Safet Sušić - Pape

szlaja
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 17:04

harishp je napisao/la:
szlaja je napisao/la:
Pauk je napisao/la:evo facebook profil safetovog sina denija pa kontaktirajte njega i dajte dobre fudbalske savjete pa mozda on to prenese svom ocu

http://www.facebook.com/denisusic
Nemojte "plaho" oko njega, vidite da je derpe, hahahaha. A i vidi se da je "pravi bosanac", pravi partriota, hahaha. Svi su lajkovi vezani za BiH. KAKAV OTAC TAKAV SIN
Zamisli brku juniora da je babo bio ranije na bausteli u Austriji ili Japanu.
Ili bi bio ko' Bruno ili ko' Akiro Kurosava. :lol:
BTW ovaj ni blizu oca. :mrgreen:
Stani malo. Do sad sam mislio da na "brku iz Njemacke" mislis na Hotica, ipak si mislio na Amara Osima (nidje veze metafora). Tebe je fakat tesko skontat sta zelis reci svojim postovima, tako se odnosi na i ovaj post. A o tome da Amar nije strucnjak nemam zivaca ni komentirat. Presmijesno je
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 17:10

Ziku taj rad Zeljo i prebijemte liga i Japanski haikido i to mu je sve, i to babo mu namjestio.
Plaho srceparajuce i obecavajuce.
Zato jarane prvo ocistiti prasinu ispod svojih tepiha.Kad se hvatas nekih kritika.
P.S brko iz Njemacke ili brko iz Japana.Meni vala to sve isto. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 sep 2010, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 sep 2010, 17:11

Jedino Misketa ne mogu da gledam, jer utakmice njegovog kluba ne mogu da nađem na televizijskim programima.

e ovo je najkriminalnija izjava do sad :!: čuj nema na televizijskim programima :o pa jbt sve ako ti je stalo da provjeriš igrača naći ćeš načina čak i u krajnjem slučaju otići do njega i uživo pogledati ali može se jedino oprostiti pošto se radi o Misketu jer svi znaju kakav je igrač i da u ovom trenutku jer igra u Galati a i nema zamjene za njega jer i Pjanić nije više standardan.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 27 sep 2010, 17:11

bez obzira na rezultat iz albanije treba se rijesit ovog lika.preuzeo je izgradjenu reprezentaciju sa glavom i repom i poceo je "uigravati" .doveo je do amaterske grupe izgubljenoh i nezainteresovanih igraca.
on stvarno nema nista trenersko u sebi.i dalje ne mogu naci precizniji izraz za nega od B E S K U R A C
treba dobesti nekoga ko ima taj neophodni dio tijela

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 sep 2010, 17:13

harishp je napisao/la: BTW ovaj ni blizu oca. :mrgreen:
Više je na mater
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 17:17

RiNo je napisao/la:
harishp je napisao/la: BTW ovaj ni blizu oca. :mrgreen:
Više je na mater
H-aman ''cest uzvik u sevdalinkama''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 17:21

harishp je napisao/la:Ziku taj rad Zeljo i prebijemte liga i Japanski haikido i to mu je sve, i to babo mu namjestio.
Plaho srceparajuce i obecavajuce.
Zato jarane prvo ocistiti prasinu ispod svojih tepiha.Kad se hvatas nekih kritika.
P.S brko iz Njemacke ili brko iz Japana.Meni vala to sve isto. :mrgreen:
Sta sve covjek nece procitat na ovom forumu. Amar je za Safeta Murinho. Al necu dalje, obeco sam da necu komentirat. Samo mi nije jasno zasto "brko from Njemacka". Kakve on veze ima sa Njemackom? Jedino ako sam nesto propustio iz njegove biografije... Prosvijetli nas please!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 17:33

Vidi,vidi nadzeni smo iznenadzeni i ''uvrijedjeni''.
Grdne rane.
Samo nemoj svoje avlije,jelde.
Kako rekoh sve je tebi jasno kad treba pljuvati po nekom koji nije nosio plavu boju.
Jadno ako se selektori djele na klubove.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 27 sep 2010, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 17:36

harishp je napisao/la:Vidi,vidi nadzeni smo iznadzeni i ''uvrijedjeni''.
Grdne rane.
Samo nemoj svoje avlije,jelde.
Opet nekonkretan/nikakav odgovor. Sad se drzis price plavi-bordo. Nidje veze. Volio bi da se napravi anketa o tome ko je bolji Amar ili Safet. Da ne bude da ja pametujem.

PS. Hoces nam reci zasto je Amar "brko from Njemacka" ???

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 sep 2010, 17:39

@szlaja,

Zasto je 65% tvojih postova na temi Safet Susic? Zar si toliko opsjednut likom i sve svoje slobodno vrijeme provodis dokazujuci kako nema pojma.
#divovi

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 sep 2010, 17:41

moustapha je napisao/la:@szlaja,

Zasto je 65% tvojih postova na temi Safet Susic? Zar si toliko opsjednut likom i sve svoje slobodno vrijeme provodis dokazujuci kako nema pojma.
Ne idem na druge teme. Samo vezano za reprezentaciju. Safet, Dzeko, Miske, Spaha i tekme. Imam pravo valjda izabrat forum.

PS. On je sam dokazao ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 sep 2010, 17:46

Naravno da imas pravo, ali je 65% tvojih postova vezano za jednog covjeka. Opusti se malo prohodaj do drugih tema, ne vrti se citav svijet oko pozicije selektora BiH.

P.S. Safet nije toliko los, uzece 3 boda u Albaniji. Sad mi rece Deni :lol:
#divovi

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 27 sep 2010, 18:47

Pape kako te nije stid,prodana duso.Gori si od Muniba sram te bilo,izdaces ove nase mlade igrace.Bjezi iz repke nisi zasluzio da je vodis.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 sep 2010, 19:00

Cuj sad i prodana dusa :mrgreen: ..E svasta ces cuti!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 27 sep 2010, 19:11

safet je c.... od trenera razvalice nas albanci
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 19:28

Adinjo je napisao/la:Cuj sad i prodana dusa :mrgreen: ..E svasta ces cuti!!!
Ja govana i ljudi.
Ciri se ovako nije sralo,a ovaj i posrao se i popisao na drzavu.Sto puta.
Dabogda nam Tulic bio slijedeci selektor, ha ja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 sep 2010, 19:42

harishp je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Cuj sad i prodana dusa :mrgreen: ..E svasta ces cuti!!!
Ja govana i ljudi.

Ma daj, ovo je vise prevrsilo svaku mjeru. Pa da je Radovan ovako se ne bi pisalo. Ja stvarno ne znam sta je u mozgovima ovakvih ljudi. Kad se us digne ba, to je najgore. Lud j bio sto je ikako i dolazio. Ovoj bagri ne mozes valjati sve da ti po glavi skacu. I traze fol neke druge bolje trenere. Qurac ce iko doci, nije niko lud da trpi ovo. Mi sa ovakvim mentalitetom nigdje i ne trebamo da idemo.

Sto kazes ovako se nije pisalo ni o lopovu svim lopova, a jadnici svi redom znaju sta im je isti pricao protiv njihove repke i zemlje. Jok, bitno je da je taj lopov svih lopova, znao praviti cirkuse i teferice, nista drugo indijanci nisi ni naucli. Cudno im sto je Pape uveo disciplinu, pa nema vise teferica na treninzima, to ustvari vecini smeta.

Stvarno mi se sve zgadilo posle nekoliko zadnjih postova, i vise nema namjeru dolaziti na ovu temu. Ja cu svoje mejsto ustupit' indijancima pa nek uzivaju. Nezz, samo sta ovi modovci rade. Zar nema neka pravila na ovom forumu?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 sep 2010, 19:45

Zato nas sve handri, sto god stigne.Kad smo takvi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 27 sep 2010, 19:50

Adinjo je napisao/la:
harishp je napisao/la: Ja govana i ljudi.

Ma daj, ovo je vise prevrsilo svaku mjeru. Pa da je Radovan ovako se ne bi pisalo. Ja stvarno ne znam sta je u mozgovima ovakvih ljudi. Kad se us digne ba, to je najgore. Lud j bio sto je ikako i dolazio. Ovoj bagri ne mozes valjati sve da ti po glavi skacu. I traze fol neke druge bolje trenere. Qurac ce iko doci, nije niko lud da trpi ovo. Mi sa ovakvim mentalitetom nigdje i ne trebamo da idemo.

Sto kazes ovako se nije pisalo ni o lopovu svim lopova, a jadnici svi redom znaju sta im je isti pricao protiv njihove repke i zemlje. Jok, bitno je da je taj lopov svih lopova, znao praviti cirkuse i teferice, nista drugo indijanci nisi ni naucli. Cudno im sto je Pape uveo disciplinu, pa nema vise teferica na treninzima, to ustvari vecini smeta.

Stvarno mi se sve zgadilo posle nekoliko zadnjih postova, i vise nema namjeru dolaziti na ovu temu. Ja cu svoje mejsto ustupit' indijancima pa nek uzivaju. Nezz, samo sta ovi modovci rade. Zar nema neka pravila na ovom forumu?
ja sam već ponavljao da me ni jedan od njih dvojice nije impresionirao, niti mi je jedan od draži od drugog ali svako mora da prizna da je za vrijeme Ćire bilo makar nekakve igre i rezultata a za sadašnjeg ''selektovanja'' Saleta nit imamo nekih rezultata a igre još manje a skoro da je prekopirao sastav repke od prijašnjeg selektora tako da bi ovo trebalo biti dovoljno da se ne napadaju ljudi koji imaju drugačije mišljenje o sadašnjem selektoru ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 sep 2010, 20:01

brazzo je napisao/la:ja sam već ponavljao da me ni jedan od njih dvojice nije impresionirao, niti mi je jedan od draži od drugog ali svako mora da prizna da je za vrijeme Ćire bilo makar nekakve igre i rezultata a za sadašnjeg ''selektovanja'' Saleta nit imamo nekih rezultata a igre još manje
Ne znam kakve rezultate očekuješ na startu kvalifikacija ? Da možda osigura prvo mjesto već u prve 2 utakmice... I Ćiro i Pape imaju isti učinak u prve 2 utakmice kvalifikacija.
brazzo je napisao/la:a skoro da je prekopirao sastav repke od prijašnjeg selektora tako da bi ovo trebalo biti dovoljno da se ne napadaju ljudi koji imaju drugačije mišljenje o sadašnjem selektoru ;)
Pape je pozvao dosta novih igrača, a i Ćiro je prekopirao sastav od prethodnog selektora. Pa nismo mi velika zemlja da svaki selektor može izabrati drugi sastav...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.