Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Devil » 27 feb 2013, 16:01

Saurman je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
....a u Sevilli više ozbiljno ne računaju na njega

a Sevilja je neki gigant u odnosu na Anzhi i jaci i perspektivniji klub buducnosti pretpostavljam. Da ne racunaju na njega odavno bi grijao klupu sto to nije bio slucaj.. I ne blamiraj se vise
Jedini koji se ovdje blamira si ti.Eto neka je Makhachkala gigant gigantu.

Igrao jest ali više ne računaju na njega jer ga ne bi bez razloga poslali u Makhachkalu logično.
Nisu ga bez razloga poslali u Anzhi. ;)
Sevilla ga je dovela za nesta ispod 2 miliona ako se ne varam,1.8 ili 1.9 nisam siguran.Pustaju ga u Anhzi za cifru od 2.3 miliona odma' i na leto totalni potpis koji bi iznosio jos 1.5 miliona.Dakle to je 3.8 miliona sto dolazimo do zakljucka da je Sevilla duplo zaradila na njemu.A Spahic ubrzo ulazi u 34.godinu zivota i zasigurno ne bi uspeli ni od koga da uzmu toliki profit.
Ako uzmemo situaciju da je Sevilla trenutno cini mi se 12. na tabeli sa nekih 7-8 bodova zaostatka u odnosu na Evropu,da veceras igra protiv Atletica gde ce mislim da ispadnu i iz kupa,logicno se namece da posto je sezona skoro pa gotova za njih pocnu da razmisljaju o narednoj sezoni i kako da izvrse rotacije u ekipi sada kako bi lakse bilo na leto kada dodje par novih igraca. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 feb 2013, 16:03

A da uzmeš malo u obzir činjenicu da smo tada igrali utakmicu s Francuskom nakon blatne utakmice s Luksemburgom, koja, bez obzira na konačni rezultat, uzela je itekako snage našim igračima.

U prvom poluvremenu su pokazali kako se igra, dok su imali snage za trku, u drugom poluvremenu su svi izgubljeni bili, zbog nedostatka snage.

Autoritet se stiče zaslugama, ne tim, koliko se možeš derati, ko je to dovoljno besraman da bez obzira na greške na treningu, utakmicama, može da se smatra za autoritet u jednoj ekipi, i koja ekipa bi to podnosila, kakvi vrsta ljudi ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 feb 2013, 16:10

totalni potpis koji bi iznosio jos 1.5 miliona
Ako? da u pravu si , tako sam i ja razmišljao, jednostavno Sevila je odradila to vrlo kvalitetno, a i velika je vjerovatnost da oni i nisu zadovoljni sa njim.Ipak je u zadnjih 5-6 godina najlošiji rezultat za njih i traže promjene, a kreće se od obrane, uvjek.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 27 feb 2013, 16:13

England je napisao/la:
Ako? da u pravu si , tako sam i ja razmišljao, jednostavno Sevila je odradila to vrlo kvalitetno, a i velika je vjerovatnost da oni i nisu zadovoljni sa njim.Ipak je u zadnjih 5-6 godina najlošiji rezultat za njih i traže promjene, a kreće se od obrane, uvjek.
Cuj nisu zadovoljni s njim, a u nekoliko navrata proglasavan jednim od najboljih stopera u ligi, pa eno i Rakitica ce vjerovatno prodati, pa je li to i sa njim nisu zadovoljniS Zasto u svemu uvijek vidite lose

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2013, 16:26

England je napisao/la:
Pa da nisu zadovoljni sa njim,on zasigurno ne bi igrao koliko je igrao. Ako sam dobro video pre par dana samo Jesus Navas i Navaro imaju vise minuta provedenih u igri od njega. ;)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 feb 2013, 16:34

Devil je napisao/la:
England je napisao/la:
Pa da nisu zadovoljni sa njim,on zasigurno ne bi igrao koliko je igrao. Ako sam dobro video pre par dana samo Jesus Navas i Navaro imaju vise minuta provedenih u igri od njega. ;)
Ali nema rezultata, možda su i zadovoljni al' ne dovoljno. Imao je priliku, to je činjenica, malo igrača ima takvu minutažu, ipak su zadovoljniji sada, ispalo im odlično.Ukazao im se Anzhi. Pitanje je koji je motiv Anzhia za stopera, roster ili starter?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2013, 16:40

Pa je li Spahic kriv sto nema rezultata ? Ja evo ove sezone mogu da se setim jednog maksimalno 2 gola zbog kojih je on kriv. Cak i da gledamo sve ukupno Sevilla je mislim 9 ili 10 tim po broju primljenih golova,a primila je 37 isto kao i Valencia toga se dobro secam,a Valencia je na petom mestu.Ako cemo tako gledati napad je mnogo vise zakazao sa 34 gola,mnogo vise datih golova ima npr.Real Sociedad a koji mozda ima i skromnijiu ofanzivnu liniju od Seville. ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 feb 2013, 16:46

Anzi ima dobre sanse za titulu,ili u najmanju ruku da izbore plasman u LP,Spahic je napravio odlican potez,svaka cast i sretno kapitenu!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 feb 2013, 16:53

cudni nekako ovi dagestanci. cuj transfer izmedju ostalog i religijske prirode.. nisam znao da willian, ewerton, carlos i ostala ekipa pripadaju istoj vjeri ko' i dagestanci.. :roll: kako god sretno spahi u novom klubu!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 feb 2013, 17:01

STEVIE je napisao/la:cudni nekako ovi dagestanci. cuj transfer izmedju ostalog i religijske prirode.. nisam znao da willian, ewerton, carlos i ostala ekipa pripadaju istoj vjeri ko' i dagestanci.. :roll: kako god sretno spahi u novom klubu!
Nisam ni ja znao, ali eto, izgleda da jesu. A poznato je kako se drugi navijaci, posebno Zenita, ponasaju prema strancima, muslimanima i tamnoputim igracima.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 27 feb 2013, 18:48

Goalgetter je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:cudni nekako ovi dagestanci. cuj transfer izmedju ostalog i religijske prirode.. nisam znao da willian, ewerton, carlos i ostala ekipa pripadaju istoj vjeri ko' i dagestanci.. :roll: kako god sretno spahi u novom klubu!
Nisam ni ja znao, ali eto, izgleda da jesu. A poznato je kako se drugi navijaci, posebno Zenita, ponasaju prema strancima, muslimanima i tamnoputim igracima.
to što je Spahić musliman i što je prešao u Anzhi ne znači i da su Willian i ostali Brazilci muslimani. nema šanse da su svi igrači u klubu muslimani i da ih dovode samo zato što su muslimani.ko je u stvari ovaj menadžer? ja ne vidim da je on ikako povezan sa Anzhijem nego je obicni komentator

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 feb 2013, 18:53

to što je Spaha musliman, samo je plus, dakle poželjniji je, ali daleko od toga da ne-muslimani nisu dobrodošli ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 feb 2013, 18:56

Jao kako ste pogresno sve shvatili..nije spahic tamo presao iskljucivo radi vjere, samo je receno da ce mu kao biti lakse jer se tamo praktikuje islam..pa jbt, na osnovu cega ste odma zakljucili da su svi igraci koji dodju u anzhi, muslimani ?

Kako bilo, dobra odluka spahe, jes' da je tamo studeno, al bolji tim, evropska takmicenja, borba za titulu ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 feb 2013, 19:53

Najjace je to izjavio Sport Centar: Spahic je musliman i zato je dobar za Anzhi :lol: :lol: :lol:

Boze pa jel ovaj portal vode djeca od 13 godina ? Koje gluposti valjaju, nije samo ovo, naslovi su im inace za nepovjerovat :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 feb 2013, 20:10

Nek je hairli Spaha :!:

FoKa
Kontakt:

Post Postao/la FoKa » 27 feb 2013, 20:58

spaha ce postati kapiten anzija iduce sezone :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 feb 2013, 23:52

Ih kad saznaju koliko se Spaha drzi tih Islamskih pravila. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 feb 2013, 23:55

A fakat gdje to piše da je Spahić musliman, osim po imenu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 feb 2013, 00:00

bagrcavi je napisao/la:A fakat gdje to piše da je Spahić musliman, osim po imenu ?
Kada sam se vratio sa priprema, tada je nastupio ramazan i svaki dan koji sam prveo ovdje, proveo sam sa Fredijem. On mi mnogo proča o islamu u Sevilji. Imamo i Muhameda Daba (Mouhamadou Dabo) i Aruna Konea (Arouna Kone) tako da smo nas četvorica-petorica u tom krugu u klubu. Ljudi nas poštuju, a pomalo i kritiziraju da bismo nekada trebali malo pripaziti na prehranu, jer imamo težak period priprema i utakmica. No, oni shvataju da mi to želimo i pomažu nam u tome. Kada imamo dva treninga dnevno, onda ne posti nijedan od nas, a kada imao jedan, onda uspijevamo. Malo je ovdje dan duži, iftar je oko 21.30 sati.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 feb 2013, 00:04

Nisam ovo znao, moja greška slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.