da vjerujem
Kakve smo usrane sreće
Biće da je auto našeg navijača

Biće da je auto našeg navijača

Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
To samo hrabri mogu, a takvi ne stanuju u svrakinom.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:15Nemoj
Neka ga
Celik je Celik
Otisli ljudi u kantonalnu samoinicijativno iz patriotskih razloga da izmire dugove i ozdrave klub
Za svaku pohvalu

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
redbull93 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:48To samo hrabri mogu, a takvi ne stanuju u svrakinom.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:15Nemoj
Neka ga
Celik je Celik
Otisli ljudi u kantonalnu samoinicijativno iz patriotskih razloga da izmire dugove i ozdrave klub
Za svaku pohvalu![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jedan je EMIR HADZIC -HADZIJA. Kakav lopov i varalica braco draga. Ibrakovic mu zavidi. I papan Dudla, cuj ako smetam da ide. Peto kolo hoce lik jos 100.000. Joj sta rade Mirvicu.
Ps Gdje on...da nije sreo Bejla? Ili je kod Seje gledaju u fildzane.
Ps Gdje on...da nije sreo Bejla? Ili je kod Seje gledaju u fildzane.
Kad je došao Feđa u FKS loža je bila ogromna, bukvalno su svi bili van pameti od sreće i svi redom su pričali da mu se neće yebavati majkai da ga se mora istrpiti. Nakon dvije utakmice i bukvalno 4 dana, svi redom mu yebu majkui tjeraju ga iz kluba. Znači jedinu stvar koju ne smiju raditi, upravo rade.
Ne znam, svakakvih hajvana sam vidio po internetu, ali ovakve ko na temi FKS i na stadionu, nisam nikad. Niđe vi s takvom pameti nećete prispjeti.
Ne znam, svakakvih hajvana sam vidio po internetu, ali ovakve ko na temi FKS i na stadionu, nisam nikad. Niđe vi s takvom pameti nećete prispjeti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Sta bolan pricas i spominjes navijace fks, pogledaj i druge kakvi su , pa onda kom o nama ! 

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Dudiću će se tek yebavati kad bude bivši i kada igrači i uposlenici kluba krenu iznositi stvari koje radi.
Baš kao i kod nas, ugrađivanje u ugovore igračima,ostavljanje nekih igrača na klupi jer ih ne može kamatariti,ucjene klubu itd....
Ako ste se pitali što smo bili ogorčeni vidjeti ćete uskoro....
Ljudi su svršavali na Trnovca mislili da je Pintus a on u Veležu počeo raditi kada smo bili u federaciji nismo imali para pa nam služio kao prevodilac imali 6/7 igrača koji pričaju španski pa haj usput nek bude i kondicioni
Baš kao i kod nas, ugrađivanje u ugovore igračima,ostavljanje nekih igrača na klupi jer ih ne može kamatariti,ucjene klubu itd....
Ljudi su svršavali na Trnovca mislili da je Pintus a on u Veležu počeo raditi kada smo bili u federaciji nismo imali para pa nam služio kao prevodilac imali 6/7 igrača koji pričaju španski pa haj usput nek bude i kondicioni
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Postoji tajno oružje za Slobodu. Dolazi iz Gruda 

- feniksptica
- Kontakt:
Jest, bas ste procvjetali kako je otiso. Vidi se da vas je gusioEspiritosanto je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:58Dudiću će se tek yebavati kad bude bivši i kada igrači i uposlenici kluba krenu iznositi stvari koje radi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Feđa je kockar u dusi, ne moze taj bez tog ciganluka, pa svim kolegama je slao sta da uplacuju na njegov klub godinama gdje god je igrao.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:58Dudiću će se tek yebavati kad bude bivši i kada igrači i uposlenici kluba krenu iznositi stvari koje radi.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Prvo, očito je to najbolji način funkcionisanja jer ste tako ostvarili rezultate.Espiritosanto je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:58Dudiću će se tek yebavati kad bude bivši i kada igrači i uposlenici kluba krenu iznositi stvari koje radi.
Drugo, teško da će on kod kona ikad imati toliku moć.
Nardin sto prije da se javi gospon Husaricu da mu pronađe angazman inace mu je Bratstvo sljedeci klub.
- Avanti1926
- Kontakt:
Šta bi sa famoznim Feđinim potpisom na igru Sarajeva? 
Još jedan odličan rezultat, i dokaz da je ova liga donosi puno više neizvjesnosti od liga u regionu.
I da, sada, po Marfijevo zakonu, da krug bude kompletan, mi bi trebali ispratiti Želju sa 3-4 komada u mreži

Još jedan odličan rezultat, i dokaz da je ova liga donosi puno više neizvjesnosti od liga u regionu.
I da, sada, po Marfijevo zakonu, da krug bude kompletan, mi bi trebali ispratiti Želju sa 3-4 komada u mreži

- dubioza144
- Kontakt:
Pa svejedno il Gosk il Bratstvo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Avanti1926 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:07Šta bi sa famoznim Feđinim potpisom na igru Sarajeva?
I da, sada, po Marfijevo zakonu, da krug bude kompletan, mi bi trebali ispratiti željkana sa 3-4 komada u mreži![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Avanti1926
- Kontakt:
Naravno, očekivanja su jedno, realnost drugoSky9 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:10Avanti1926 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:07Šta bi sa famoznim Feđinim potpisom na igru Sarajeva?
I da, sada, po Marfijevo zakonu, da krug bude kompletan, mi bi trebali ispratiti željkana sa 3-4 komada u mreži![]()
![]()