"Ili ću u Barçu, ili završiti profesionalnu karijeru. Nikada ne bih mogao igrati za klub koji je povezan s fašističkim generalom Francom."
Johan Cruyff
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Barcelona ima vise trofeja, Real vise onih vaznijih.

RIP CITY!
Jaki argumenti nema sta.
Kao sto rekoh: manji klub sa pririnejskog poluostrva nosi ime barcelona.
Nisu to "jaki argumenti", to su cinjeniceDzoni je napisao/la:Jaki argumenti nema sta.
RIP CITY!
Slazem se.Lillard0 je napisao/la:Nisu to "jaki argumenti", to su cinjeniceDzoni je napisao/la:Jaki argumenti nema sta.
Kao sto rekoh: manji klub sa pririnejskog poluostrva nosi ime barcelona..
Vidi ja sam napisao korektno svoje misljenje. Eh sad da li se ti sjecas regularnosti titula koje je Real osvojio sredinom proslog vijeka to ne znam. Ali znam samo da si dio odpada savremenog covjecanstva XY generacije koja ne postuje tudja misljenja i koja nije vrijedna da se naziva covjekom. Umijece tvog komuniciranja opstaje samo na pokusajima vrijedjanja bez osjecaja drugog i drugacijeg. Nastavi sa pljuvanjem jer bezvrijedno zivis kao djelic u tom svijetu... sr.nja....madridist je napisao/la:Do titula je Madrid dolazio pobjedjujući svoje protivnike regularno i zahvaljujući igračima koje je imao u kadru.
Želim dodati da je takodje uspijevao osvajati trofeje bez pomoći sudija za razliku od nekih koji bi bez sudija trofej lp osvajali samo na pes-u ili fifi ili ga gledali na oficijelnim sličicama i slikama(bez obzira na wc kadar koji su imali u rosteru).
Napisati za Madrid takvu glupost može samo glupan kojega su se odrekli i ljudi koji podržavaju klub koji i on "podržava".
od mene ti je .
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 29 nov 2013, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
sta je bilo djedice, probudilo te da mokris pa hajde kad si vec ustao da napises koji nepovezani i besmisleni post
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma ne .... xy-u napisem ovo a on se nesto ko naljuti ....LenBias je napisao/la:sta je bilo djedice, probudilo te da mokris pa hajde kad si vec ustao da napises koji nepovezani i besmisleni post
Real ima vise trofeja i to treba da se prizna. Kako su dolazili do njih i to nije toliok bitno jer je u istoriji upisano tako kako je upisano i to je sad tako. Samo je velika greska umisljati neku nedostiznu velicinu koju zasnivas na vecinski osvojenim titulama prije pola vijeka a savremenu titulu LP ne osvajas vise od decenije. Po trenutnim titulama - Real je prosjecan Evropski tim....LP Bajern, Barcelona, MU domniniraju godinama ..... madridisti se pate i cekaju ko ozebli sunce pa i oni to trebaju da shvate...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ja mislim da ste na ovu temu pisali jedno 200 puta.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- RickBlaine
- Kontakt:
I jos je zanimljivije da ni 201. put niko nije promijenio misljenje.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Vi kad nemate argumenata protiv arene, svi se fatite riječi glup, dijete, besmislen itd. Sasvim dobro vam je rekao, koliko se vas sjeća svih Realovih trofeja priej 2000. godine i koliko vas se sjeća jesu li ti trofeji regularni?
Real unazad 10 godina nema nijedan evropski trofej. Zabrinjavajuće.
Real unazad 10 godina nema nijedan evropski trofej. Zabrinjavajuće.
Yebo te arena i njegovi argumenti,danas sa internetom se može pročitati sve što se pisalo i radilo prije 100 godina (ko želi i zna) stoga bujrum daj nepravilnosti da ih ima misliš da ih neki freak ne bi iskopao te postavio,ako smatraš da taj fanatik ima neke argumente onda nisi bolji od njeg.
To što Madrid nije uzeo lp od 2002 da bude argument,bitch please pa šta je sa generacijama madridista koji su voljeli klub i nisu bili "zabrinuti" u onom periodu do 1998-e.
To što Madrid nije uzeo lp od 2002 da bude argument,bitch please pa šta je sa generacijama madridista koji su voljeli klub i nisu bili "zabrinuti" u onom periodu do 1998-e.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 30 nov 2013, 10:33, ukupno mijenjano 2 puta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa čovjek je samo rekao da Reala nema nigdje u Evropi, i nema ga deset godina. Sasvim odličan argument da se uđe u raspravu s navijačima Real Madrida koji se nonstop pozivaju na to neko suđenje u korist Barcelone, pa se stalno spominje polufinale protiv našeg kluba kad je Pepe isključen. Pa ondje samo lud čovjek ne bi dao crveni. Mislim, to je samo jedan primjer u moru takvih.madridist je napisao/la: To što Madrid nije uzeo lp od 2002 da bude argument,bitch please pa šta je sa generacijama madridista koji su voljeli klub i nisu bili "zabrinuti" u onom periodu do 1998-e.
I što se interneta tiče, pa iznijeli su vam ljudi i dokaze iz tog doba o Franciscu Francu, svugdje na internetu piše, i vi ARGUMENTIRANO tvrdite kako to nije istina. Dakle, čitav svijet tvrdi da je istina, a ti tvrdiš da nije zajedno sa Svetim i ostalim, i šta da ja tu sad vama iznosim, kakve dokaze?
Vas treba jeebati da sebi izbijete taj neki ludi fanatizam iz glave, meni je jasno ponekad tu i tamo da se mora baciti kontra na njihove zajebancije i provokacije, ali stalno furati taj neki antibarca i antirerna stil, i na svaku njihovu tvrdnju odgovarati sa glupi ste, dijete si i sl., to je meni sasvim dovoljno da stanem na areninu stranu.
Kakve dokaze?Šta bulazniš.
Argument u raspravi sa nekim je da se lp nije osvojila 10 godina,da jeste argument ako imamo po 10 godina ili smo glupi.Barcelona i njihove dvije zadnje lp su okaljane sudijskim kradjama i greškama i TO je cijeli svijet vidio i zna de reci da lažem.Arena kako ne zna šta bi od muke povlači pitanje franca i slične gluposti,Madrid ništa nema sa francom a to što se zalomilo da je diktator bio u Španiji nije kriv ni Madrid ni njegovi navijači.
Na kraju dana,da ima i trunka istine u tome ne mislite da bi fifa ili uefa poništila i oduzela neke od titula Madridu ili je i tu franco imao prste,nemoj srrati i budi dobar i navijaj za Madrid.
Argument u raspravi sa nekim je da se lp nije osvojila 10 godina,da jeste argument ako imamo po 10 godina ili smo glupi.Barcelona i njihove dvije zadnje lp su okaljane sudijskim kradjama i greškama i TO je cijeli svijet vidio i zna de reci da lažem.Arena kako ne zna šta bi od muke povlači pitanje franca i slične gluposti,Madrid ništa nema sa francom a to što se zalomilo da je diktator bio u Španiji nije kriv ni Madrid ni njegovi navijači.
Na kraju dana,da ima i trunka istine u tome ne mislite da bi fifa ili uefa poništila i oduzela neke od titula Madridu ili je i tu franco imao prste,nemoj srrati i budi dobar i navijaj za Madrid.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Madridist i Portillo će zbog vrijeđanja forumaša pauzirati po 7 dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa rekao si da odem na internet potražiti nešto više o tom dobu u kojem je Madrid osvajao trofeje, pa ja otišao i pronašao nekog ili više fanatika koji su iznijeli tvrdnje da je Real potpomognut od strane Francisca Franca. Eh, sad je već problem što tebi odjednom ti fanatici ne pašu i tvrdiš da ne pišu istinu.
Ne govorim o evropskim, nego španskim trofejima, što se tiče direktnog uticaja Franca. A obzirom na primjer Alfreda Di Stefana i načina nakoji je on prešao u Madrid a ne u Barcu, a svi znamo da je on glavni razlog zašto je Real osvajao sve te trofeje zajedno sa Puskasom i Gentom, može se reći kako je uvelike Franco uticao i na osvojene trofeje u Evropi.
Real je sve, samo ne čist u tom periodu, i to je jedna ljaga na klub kao što je Barcino polufinale protiv Chelseaja ljaga na njihov klub.
Isto tako, ni Barcelona nema ništa sa Ovrebom i nisu ni oni ni njihovi navijači ni u ludilu krivi što je Ovrebo kao zadnji sudijski šljam njima donio to finale. Pa oni svi priznaju da je to ukraden naslov prvaka, osim par glupana koji i dalje tvrde da je to sve zasluženo.
Ili je Barcelona potkupila Ovreba? Ako je to tako, zašto FIFA i UEFA ne ponište taj naslov?
Budi dobar i ti, i također navijaj za Madrid, samo nemoj navijati za Madrid k'o što Arena i njemu slični navijaju za Barcelonu, pa se zakače na temu Reala svaki put kad nam se dosudi nepostojeći penal ili protivniku se ne dosudi čist penal, samo da bi se mogli naslađivati dječijim glupostima.
Ne govorim o evropskim, nego španskim trofejima, što se tiče direktnog uticaja Franca. A obzirom na primjer Alfreda Di Stefana i načina nakoji je on prešao u Madrid a ne u Barcu, a svi znamo da je on glavni razlog zašto je Real osvajao sve te trofeje zajedno sa Puskasom i Gentom, može se reći kako je uvelike Franco uticao i na osvojene trofeje u Evropi.
Real je sve, samo ne čist u tom periodu, i to je jedna ljaga na klub kao što je Barcino polufinale protiv Chelseaja ljaga na njihov klub.
Isto tako, ni Barcelona nema ništa sa Ovrebom i nisu ni oni ni njihovi navijači ni u ludilu krivi što je Ovrebo kao zadnji sudijski šljam njima donio to finale. Pa oni svi priznaju da je to ukraden naslov prvaka, osim par glupana koji i dalje tvrde da je to sve zasluženo.
Ili je Barcelona potkupila Ovreba? Ako je to tako, zašto FIFA i UEFA ne ponište taj naslov?
Budi dobar i ti, i također navijaj za Madrid, samo nemoj navijati za Madrid k'o što Arena i njemu slični navijaju za Barcelonu, pa se zakače na temu Reala svaki put kad nam se dosudi nepostojeći penal ili protivniku se ne dosudi čist penal, samo da bi se mogli naslađivati dječijim glupostima.
Molio bih te samo da me ne prozivaos u svojim spisima o glupostima koje iznosiš na ovom pdfu. Eto plus čovjek radi tebe biva banovan da bi čovjeku koji se proklamira kao madridista objasnio neke očite stvari.
Ti navijaš za murinja, ne za Real Madrid, i ne znam sta koji qrac jos uvijek radiš na ovom podforumu.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Ti navijaš za murinja, ne za Real Madrid, i ne znam sta koji qrac jos uvijek radiš na ovom podforumu.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Čovjek je dobio ban jer je drugima govorio da su glupi prije nego što ću ja ovdje išta napisati u vezi te njihove diskusije.Sveti je napisao/la:Molio bih te samo da me ne prozivaos u svojim spisima o glupostima koje iznosiš na ovom pdfu. Eto plus čovjek radi tebe biva banovan da bi čovjeku koji se proklamira kao madridista objasnio neke očite stvari.
Moli i dalje.
Hvala za Arbeloa17 za realno gledanje na moj gore post. Ako to nesto znaci - ja se iskreno (a i mnogi fanovi Barce) stidim svih onih nedosudjenih penala za Celzi ali mi ni na kraj pameti ne pada da zbog toga zatvaram oci i nazivam druge forumase onako pogrdno kao sto to neki rade. Neka nastave da podrzavaju svoje klubove ali za Arbeloa17 i Svetog ja imam postovanje i razlikujem ih od ovih ostalih. lp
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 13353.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pazi cijene 60 miliona.Gorki je napisao/la:http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 13353.html
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.