vala bašBurningLegion je napisao/la:Pa, u moju obranu, glupa mu je ideja bila, sto jest jest, hipsteraja.AlfredBorden je napisao/la:sta ti znas, ti si ismijavo monologov vosak za brkove
al' kad pop ima masla...
Moderator/ica: insider
vala bašBurningLegion je napisao/la:Pa, u moju obranu, glupa mu je ideja bila, sto jest jest, hipsteraja.AlfredBorden je napisao/la:sta ti znas, ti si ismijavo monologov vosak za brkove
Hvala,pojma ja nisam imo,konto da dodatno štiti ekrananonimni je napisao/la:Ne treba ti jer nemas neku zastitu od nje, jedino ako neces da ti display bude mrljav i da ti na njemu ostaju tragovi od ruku, onda je uzmipinoglavi je napisao/la:Kupio sam Z2 juče,trebal mi ona zaštitna folija što se kupi i lijepi preko ekrana?
gnjavio ljude po kinu tokom filma pa se neko smilovo i sredio ti da konacno usutisDzoni je napisao/la:@Len sta ti pricas da se ja ne razumijem u telefone
hoce li dolaziti u ojropu novi moto x?
I nova Moto G je strašan. Samo ako cijena bude kao kod prošlog modela može se nešto i kontat.QUARESMA 18<<< je napisao/la:hoce li dolaziti u ojropu novi moto x?
nisam nesto primjetio da je nesto plaho dostupan kod nas
prethodna verzija moto x
I previseJohnDoe je napisao/la:Eh ovako raja, interesuje me sad ona buy&surf opcija u bh telecomu, npr onih 250MB za jedan dan, da li može to biti dovoljno uz korištenje standardnih aplikacija poput FB, Instagrama i Vibera
Moglo bi bit da je instalacija 25mb, a da je sama aplikacija više.AeGon099 je napisao/la:Imam problem, ne mogu instalirati nijednu aplikaciju preko google playa, piše:
''Error while downloading...
There is insufficient space on the device.''
Aplikacija ima 25 mb, a slobodno 240 mb interne memorije.
Well, actually it´s the interaction of hardware and software which matters here. The iPhone 6 with its A8 Chip and 1GB of RAM in interaction with iOS outperforms the Lumia and the Xperia by far. The CPU and RAM of the Android/Windows phones may look good on the paper, but what they really are able to show in daily use is questionable. To talk about display resolution: it really does´t matter if you have got a 300 PPI resolution or a 400 PPI resolution because with having a 300+ pixel density you can´t even see single pixels any more so going up in pixel density only would give you a worse battery lifetime. As commented previously, never judge a camera on megapixels, the new iPhone is able to shoot HD video with 240 fps, neither the Lumia nor the Xperia can do this. The iPhone also has a much better sensor integrated into its camera which will shoot by far better images as the over-megapixled other phones will do. They may look better on paper, but what they really can do in comparison to the iPhone is a big question.