FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Sale je baš ubo sa ova dva pojačanja, Pantić mi već sad djeluje bolje od Maksimovića.
Jbt mi tacno po mnogima jos uvek nismo zasluzili da pobedimo niti jednu utakmicu.
Moram pogledati snimak,jbg nisam mogao prenos,ali nakon 712 dana ponovo prvi.
Moram pogledati snimak,jbg nisam mogao prenos,ali nakon 712 dana ponovo prvi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Jankauskas
- Kontakt:
Ako bog da da ih tresnemo u derbiju i to bi bilo to za ovu sezonu
"Indija,Pakistan..."
Ma samo da mi redom dobijamo! Titula se osvaja na ovim 'malim' utakmicama...
Derbi neka bude kao slag na tortu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Samo po redu.Ima do derbija jos mnogo,mnogo utakmica.Prvo da preskocimo Spartak u Subotici i iskljucivo treba razmisljati o tome,pa tek onda o BSK-u na Marakani i onda redom. 
Upravo tako,mi imamo još samo jedno teško gostovanje na proljeće a to je protiv Rada.dobro smo odradili ovaj dio prvenstva još subotica i onda se može malo na pauzu.marconato je napisao/la:Ma samo da mi redom dobijamo! Titula se osvaja na ovim 'malim' utakmicama...
"Indija,Pakistan..."
Da Rad vam je uvijek bio ono težaaaaaak.....soba 39 je napisao/la:Upravo tako,mi imamo još samo jedno teško gostovanje na proljeće a to je protiv Rada.dobro smo odradili ovaj dio prvenstva još subotica i onda se može malo na pauzu.marconato je napisao/la:Ma samo da mi redom dobijamo! Titula se osvaja na ovim 'malim' utakmicama...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Apsolutno! Vidis da su nam oni jedini otkinuli bodove u tekucem prvenstvu i to na Marakani... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
To je zato što im dugujemo pare, da smo ih dobili, to bi bilo ko i uvijek - jer su nam filijala. Prati priču malo.marconato je napisao/la:Apsolutno! Vidis da su nam oni jedini otkinuli bodove u tekucem prvenstvu i to na Marakani...
SVUDA GRMI OKOLO NASA PESMA PONOVO SVE JE PIJANO SVE JE GOTOVO NASA ZVEZDA PRVA PONOVO !!!!
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

Uskoro pocinje mec u Subotici u kom Crvena Zvezda ganja novu pobedu za miran odlazak na reprezentativni odmor.Nakon ovoga meca slede relativno 4 laksa meca do vecitog derbija i bilo bi lepo da se nastavi niz pobeda u tome periodu.
Stzo se tice startnih 11 to ce izgledati:Bajkovic,Vesovic,Pantic,Maksimovic,Mladenovic,Micko,Milijas,Dimitrijevic,Lazovic,Kasalica,Mudrinski.
Pobeda je jedini izbor !
I treba da izgubimo ovo,i treba da primimo 10 komada.
Prosto ne mogu da verujem sta se desava,Mladenovic sa 0 fudbalske inteligencije u odbrani sto sam davno govorio.Pantic vise gleda po tribinama nego igra fudbal,Bajkovic retard kakav je gol uspeo da primi.
Sramota ako sledecu utakmicu bude u postavi pre Kirovskog.
Maksimovic strunjen kao da debituje na prepunom San Siru u zvezdinom dresu,Lazovic samo dribla,Mudrinski neke pete pokusava i dijagonale.
A sto je najgore Jankovic samo posmatra i insistira na igri po zemlji. 
Prosto ne mogu da verujem sta se desava,Mladenovic sa 0 fudbalske inteligencije u odbrani sto sam davno govorio.Pantic vise gleda po tribinama nego igra fudbal,Bajkovic retard kakav je gol uspeo da primi.
Maksimovic strunjen kao da debituje na prepunom San Siru u zvezdinom dresu,Lazovic samo dribla,Mudrinski neke pete pokusava i dijagonale.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa sta se ovo dogadja jao .Daj molim vas preokrenite ovo
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Za ovo se oduzima plata za naredna tri meseca bez prava zalbe.
Za ovo se pise peticija za izbacivanje iz lige.
Za ovo nam treba oduzeti pravo da se takmicimo u JSL u narednih 30 godina.
Mladenovic,Pantic,Maksimovic,Bajkovic MRS IZ ZVEZDE !!!
Za ovo se pise peticija za izbacivanje iz lige.
Za ovo nam treba oduzeti pravo da se takmicimo u JSL u narednih 30 godina.
Mladenovic,Pantic,Maksimovic,Bajkovic MRS IZ ZVEZDE !!!
Dosao sam do zakljucka da meni apsolutno ne treba da se nerviram.
Zasto bih ja to radio kada Jankovicu apsolutno nije stalo do pobede,kada igracima apsolutno puca **** da malo potrce,kada igraju kao da oni vode 3:0 i lagano bez trka privode utakmicu kraju.Odma' od plate oduzeti,ma sta od plate oduzeti,oduzeti celu platu,pa kad je ne budu videli na racunu neka se zapitaju kako ce igrati.A znaju nakon sto im 5 dana ne bude uplacena rata odma' dizati neke bune na treningu,odma' ih u 100 pm oterati.
Zasto bih ja to radio kada Jankovicu apsolutno nije stalo do pobede,kada igracima apsolutno puca **** da malo potrce,kada igraju kao da oni vode 3:0 i lagano bez trka privode utakmicu kraju.Odma' od plate oduzeti,ma sta od plate oduzeti,oduzeti celu platu,pa kad je ne budu videli na racunu neka se zapitaju kako ce igrati.A znaju nakon sto im 5 dana ne bude uplacena rata odma' dizati neke bune na treningu,odma' ih u 100 pm oterati.
Impresionira ponasanje Kasalice,iz kola u kolo.Covek je neunistiv
Ne boli me toliko poraz od 3:0.Jbg desava se to u fudbalu i desavace se uvek.Jednog Fergusona naguzi Mancini sa 6:1,a pre toga United strpa 8 Arsenalu ili malo ranije 7 Romi.Barca ubija Reala...Pise se rezultat od 3:0 ali jbg kazem desava se.
Ono sto mene boli je SRAMOTNO ponasanje i reakcije nasih fudbalera.Da li je moguce da Mladenovic onako reaguje kod prvog i treceg gola,da li je moguce da Bajkovic onako prima gol,da li je moguce onakva reakcija Pantica kod drugog gola.
Da li je moguce da Mudrinski ne trci uopste,da Dimitrijevicu puca **** i da kod 3:0 u 50.minuti krece da izvede korner tako lezerno kao da je 3:0 za nas.Da li je moguce da sam video ovakve poteze kod Jankovica.
Ono sto je najgore je sto nas Spartak uopste nije igracki ubio.Vec su samo nas ocajan pristup igri iz tri prilike resili sa tri gola,a mi pokusavali na ho-ruk dve precke,tri sjajne intervencije Aleksice,ziceri u jednom napadu Dimitrijevica i Lazovica kod 0:0.Izveli smo milion kornera,cini mi se 18,ali sta nam to vredi,sta nam vredi kada picke igraju tako da im ne bi ni mi sa termina pozavideli.Da su ljudi na drugoj strani ubijali napadali,pa da razumem,ali osim sto su im udarili presing oni nista narocito nisu nadigrali.Zvezda je ovde ponizila,osramotila sama sebe,jedino resenje je brutalno kaznjavanje.Seticete se prosle sezone kada su Mezenga i Petkovic kaznjeni zbog losih igrara,neki su rekli da je opravdano a odma' sam im rekao da nije ni sekunde opravdano,e pa da vidim sada hoce li biti isti kriterij.Hoce al' u kurcu.Dobice svi nagradu tako sto ce igrati i sledeci mec,a Bajkovic verovatno i dobiti kapitensku.
SRAMOTA,jedna VELIKA SRAMOTA !!!
Ono sto mene boli je SRAMOTNO ponasanje i reakcije nasih fudbalera.Da li je moguce da Mladenovic onako reaguje kod prvog i treceg gola,da li je moguce da Bajkovic onako prima gol,da li je moguce onakva reakcija Pantica kod drugog gola.
Ono sto je najgore je sto nas Spartak uopste nije igracki ubio.Vec su samo nas ocajan pristup igri iz tri prilike resili sa tri gola,a mi pokusavali na ho-ruk dve precke,tri sjajne intervencije Aleksice,ziceri u jednom napadu Dimitrijevica i Lazovica kod 0:0.Izveli smo milion kornera,cini mi se 18,ali sta nam to vredi,sta nam vredi kada picke igraju tako da im ne bi ni mi sa termina pozavideli.Da su ljudi na drugoj strani ubijali napadali,pa da razumem,ali osim sto su im udarili presing oni nista narocito nisu nadigrali.Zvezda je ovde ponizila,osramotila sama sebe,jedino resenje je brutalno kaznjavanje.Seticete se prosle sezone kada su Mezenga i Petkovic kaznjeni zbog losih igrara,neki su rekli da je opravdano a odma' sam im rekao da nije ni sekunde opravdano,e pa da vidim sada hoce li biti isti kriterij.Hoce al' u kurcu.Dobice svi nagradu tako sto ce igrati i sledeci mec,a Bajkovic verovatno i dobiti kapitensku.
Jankovic bzvz nesto eksperimentise sa Maksimovicem koji nije igrao 15 dana, a Jovanovic i Pantic su sasvim soldno funkcionisali u tandemu!
Cava i Milijas u timu je jedan igrac manje, Kasalica na desnoj strani totalno neupotrebljiv!
Mladenovic igra samo zato jer nema konkurencije...
Vec je postalo jasno da ce nas Bajko skoro svaku utakmicu shebat bar za jedan gol, tako da treba Kirovskog momentalno stavit na gol i cao...
Sve u svemu, sramna utakmica! Moralo se negdje kiksat, ali svakako ne na ovakav nacin!
Cava i Milijas u timu je jedan igrac manje, Kasalica na desnoj strani totalno neupotrebljiv!
Mladenovic igra samo zato jer nema konkurencije...
Vec je postalo jasno da ce nas Bajko skoro svaku utakmicu shebat bar za jedan gol, tako da treba Kirovskog momentalno stavit na gol i cao...
Sve u svemu, sramna utakmica! Moralo se negdje kiksat, ali svakako ne na ovakav nacin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.