Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
http://www.diskusije.net/obrazovanje/le ... rana9.html
Eto, imaš dole kratak sadržaj. Ne znam da li sam to ja čitao prije, jer nisam to nikada volio, a sada se kajem, jer moram toliko knjiga pročitati. Mora se čitati, to je osnovno.
Eto, imaš dole kratak sadržaj. Ne znam da li sam to ja čitao prije, jer nisam to nikada volio, a sada se kajem, jer moram toliko knjiga pročitati. Mora se čitati, to je osnovno.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
@Bavarian
jes jes. What you doing shorty? Watch the game... Waaazzap jesi vidio onaj sankas, kao pjan xD, ima jos toga. Mrsko mi pisat peko mob.
jes jes. What you doing shorty? Watch the game... Waaazzap jesi vidio onaj sankas, kao pjan xD, ima jos toga. Mrsko mi pisat peko mob.
lektire.org svega ima vidi tamourban corps je napisao/la:Ljudi, zna li ko gdje na netu mogu naći lektiru "Tvrđava" Meša Selimović. Treba mi kratak sadržaj, bilješke o piscu, a naročito su mi bitni likovi. Haj ako neko zna, treba mi sutra znači HITNO
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼
- TheManiacs
- Kontakt:
Hajd javi se na svakom profilu da znamo da si tiWonderkid je napisao/la:Evo, posto je pritisak neizdrziv, iz moralnih razloga priznajem da imam 9 razlicitih nickova na forumu.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
hahahaha gluposti
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Sretan rođendan GunnerS-u
Sve najbolje u životu brate, nadam se ponajviše vjere u Boga i zdravlja, a ostalo će ako Bog da sve lahko doći.
Enjoy this special day.
Malo crvene boje radi zezancije
Sve najbolje u životu brate, nadam se ponajviše vjere u Boga i zdravlja, a ostalo će ako Bog da sve lahko doći.
Enjoy this special day.
Malo crvene boje radi zezancije
- majestic24
- Kontakt:
Pridruzujem se zeljamaNeutral je napisao/la:Sretan rođendan GunnerS-u
Enjoy this special day.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
GunnerS, sretan rodjendan i sve najbolje !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretan rodjendan i od mene. Sve najbolje ti zelim.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- TheManiacs
- Kontakt:
Pridruzujem se lijepim zeljama!!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
takodzer pridruzujem se cestitkama
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Tvrđava je odlična knjiga u poređenju sa Derviš i smrt koju moram pročitat do sutra, a nisam još ni počeo. 
SRETAN ROĐENDAN, SVE NAJBOLJE TI ŽELIM

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
SretnoBosco je napisao/la:Tvrđava je odlična knjiga u poređenju sa Derviš i smrt koju moram pročitat do sutra, a nisam još ni počeo.
@GunnerS sretan rodjendan i sve najbolje
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Guners HB
@cescinho nemoj bogat reci da je i tebi rodj. U martu
@cescinho nemoj bogat reci da je i tebi rodj. U martu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.