pinoglavi je napisao/la:Hoćel bit ovaj sistem kao 2013,da od 6 u grupi,4 prolaze ? Mislim da ne bi trebali imat problema proć grupu onda,ipak samo Europa igra rukomet.
četiri grupe sa po šest učesnika, prva tri iz svake grupe idu dalje, formiraju se dvije nove grupe sa po šest timova iz te dvije grupe prva dva idu u polufinale, treći igraju za peto mjesto
tako je uvijek bilo, mislim da su samo za SP u Španiji promjenili format, al da su se mnogi bunili pa da će vratiti na ovaj stari, gdje prva tri prolaze, lično meni je svejedno kako će biti, veliki uspjeh bi bio proći grupu, imamo pet odličnih utakmica za sticanje iskustva i to je dovoljno
ako budu četiri išla dalje, velike su nam šanse, ako budu tri, biće teško, realno je da će biti tri kvalitetne ekipe u grupi i tri slabije među kojima smo mi, kao debitanti, vjerovatno ćemo biti u posljednjem šeširu na izvlačenju grupa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.