imamo mladu, talentovanu ekipu i trenera koji im daje svu slobodu svijeta. jedini koji su nas nadigrali je juventus a sve ostale protivnike smo bili bolji, medjutim, iz nekih razloga na koje cesto nismo mogli uticati smo tu gdje jesmo. uglavnom, ja se ne sikiram
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Evil Genius II
Re: AS Roma
da nisam gledao utakmicu pomislio bi da nas je udinese rastavio na proste faktore a mi nismo mogli prilike stvoriti osim u prvih 20ak minute igre. dajte ba ljudi sagledajte stvari realno - jednostavno nismo imali dovoljno koncentracije da sve one prilike pretvorimo u golove. napadacki trojac se propisno ispromasivao jer i totti i osvaldo a bgm i lamela su trebali utakmicu davno rjesiti. sva tri gola koja smo primili su u najmanju ruku smijesna jer prvi gol je nafakaski i nikoga se ne moze okriviti za ono, drugi gol je neuspjela ofsajd zamka (ili greska sudije, nisam siguran) dok je penal prestrogo dosudjen iako se di nataleu treba odati priznanje za panenku, majstor ostaje majstor. o sudijama ne bih previse jer evidentno je da je liga u kkurcu sto se toga tice. dosta stvari se dosudilo u korist nasih protivnika i nerijetko se roma nalazila u ulozi ostecenoga, medjutim, treba biti realan pa se sjetiti i nekih stvari koje su sudjene u nasu korist kao sto je bi slucaj sa atalantom prije dva vikenda kada smo bili svjedoci ne toliko ociglednog ali ipak prisutnog domacinskog sudjenja. doduse, na prste jedne ruke se mogu nabrojati ovakve i slicne situacije ali barem smo ih svjesni za razliku od nekih koji zive u zabludi da je seria a u usponu jer im je ekipa ostvarila pobjednicki niz.
imamo mladu, talentovanu ekipu i trenera koji im daje svu slobodu svijeta. jedini koji su nas nadigrali je juventus a sve ostale protivnike smo bili bolji, medjutim, iz nekih razloga na koje cesto nismo mogli uticati smo tu gdje jesmo. uglavnom, ja se ne sikiram
Večeras svi Romanisti lagano tabletu za smirenje,pa da gledamo utakmicu
Baš me zanima kako će Rosi odigrati, s obzirom da ima motiv više protiv nas, a i zabio je 2 gola ove sezone
Baš me zanima kako će Rosi odigrati, s obzirom da ima motiv više protiv nas, a i zabio je 2 gola ove sezone
imal ko kakav dobar link 
i mene to zanima, glupa arena prenosi juventus-bologna..romaaaa je napisao/la:imal ko kakav dobar link
NAPRIJED NARODE!
Evo vam link
http://www.thefirstrow.eu/watch/150019/ ... -roma.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam gleda jel valja ali na thefirstrowu uvijek valjaju.
http://www.thefirstrow.eu/watch/150019/ ... -roma.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam gleda jel valja ali na thefirstrowu uvijek valjaju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Vodi Roma 1:0
Erik Manuel Lamela,momak je u strasnoj formi,Forzza Roma
Erik Manuel Lamela,momak je u strasnoj formi,Forzza Roma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
romina odbrana ispada prelako i bit će svjetsko čudo ako sačuvaju mrežu.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ma cekaj da zabijemo jos 1, pa onda iz 2/1 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
1:1 ko sto rece baresi samo je pitanje kada ce Roma primiti gol jer je odbrana postavljena na 25 metara od,bice ovdje jos svega poznavajuci Vucicu
vala ni ovaj bazen ne pomaže tečnoj igri ali svima je isto.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
LOL ... joke team
opet ista stvar, od gotovog veresija
najsmjesniji smo tim ubjedljivo,jedino da ne bude opet neki prelaz iz 1 u 2 hehehhe

Nadam se da ce dobiti inace nista od Evrope ni iduce godineDesimaL je napisao/la:He moj Zeman![]()
Mogao bi i on lahko dobiti otkaz
e **** ga sad

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ne vjerujem da ce Novu godinu docekati na klupi Rome.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.