**** te on,njegov ego mu ne dozvoljava da izadje
da je na terenu bio bilo s klupe samo da trci 1 0 bi ostalo a ne od 60 do 90min nam se dodavaju na 30m od gola
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
**** te on,njegov ego mu ne dozvoljava da izadje
Dogan sije mrznju jer prica istinu? Sta sad i ovilkazavnje genocida u srebrenici, nekog datuma vezanof za odbranu je sijanje mrznje? Ti si momak zaluto ovdje haj ti svojima ....MikiPirs je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:39Bas zbog ovakvih kao Dogan ova drzava nikada nece naprijed, ostao frajer zagoavljen u ‘92 zagoavljen, a momci koji ulaze u representaciju 2000+ godiste, sto tek njegovu izjavu cini jos debilnijom. I ponovicu svoj post na tu temu,galia95 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 02:35Slažem se! Bravo za Dogana. Drago mi je da je to spomenuo, da se nikad ne zaboravi. Ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosnainvincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 02:30Da pomenem za kraj.. SVAKA CAST DOGANU...kakva izjava...Cudo bosanskog otpora.![]()
![]()
![]()
“Kako on zna ko je i zbog cega otisao? Kakvo je to generalizovanje? Ja znam da 90% ljudi koji su se iselili iselili su se zbog boljeg zivota i danas se iseljavaju, i za cca 20god neki debil tipa Dogana sa mudzahedinskom bradicom ce doci na drzavnu televiziju i reci kako su se roditelji tog nekog Kerima/Milosa/Dine iselili iz BiH 2025 jer su spasavali goli zivot. Dogan, mrs stoko nacionalisticko, sovinisticka. Mrs!!! Takve budale i siju mrznju medju ljudima u ovoj napacenoj zemlji!”
Apsolutno se slazem s tim da je morao izaci, da je trebao ostati Tabakovic da vrsi pritisak na zadnju liniju jer je mladji i spremniji. No, to je onda selektorova greska sto ga je ostavio da igra a ne njegova, pa nece sam covjek izaci pobogu....Beli98 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:54Covjece, jel vi kontate, BAS ZATO sto ima 40, morao je njega vadit, ubaciti nekog ko ce pravit pritisak na zadnju liniju, pa i vratit se nazad skroz ako treba. NE MOZE odigrat 90 nakon onih 90 protiv Rumuna. Na 1-1 Austrija je igrala kao da ganjaju 3 gola zaostatka - mi nismo, mi smo se svjesno povukli i pustili im da igraju. Zato smo mi u barazu a oni na WC.
Bas tako, covjek hoce da ide na SP, e pa onda skontaj da nisi vise 30 godina. Izadji, budi podrska s klupe kao Alaba sinoc, al mu ego neda. Mora igrati pa i da su bile produzetke opet bi igrao 120 minuta.
Sve jasno onaj jedan period pogotovo kritican kvalifikacije za ep selektori se mjenjali kao na traci, gubimo od Luksemburga, najgore kvalifikacije u historiji i evo za kratak period dosli smo do ovog i to je velik napredak. Vjerujem u ove igrace da ce nam u narednom periodu donjeti dobre stvari.Anoniman je napisao/la: ↑19 nov 2025, 01:25Tri puta imaju vecu vrijednost na transfermarketu od nas,tako i sa ove strane Austrija je ispred nas...James1987 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 01:12Vala ne mozemo smatrat ovo nekom tragedijom u pocetku kvalifikacija niko nije vjerovao da cemo biti 90 minuta od sp ali evo cudno se desilo ni sami ne znamo kako je doslo do toga. Za mene dobre kvalifikace ako uzmemo u obzir kakvi smo bili zadnjih par godina, dosta mlada i talentovana ekipa siguran sam da ako ih povrede zaobiđu donjet ce nam prvi plasman na ep jedino tu sam skeptičan oko selektora mislim da nije kalibar za repku ali mozda me demantuje. Btw te price da Austrija nije puno jaca od nas su smjesne Laimer, Danso, Alaba, Baumgartner, Seiwald, Sabitzer mi kvalitetom te igrace nemamo, jos koliko oni ulazu a koliko mi to je nebo i zemlja.
Iskusna ekipa,dugo igraju zajedno i igraju na rezultat.
Mi smo prosli kroz tezak put,brze smjene selektora svega u savezu i dobro smo dosli u ovu fazu da smo imali sansu za prvo mjesto i osiguran baraz.
Baraz jednog dana moramo proci,jednostavno je tako da li je to 2026 god. ne znam al se nadam da jest...
I ne kaže to na nekoj privatnoj ili kantonalnoj TV već na državnoj. Dobri izgovori Srbima i Hrvatima da ne plaćaju RTV taksu i da ovu reprezentaciju ne smatraju za svoju. Tog Dogana bi trebalo tiho eliminisatisa BHTV. Ne samo zbog ovog već i zbog toga što čovjek godinama pametuje a niti šta zna niti šta konkretno kaže.MikiPirs je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:39Bas zbog ovakvih kao Dogan ova drzava nikada nece naprijed, ostao frajer zagoavljen u ‘92 zagoavljen, a momci koji ulaze u representaciju 2000+ godiste, sto tek njegovu izjavu cini jos debilnijom. I ponovicu svoj post na tu temu,galia95 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 02:35Slažem se! Bravo za Dogana. Drago mi je da je to spomenuo, da se nikad ne zaboravi. Ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosnainvincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 02:30Da pomenem za kraj.. SVAKA CAST DOGANU...kakva izjava...Cudo bosanskog otpora.![]()
![]()
![]()
“Kako on zna ko je i zbog cega otisao? Kakvo je to generalizovanje? Ja znam da 90% ljudi koji su se iselili iselili su se zbog boljeg zivota i danas se iseljavaju, i za cca 20god neki debil tipa Dogana sa mudzahedinskom bradicom ce doci na drzavnu televiziju i reci kako su se roditelji tog nekog Kerima/Milosa/Dine iselili iz BiH 2025 jer su spasavali goli zivot. Dogan, mrs stoko nacionalisticko, sovinisticka. Mrs!!! Takve budale i siju mrznju medju ljudima u ovoj napacenoj zemlji!”
Nije čovjek ništa pogrešno rekao...Mercedes1 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:24I ne kaže to na nekoj privatnoj ili kantonalnoj TV već na državnoj. Dobri izgovori Srbima i Hrvatima da ne plaćaju RTV taksu i da ovu reprezentaciju ne smatraju za svoju. Tog Dogana bi trebalo tiho eliminisatisa BHTV. Ne samo zbog ovog već i zbog toga što čovjek godinama pametuje a niti šta zna niti šta konkretno kaže.MikiPirs je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:39Bas zbog ovakvih kao Dogan ova drzava nikada nece naprijed, ostao frajer zagoavljen u ‘92 zagoavljen, a momci koji ulaze u representaciju 2000+ godiste, sto tek njegovu izjavu cini jos debilnijom. I ponovicu svoj post na tu temu,
Inače bi plaćali taksu čak i da im pušimo qrac 24 sata dnevno e moj naivni konju.Mercedes1 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:24I ne kaže to na nekoj privatnoj ili kantonalnoj TV već na državnoj. Dobri izgovori Srbima i Hrvatima da ne plaćaju RTV taksu i da ovu reprezentaciju ne smatraju za svoju. Tog Dogana bi trebalo tiho eliminisatisa BHTV. Ne samo zbog ovog već i zbog toga što čovjek godinama pametuje a niti šta zna niti šta konkretno kaže.MikiPirs je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:39Bas zbog ovakvih kao Dogan ova drzava nikada nece naprijed, ostao frajer zagoavljen u ‘92 zagoavljen, a momci koji ulaze u representaciju 2000+ godiste, sto tek njegovu izjavu cini jos debilnijom. I ponovicu svoj post na tu temu,
Zbog Doagna, tebe i slicnih vama mi cemo zauvjek biti WC solja Evrope i ljudi ce i dalje odlaziti iz te iste WC solje. Samo udrite i onda se pitajte sto nacionalni tim podrzava 40% drzave plus dijaspora, plus igraci odbijaju da igraju, pa cete opet za 20+ godina pricati kako je neko 2020 bjezao da spasi zivot, a ljudi otisli jer drzava stoji na mrznji, sovinizmu i bolesnim razmisljanjima-kako jedni druge da zavale, optuze i sakriju se iza istorije ili zapada, a plata 900KM a hljeb 3KM. Za **** smo mi svi ovdje, ne kaze se dzaba glupi bosanac (da ne bude zabune i sebe u to ubrajama)...invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:58Dogan sije mrznju jer prica istinu? Sta sad i ovilkazavnje genocida u srebrenici, nekog datuma vezanof za odbranu je sijanje mrznje? Ti si momak zaluto ovdje haj ti svojima ....MikiPirs je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:39Bas zbog ovakvih kao Dogan ova drzava nikada nece naprijed, ostao frajer zagoavljen u ‘92 zagoavljen, a momci koji ulaze u representaciju 2000+ godiste, sto tek njegovu izjavu cini jos debilnijom. I ponovicu svoj post na tu temu,
u grude i trebinje gdje nema mrznje i dogana da je sije
Nije frajer ostao u 92 nego mi i dalje zivimo u 92 samo sto ne puca..a to sro zivimo u 92 nije kric ni dogan, ni ja ni ni galia...nego oni isti zbog kojih se sve i desilo.
Rekao je vecina ih je spasavala sto je istina...u cemu je problem?
Jel ti Esmir osto u 92 pa onako proslavi gol Rumunima koji su vrijedjali zrtve Srebrenice, a on iz te iste srebrenice?
Da je vise Dogana a manje takvih ko ti nikad nam
se nistq slicno vise ne bi desilo...a gle cuda desi nam se svakih 50 godina
Ti znas da je svih 20k ljudi bjezalo u borbu za goli zivot kako to lik sa mudzahedinskom bradicom na drzavnoj TV rece?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:40Ko god misli da Dogan nije u pravu, nek proba objasniti zašto je sinoć bilo 20+ hiljada naših. I ne samo sinoć, nego gdje god da igramo. Možda mu se neke stvari kažu.
Zbog dogana i ovakvih kao ja ti ces imat priliku i imas priliku da serendas po forumu..da je do drugih i takvih kao ti, vjeruj da je ne bi imaoMikiPirs je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:36Zbog Doagna, tebe i slicnih vama mi cemo zauvjek biti WC solja Evrope i ljudi ce i dalje odlaziti iz te iste WC solje. Samo udrite i onda se pitajte sto nacionalni tim podrzava 40% drzave plus dijaspora, plus igraci odbijaju da igraju, pa cete opet za 20+ godina pricati kako je neko 2020 bjezao da spasi zivot, a ljudi otisli jer drzava stoji na mrznji, sovinizmu i bolesnim razmisljanjima-kako jedni druge da zavale, optuze i sakriju se iza istorije ili zapada, a plata 900KM a hljeb 3KM. Za **** smo mi svi ovdje, ne kaze se dzaba glupi bosanac (da ne bude zabune i sebe u to ubrajama)...invincible1921 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:58Dogan sije mrznju jer prica istinu? Sta sad i ovilkazavnje genocida u srebrenici, nekog datuma vezanof za odbranu je sijanje mrznje? Ti si momak zaluto ovdje haj ti svojima ....MikiPirs je napisao/la: ↑19 nov 2025, 08:39
Bas zbog ovakvih kao Dogan ova drzava nikada nece naprijed, ostao frajer zagoavljen u ‘92 zagoavljen, a momci koji ulaze u representaciju 2000+ godiste, sto tek njegovu izjavu cini jos debilnijom. I ponovicu svoj post na tu temu,
u grude i trebinje gdje nema mrznje i dogana da je sije
Nije frajer ostao u 92 nego mi i dalje zivimo u 92 samo sto ne puca..a to sro zivimo u 92 nije kric ni dogan, ni ja ni ni galia...nego oni isti zbog kojih se sve i desilo.
Rekao je vecina ih je spasavala sto je istina...u cemu je problem?
Jel ti Esmir osto u 92 pa onako proslavi gol Rumunima koji su vrijedjali zrtve Srebrenice, a on iz te iste srebrenice?
Da je vise Dogana a manje takvih ko ti nikad nam
se nistq slicno vise ne bi desilo...a gle cuda desi nam se svakih 50 godina
Vi izmisljate imaginarni svijet i zivite u paralelnoj realnosti...odbijas prihvatiti iako znas da te komso Milan mrzi iz dna duse kao i tvoju drzavu, i sutra bi te u jamu bacio da mu zapadne prilika...Azzuri je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:45Katastrofalna jedna izjava na javnoj televiziji koja apsolutno nema veze sa sportom i nogometom? Kako se došlo od svjetskog do rata? Izjava u kojoj se direktno može pročitati između redova da se očekuje samo od nas bošnjaka - muslimana da se prati reprezentacija, i da reprezentacija pripada samo nama i onda se čudite što srbe i hrvate boli ona stvar za repkom...a dobar je Nikola Vasilj, dobar je Katić, dobar je bio Vranješ itd. Pusti momke da igraju, da se druže, svi oni nemaju pojma o ratu, djeca, strani pasoši i ti im stavljaš i zaokružuješ sve to pričom o ratu. Glupane glupi!
Bravo!Azzuri je napisao/la: ↑19 nov 2025, 09:45Katastrofalna jedna izjava na javnoj televiziji koja apsolutno nema veze sa sportom i nogometom? Kako se došlo od svjetskog do rata? Izjava u kojoj se direktno može pročitati između redova da se očekuje samo od nas bošnjaka - muslimana da se prati reprezentacija, i da reprezentacija pripada samo nama i onda se čudite što srbe i hrvate boli ona stvar za repkom...a dobar je Nikola Vasilj, dobar je Katić, dobar je bio Vranješ itd. Pusti momke da igraju, da se druže pa pogledaje samo Arnautovića gospodina kojeg svi mrze jer igra za Zvezdu.. svi ti mladi igrači, oni nemaju pojma o ratu, djeca, strani pasoši i ti im stavljaš i zaokružuješ sve to pričom o ratu. Glupane glupi!