FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao što sam se i bojao...sa ovom izolacijom i izostankom treninga mi jednostavno toliko gubimo. 14 dana bez treninga i lopte, a najteže utakmice nam idu...
Po slijetanju na Sarajevski aerodrom i pregleda od strane Granične policije Bosne i Hercegovine svim putnicima koji su bili u avionu koji je stigao iz Izraela uručeno je riješenje o 14-dnevnoj izolaciji.
S obzirom na to da se u ekspediciji nalaze ljudi koji su testirani tokom jučerašnjeg dana gdje su testovi pokazali da nisu zaraženi koronavirusom, iz Željezničara su odbili da prime riješenje, te su zatražili da ih se ponovo testira kako bi mogli nakon povratka u BiH nastaviti sa radom i pripremama za takmičarske utakmice koje slijede.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sporan je podatak da u rješenju piše da se jave svojim ljekarima za testiranje, a poznato je da se ne testiraju osobe bez simptoma.
Mater im **** pa Rahmanović iz Sarajeva je imo koronu pa nije cijeli tim išao u izolaciju. Po tome je cijeli Juventus trebao otić u izolaciju zbog Pjaniča.
Koja je ovo smecarska drzava, fuj
Pola lige Zaraženo, sviju mi. Nas handre.
Ne potpisujte!
Ne potpisujte!
Ako imas neg test ne moras u izolaciju, koji je ovo **** vise
7 dana izolacije i nakon toga da se radi test je ok, ali da nam garantuju da ce ambulante ih primiti jer ne primaju bez simptoma ljude na testiranje. To ili da daju dozvolu privatno da se testiramo. Ako ce se sta razviti, pokazati kakav simptom 7 dana je dovoljno za to.
Drže nam stručni štab i igrače na aerodromu.
Hajmo pred aerodrom
Hajmo pred aerodrom
-
- Kontakt:
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bzs....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Idu raja naša prema aerodromu dole.
Pokažimo jedinstvo!
Pokažimo jedinstvo!
Ovdje su nasi u pravu. Neka nas testiraju sutra/veceras kad god. Ko je negativan nek ide u samoizolaciju 7 dana, a ako bude neko pozitivan neka ide u tu izolaciju od 14 dana.
-
- Kontakt:
Nema to hoće neće da potpišu. Ja sam dobio rješenje 14 dana iako sam imao negativan PCR (kontakt sa pozitivnom osobom). Niko me nije pitao.
Tako je treba stav zauzet, picka im materna i dvostruki arsiniLjoZee je napisao/la: ↑27 avg 2020, 22:127 dana izolacije i nakon toga da se radi test je ok, ali da nam garantuju da ce ambulante ih primiti jer ne primaju bez simptoma ljude na testiranje. To ili da daju dozvolu privatno da se testiramo. Ako ce se sta razviti, pokazati kakav simptom 7 dana je dovoljno za to.
**** im mater, ko je negativan nek ide u izolaciju 5,7 dana koliko vec treba da se to **** razvije i testirati ih opet, ako budu negativni nazad na trening. Nidje veze da svi idu dvije sedmice u izolaciju. Kurca i drzave, ovo nigdje nema.
Cuva Bog Zelju svog!
- MocMahale444
Prebrodit cemo i ovo
Ne znam kako ce poslati u izolaciju na osnovu testova iz druge drzave, a dan prije imaju testove iz nase drzave da su ti igraci negativni. Jedino logicno je da nase opet testiraju, ali ovi to ne zele vec samo izolacije. To je problem.
Ja idem za 15 tak minuta
Manite se pisanja, idemo dole, pozovite raju, imamo pravo na nezadovoljstvo!
Ja sma dole za 15 minuta.
Hajde raja.
Manite se pisanja, idemo dole, pozovite raju, imamo pravo na nezadovoljstvo!
Ja sma dole za 15 minuta.
Hajde raja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.