FK Rudar Prijedor
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
ovome bas zahladilo na -8,pa je optereceniji borcem nego svojom utakmicom 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Samo da ne bude "napada" u tunelu na sudije nedaj Bože, ne bi vam bio prvi put da tako pobjedite..
DRUG NEBI TI PUNCA
- Armageddon2012
- Kontakt:
dzaba ces danas blejat uz tv i cekat kiks borca kad neces pobjediti vucove sutra...
pametnije ti je da se manes borca i pratis vase direktne konkurente,eto radnik npr ima tezak mec kuci sa celikom...navijaj za radnikov kiks,pa da ih preteknete uskoro.
pametnije ti je da se manes borca i pratis vase direktne konkurente,eto radnik npr ima tezak mec kuci sa celikom...navijaj za radnikov kiks,pa da ih preteknete uskoro.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ajde ovi iz Drvara, Glamoca i Grahova nemojte smarati po nasoj temi!

Drvar dobio semafor, idite diskutujte o tome !!!
AJ RUDAR
Drvar dobio semafor, idite diskutujte o tome !!!
AJ RUDAR
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- djoleprijedor
- Kontakt:
Realno,nisam neki optimista,ali ljudski se nadati
U borbi za opstanak ova 3 boda,što bi eventualno osvojili protiv Borca bila bi od velikog značaja,jer bi i samopouzdanje kod igrača poraslo.....Neka nam je sa srećom danas! 
Mens sana in corpore sano.
kakav Borac, danas mogu biti sretni sa samo 2 komada u mreži...
Borislav Mikić ('12) i Lazar Vidić ('32)

Man of the match: Sudija.
Rukometasi Banja Luke i dalje nista ne mogu bez njega.
Rukometasi Banja Luke i dalje nista ne mogu bez njega.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ocigledno da ih iz kola u kolo guraju
.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jel to onaj najposteniji tim, sto ismar predstavlja kao postenjacinu lige i bh fudbala...terabajt je napisao/la:Ocigledno da ih iz kola u kolo guraju.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
rudarprijedor
- Kontakt:
Jakupovicu hebem li ti....zalosno
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
jel moze malo detaljnije sta je to bilo ?rudarprijedor je napisao/la:Jakupovicu hebem li ti....zalosno
2 penala nisu svirana u 89 minuti za Rudarterabajt je napisao/la:jel moze malo detaljnije sta je to bilo ?rudarprijedor je napisao/la:Jakupovicu hebem li ti....zalosno
FUJ !!! Gadi mi se Liga citava, dabogda ispali!!! Mrs je*em ti fudbal kad me pred mojim ocima kradu, aj sto pred mojim vec je jos i prenos bio
Boze ti sacuvaj, dabogda se liga ugasila!
Sreca pa Stokic ubaci jedva, Rudar ih je unistio! Zadnjih 10 minuta Borac nije znao gdje goni, jeb*em ti ekipu
Sreca pa Stokic ubaci jedva, Rudar ih je unistio! Zadnjih 10 minuta Borac nije znao gdje goni, jeb*em ti ekipu
? &
Sramotaa je ovo,sta nam rade sudije u Prijedoruu.. mi smo definitivno jedini klub u ligi koji kod kuce ima sudnjenje kao u gostima,da je bilo pravde danas najmanje bod bi uzeli,ali kao i svaka druga sudijska kradja,i ova ce proci kao da je bilo sve realno,i nece biti sankcija za sudije..J*** ti liguu ovakvu ,fuj
Vi i Celik odkako je na celu saveza ovaj komitet za (ne)normalizaciju..topa99 je napisao/la:Sramotaa je ovo,sta nam rade sudije u Prijedoruu.. mi smo definitivno jedini klub u ligi koji kod kuce ima sudnjenje kao u gostima,da je bilo pravde danas najmanje bod bi uzeli,ali kao i svaka druga sudijska kradja,i ova ce proci kao da je bilo sve realno,i nece biti sankcija za sudije..**** ti liguu ovakvu ,fuj
Da si ti živ i zdrav komiteta nema haman godinu dana.fanatic je napisao/la:Vi i Celik odkako je na celu saveza ovaj komitet za (ne)normalizaciju..topa99 je napisao/la:Sramotaa je ovo,sta nam rade sudije u Prijedoruu.. mi smo definitivno jedini klub u ligi koji kod kuce ima sudnjenje kao u gostima,da je bilo pravde danas najmanje bod bi uzeli,ali kao i svaka druga sudijska kradja,i ova ce proci kao da je bilo sve realno,i nece biti sankcija za sudije..**** ti liguu ovakvu ,fuj
DRUG NEBI TI PUNCA
hahahaha cuj komitet dijete drago u kojoj godini ti zivis.fanatic je napisao/la:Vi i Celik odkako je na celu saveza ovaj komitet za (ne)normalizaciju..topa99 je napisao/la:Sramotaa je ovo,sta nam rade sudije u Prijedoruu.. mi smo definitivno jedini klub u ligi koji kod kuce ima sudnjenje kao u gostima,da je bilo pravde danas najmanje bod bi uzeli,ali kao i svaka druga sudijska kradja,i ova ce proci kao da je bilo sve realno,i nece biti sankcija za sudije..**** ti liguu ovakvu ,fuj
Ajd ba,imat ćete u sljedećem kolu da pokažete da ste ekipa koju sudije uvijek zakinu.Ista stvar se desava i nama.Jučer protiv Sarajeva nam čist penal ne svirase........Dakle,dolazi vam ekipa koju sudije ne gotive i imate priliku da se trgnete sa dna i ostvarite povoljan rezultat.
Nadam se da nećete imati primjedbu na suđenje i da ćete dokazati da vam nije mjesto na dnu.Samo,Zvijezda je bez poraza 5 utakmica u nizu 
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Zeka i 7 gostiju.