Olimpik Sarajevo

Inkognito
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Inkognito » 06 apr 2012, 18:28

kimbo je napisao/la:@Mancini
Ja bi samo dodao nesto !

Sto imate vise dusmana (a uglavnom se ti nalaze u gradu Sarajevu) drazi ste ostatku drzave. Super vas je posmatrati ovako sa strane i vecina normalne raje i ljudi bez kompleksa vam zeli uspjeh u tome sto radite.
Ti imaš kompleks od Manijaka jer su te negdje razgulili :mrgreen: To si već više puta dokazao. Đe ćeš sa nama 8-)

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 06 apr 2012, 18:29

ivan.balic je napisao/la:Daj čovječe uživaj. Imaš Osima, jednog Osima, imaš dva Osima, ako treba možda ih bude i više. Sve ti ide kao podmazano . Što te toliko intrigira Olimpic. Olimpicove kasete niko i ne gleda, a u četiri kola tri čista penala Olimpicu nisu svirana. A tvoja javna tajna je "javno naprđivanje" uzaludno kontriranje koje ne vodi ničemu. Nego, ne odgovori ti meni o utakmici Olimpic - Široki, zašto ne proda Olimpic? Izvini još te moram pitati, kada je bila plata?
A ti ubijas dokazima i argumentima.
Kako je uopste doslo da toga da neko na ovom forumu poredi vas i nas (Zelju)?Vi ste komedija.Nekim lazima i klevetama vi bi da osvojite simpatije i nas da ponizite.Vi ste niko i nista u BH fudbalu a na ovaj nacin nikad necete ni postati neko.
Neko protiv vas radi?Osim da radi protiv vas?Protiv vas moze da radi samo onaj kome ste vi konkurencija ili neka bolna tacka a za nas ste vi samo jedan mali klub i sigurni bodovi svake sezone.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 06 apr 2012, 18:30

ivan.balic je napisao/la:
Inkognito je napisao/la:Gracićevi forumski lajatori. Jeste li u stanju da postavite klip na kojem se vidi velika sudijska nepravda spram OlimpiCa ? Imate toliko mozga da nađete nekoga da to smontira ?

Zadnja utakmica, Gracić Željo je završila 0:1, bezvezno isključenje Adilovića, navlačenje za OlimpiC. To bi znali da idete na utakmice, lajavci.

Željo ima crni fond za sudije :lol: Prije možemo reći da Gracić pere pare preko OlimpiCa što i radi. Nemate vi šta tražiti protiv Želje, ni polemizirati. Niste naš kalibar u bilo čemu. Vidjela žaba konja da se potkiva pa i ona digla nogu. Tu ste i vi negdje.

Vidim da je Gracić skupio par studenata da brane njegovu "stvar". Lijepo, napreduje :lol: Imate ll barem par stoja za ove nebuloze što pišete ?

Uuuuuuuuuuuuuuuuuu. Kakva konverzacija. Cccccc, a odgoj?
Kakav odgoj kad vam pišem da ste lajavci ? Samo istinu pišem a vi kevćete a niste u stanju da postavite klip koji dokazuje neke krađe. Neki problem ? Lažem možda ?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 apr 2012, 18:31

ublehas je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Ublehaš na koje utakmice misliš. Na onu kada Olimpic nije dao bodove Širokom da bi Željo bio jesenji prvak???
Vidim iznose se neke neosnovane sumnje, pa reko da i ja počnem.....ako ćemo se voditi Mancinijevom logikom svaka utakmica koju OlimpiC izgubi kući može biti prodana zbog kladionica......i ja čekam dokaze keko Željo kupuje sudije.
OLIMPIC---Nikada nije ucestvovao u mutnim radnjama a gubio je i kuci i to ponekada nepravedno ali IDEMO DALJE jer smo mali klub i tezimo ka tome da nekada postanemo VELIKI KLUB ali samo POŠTENO i nikako drugacije po ugledu na našeg čelnika kluba VELIKOG GOSPODINA NIJAZA GRACIĆA NAJPOŠTENIJEG COVJEKA U BiH NOGOMETU.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 06 apr 2012, 18:31

malta071 je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Daj čovječe uživaj. Imaš Osima, jednog Osima, imaš dva Osima, ako treba možda ih bude i više. Sve ti ide kao podmazano . Što te toliko intrigira Olimpic. Olimpicove kasete niko i ne gleda, a u četiri kola tri čista penala Olimpicu nisu svirana. A tvoja javna tajna je "javno naprđivanje" uzaludno kontriranje koje ne vodi ničemu. Nego, ne odgovori ti meni o utakmici Olimpic - Široki, zašto ne proda Olimpic? Izvini još te moram pitati, kada je bila plata?
A ti ubijas dokazima i argumentima.
Kako je uopste doslo da toga da neko na ovom forumu poredi vas i nas (Zelju)?Vi ste komedija.Nekim lazima i klevetama vi bi da osvojite simpatije i nas da ponizite.Vi ste niko i nista u BH fudbalu a na ovaj nacin nikad necete ni postati neko.
Neko protiv vas radi?Osim da radi protiv vas?Protiv vas moze da radi samo onaj kome ste vi konkurencija ili neka bolna tacka a za nas ste vi samo jedan mali klub i sigurni bodovi svake sezone.
Evo sada. Pa niko ne poredi. Željo je veliki klub, najveći u BiH uz Sarajevo, Olimpic, mali. Ozbiljno ne poredim te klubove.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 06 apr 2012, 18:34

Kontam da i ja napadnem vas koji pišete u korist Olimpica jer ste izgleda trn u oku. Znači vi ste mali, jer ne tražite ništa ni od koga, vis te mali jer redovno plaćate igrače, vi ste mali jer vam ne pomažu sudije itd. Neka sam vas napao

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 06 apr 2012, 18:35

ekran je napisao/la:Kontam da i ja napadnem vas koji pišete u korist Olimpica jer ste izgleda trn u oku. Znači vi ste mali, jer ne tražite ništa ni od koga, vis te mali jer redovno plaćate igrače, vi ste mali jer vam ne pomažu sudije itd. Neka sam vas napao

Mogu ti reći da je to što si nabrojao za svaku osudu :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 06 apr 2012, 18:39

ekran je napisao/la:Kontam da i ja napadnem vas koji pišete u korist Olimpica jer ste izgleda trn u oku. Znači vi ste mali, jer ne tražite ništa ni od koga, vis te mali jer redovno plaćate igrače, vi ste mali jer vam ne pomažu sudije itd. Neka sam vas napao
Shvatite da ne zelimo pomoc samo zelimo da nas ostavite na miru a mi se borimo sportski i ko bude bolji u gradskom derbiju neka pobedi,,,,,,,,,

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 06 apr 2012, 18:45

Meni? juče. Što?....i kakve Željo ima veze sa ta navodna tri čista penala? ne kontam. NA Koševu se sudija slomio da dobije OlimpiC Želju, pa ne uspjede i nešto pričaš o nekoj sudijskoj zaštiti. Opet kažem pokaži snimke tih sitacija koje je Željo oštetio OlimpiCa. A inače pojma nemam što niste prodali Širokom, niti me zanima.....inače OlimpiC jako dobro igra u gostima, dok gubi tekme kući.....hm...ja bi se zapitao.....

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 apr 2012, 18:47

@Inkognito Ti si svoj primitivizam pokazao prije dva-tri kada si čovjeka izvrijeđao samo tako.Valjda će te moderatori upozoriti da ne iskazuješ svoj primitivizam ovdje.Mene više ne stavljaj u usta ni podrazno.Još se čudite što sarajlije nevole skoro nigdje a puni ste prepotencije i omaložavanja!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 06 apr 2012, 18:50

Gracić lažljivac kaže:
"Sramotno je da je Savez ponovo delegirao Dragana Skakića za utakmicu Željezničar - Olimpic. Recimo, posljednju utakmicu između ova dva kluba koju je on sudio, sudio je na štetu našeg tima. Kod rezultata 0:0 je svirao nepostojeći jedanaesterac za suparnika, kao i veliki broj izmišljenih prekršaja u blizini šesnaesterca Olimpica. Mislim da ovo nije slučajno. Ovo mogu pripisati ljudima iz Saveza koji su nadležni za delegiranje sudija. Ne radi se o slučajnosti, to odbacujem. Meni je žao što već sada počinju igre koje ne trebaju nogometu u trenucima kada se svi borimo za ozdravljenje", istakao je Gracić za Klix.ba i dodao:

"Olimpic je mali klub! Nama je čast igrati protiv Želje, Sarajeva, Borca i drugih, ali ako im treba pomoć sudija onda je normalno da je ishod poznat unaprijed. Zanimljivo, u posljednjih osam prvenstvenih i kup utakmica sa timom sa Grbavice protiv nas je dosuđeno pet ili šest jedanaesteraca“, zaključio je Gracić i zamolio da, ako su to već uradili iz Saveza, superkomisija nadgleda ovaj meč.

Dvoboj između Željezničara i Olimpica igra se u suboru od 19.00 sati u Dolini ćupova.
Ovako je sve počelo, a gledajte šta su rekli treneri OlimpiCa
Sezona 2010/11

1 Kolo

Edin Prljača: Čestitam ekipi Željezničara, zaslužena pobjeda. Čitavu utakmicu, svih 90 minuta, su držali pod kontrolom, tako da nemam nekih zamjerki na izgubljenu utakmicu što se tiče protivničke ekipe i što se tiče samog suđenja koje je izvrsno bilo.
16. kolo, Željezničar-Olimpic 3:0

Stadion Grbavica u Sarajevu
Gledalaca: 4.000
Sudija: Dragan Skakić (Bos. Gradiška) 6,5.
Pomoćnici: Admir Forto (Vitkovići), Sreten Udovičić (Prijedor).
Delegat: Dubravko Mišković (Livno).
Strijelci: 1:0 - Zeba (18, penal), 2:0 - Višća (33), 3:0 - Bešlija (58, Zeba)
Žuti kartoni: Marković, Vasilić, Zeba, Stanić (Željezničar).
Crveni kartoni: -
Igrač utakmice: Mirsad Bešlija (Željezničar) 7,5.

ŽELJEZNIČAR: Šehić -, Marković 6,5, Stanić 6,5, Vasilić 6,5, Mešić 7, Svraka 7, Višća 7 (57. Jamak -), Savić 7 (79. E. Čolić -), Popović 6,5, Zeba 7, M. Bešlija 7,5 (86. Spahić -). Trener: Amar Osim

OLIMPIC: Lučić 6, Rizvanović 5,5, Suljević 5,5, Škaljić 5,5, Subašić 5,5, Salkić 6, Vidović 6, Kreser 5,5 (77. Harba -), Alimanović 5,5, Pliska 5,5, Raščić 5,5 (Mujić -). Trener: Mehmed Janjoš

Izjave šefova stručnih štabova:

Amar Osim: "Složio bih se sa kolegom Janjošem da ovaj rezultat nije pravi pokazetelj snaga na terenu, jer je Olimpic zaslužio barem jedan gol u ovom susretu. Postavili su se hrabro na terenu, baš kako i treba protiv jedne favorizovane ekipe. Izgleda da uvijek lako dobijemo Olimpic, ali to nije tako. Ova ekipa može mnogima pomrsiti račune".

Mehmed Janjoš: "Prvo bih se zahvalio domaćinima što su uspjeli očistiti teren od snijega i stvoriti odlične uslove za igru, s obzirom na to kakvi vremenski uslovi vladaju. Rezultat nije pravi pokazatelj onoga šta se dešavalo na terenu. Željo jeste zaslužio pobjedu, ali smo i mi zaslužili da damo jedan ili dva gola. To bi bilo dobro za ove mlade momke. Međutim, šta je tu je, sada se okrećemo drugim utakmicama koje su pred nama"
Ova sezona, prva utakmica bezvezni crveni za Adilovića, navlačenje za OlimpiC.

Evo što vam kažem da ste LAJAVCI. Evo glave ako vi uopšte idete na utakmice.

Usput, skoro svaka utakmica Želje i OlimpiCa je bila na Vogošći, nije neka nauka napraviti klip za krađama. Ili da Gracić mijenja forumske glasnogovornike ?

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 06 apr 2012, 18:54

Inkognito, popusti više. Pusti nas nekoliko ovakvih nikakvih da razgovaramo.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 apr 2012, 18:59

@Inkognito Ovaj opet lajavci,dokle više,a tekmi imam više uživo odgledanih nego ti na televiziji!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 06 apr 2012, 19:14

Pošteno :mrgreen: al oni to jesu, realno.

@mancini
imaš više utakmica ako računaš klizanje po Zetri i plej stejšn koji si igrao kao odlazak na utakmicu.

U pet utakmica, 2 penala, TRENERI SE NISU BUNILI. Gdje je zapelo, zašto vam gospodar ne da bolje informacije ? AKo vam ja dam stoju hoćete li mi biti odani ? :lol:

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 apr 2012, 19:17

Poslao bih te na neke web stranice pa da vidiš neke fotke pa možda shvatiš nešto!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 06 apr 2012, 19:22

Nego što prestade priča o pljačkanju OlimpiCa, šta bi glasnogovornici ? Uhvaćeni kako govorite neistine, uhvaćen vam gospodar kako govori neistinu ? Đe je zapelo ?

Nemoj meni pričati o utakmicama, molim te :lol:

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 apr 2012, 19:22

U pet utakmica tri penala,zaboravio si penal iz sezone 2009./2010. Olimpic-Željo 0:2,1.11.2009.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 06 apr 2012, 19:27

6 utakmica, tri penala.

Dao sam ti izjave trenera na utakmicama kada su se svirali penali, NIKO SE NE BUNI, govore da je pobjeda opravdana i zaslužena. U kupu smo razgulili OlimpiCa 3:0, rutinski revanš 1:1 ; Ove sezone u ligi smo dobili OlimpiCa bez obzira na Jakupovića.

od 6 navedenih utakmica, 5 je REGULARNO. Daj neki dokaz. Vidiš da ne znaš više šta pišeš. Doduše ne zna ni Gracić. Kako od tebe očekivati nešto drugo.

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 06 apr 2012, 19:30

Mancini je napisao/la:U pet utakmica tri penala,zaboravio si penal iz sezone 2009./2010. Olimpic-Željo 0:2,1.11.2009.
aaaaaaaaa, sad gledam, penal dosuđen pri rezultatu 0:1 u 90 minuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dva od tri penala su dosuđena na kraju utakmice kad je Željo već vodio. Stvarno ste bezobrazni sa tim tvrdnjama.

Ista sezona, Željo OlimpiC 2:0 bez penala, Popović, Višća.

Total: 7 utakmica, tri penala, treneri se ne bune za dva ( postavio sam izjave ), dva od tri dosuđena pri vodstvu Želje na kraju utakmice. Ovaj za koji nemam izjavu je dosuđen u 90 minuti pri vodstvu Želje od 1:0.

Jel neko blesav ovdje ? Sad se trebate lijepo izvinuti i reći da veze nemate o čemu pišete. To bi bilo pošteno od vas glasnogovornika.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 06 apr 2012, 19:47

Ne pada mi na pamet s tobom raspravljati,od sada te ignore,imaš veliko mahanje!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.