NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Taktičar
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Taktičar » 15 jan 2012, 20:47

Edin TM87 je napisao/la:Yebem ti tekmu 15 pasova kompletirano za poluvrijeme :lol: :lol: :lol: ajjjjjjjjjjjjjjjjjjj flako kompletiro 6 pasova, od tog 2 TD :lol: :lol:
Odlično je to jer znači da Flacco ne barače loptu previše ;) Neka se zadrži na ova 2 TD-a i neka samo prepušta loptu Riceu za trčanje! Šalim se naravno da mora bacati i naravno da ne pokazuje preveliko umjeće, ali baš zato je važno da ne baca previše da ne pokvari šta ;)
Foster protiv Ravensa u tekmi u regularnom dijelu trčo za 49 jardi, a sada ubi. Ipak, vjerujem u sposobnost odbrane Ravensa.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 jan 2012, 20:50

AÐ_Official je napisao/la:
Tekma Denver - New England je bila krajnje smijesna. Zaista sumnjam da je iko vjerovao u bilo kakvu mogucnost da bi Denver mogao tu tekmu izvuci. Bill Bellichik je previse iskusan da bi takvu blamazu dozvolio svojoj ekipi. Covjek je Jose Mourinho u NFL. New England nije dozvolio da Tebow trci prema svojoj omiljenoj lijevoj strani i nisu dozvoljavali da Wide Reciever-i Denver-a imaju bilo kakvog prostora, il' bolje receno forsirali su da ih Tebow pobijedi nogama, a protiv one odbrane -malo morgen. Jos da dodam, sto se tice Playoffs-a najveci pritisak je na New England jer zadnje 3 godine su razocarali u playoffs i sada svi ocekuju da doguraju do kraja i osvoje Super Bowl.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ne vrijedjaj najveci um svih vremena s obicnim ciganom!
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 jan 2012, 20:55

edina je napisao/la:Veceras navijam za Ravense u ovoj prvoj utakmici mada su mi dragi i Texansi. Ali vrijeme je da gledamo br. 52 u Super Bowlu ove godine. :D
Čemu vakat tome i vrijeme ;)
Radujem se unaprijed njegovom "ckicken dansu" pri izlasku iz tunela stadiona u Indianapolisu ;)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 15 jan 2012, 20:56

randy_moss je napisao/la: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ne vrijedjaj najveci um svih vremena s obicnim ciganom!
Nemoj se odmah ljutit. Nisam im poredio ljudske kvalitete(iako obojica su mi poprilicno sumnjivi) nego pricam o njihovom znanju, postavljanju taktike, itd.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 jan 2012, 20:57

Taktičar je napisao/la:
edina je napisao/la:Veceras navijam za Ravense u ovoj prvoj utakmici mada su mi dragi i Texansi. Ali vrijeme je da gledamo br. 52 u Super Bowlu ove godine. :D
Čemu vakat tome i vrijeme ;)
Radujem se unaprijed njegovom "ckicken dansu" pri izlasku iz tunela stadiona u Indianapolisu ;)
On ako izadje iz tunela u Foxboroughu, nek' bude sretan. :lol:
S ovakvim napadom, nemate sta traziti na Gilletteu.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 jan 2012, 21:03

Ne tražimo mi nigdje ništa sa napadom, već sa odbranom ;)
Od napada se samo očekuje da što manje upropaste ;)
Nešto mi naumpade da ni zadnjih sezona nismo bili ništa bolji u napadu pa smo u doigravanju pokosili travu na Gillette Stadiumu sa Bradyjem i svima ostalima koji su pipnuli loptu ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jan 2012, 21:07

Ma Flacco je najveca greska igrice Madden svih vremena :mrgreen:

Kad igras franchizu, covjeku za par sezona overall bude 99 :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 jan 2012, 21:12

randy_moss je napisao/la: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ne vrijedjaj najveci um svih vremena s obicnim ciganom!
Nemoj se odmah ljutit. Nisam im poredio ljudske kvalitete(iako obojica su mi poprilicno sumnjivi) nego pricam o njihovom znanju, postavljanju taktike, itd.
Ma ne ljutim ;) Samo sto sam zakleti navijac Barcelone, a ono djubre koje zaljeva teren noc prije utakmice kako bi usporio Barceloninu igru, i koji izvede 7 veznih igraca na teren, ne smatram ni covjekom. :roll:

Nije ni Belichick zlatan, samo sto on ne skace od srece po terenu nakon pobjede, ne mozes idiota zaustaviti, pravi avione po Nou Campu. Obecao sam sebi, ako ga ikad vidim uzivo, pljunut cu ga.

A sto se utakmice tice, navijam za lakseg protivnika. Problem je sto gledajuci, i dalje ne znam ko je bolji za New England. Houston proguta Flacca, ovaj ne moze sebi baciti iz desne u lijevu ruku, a opet Yates je rookie, ali po meni do sad igra bolje, Foster igra bolje od Ricea, Houston D > Baltimore D.
Treba mi jos vremena da se odlucim. :D

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jan 2012, 21:20

randy_moss je napisao/la:
Ma ne ljutim ;) Samo sto sam zakleti navijac Barcelone, a ono djubre koje zaljeva teren noc prije utakmice kako bi usporio Barceloninu igru, i koji izvede 7 veznih igraca na teren, ne smatram ni covjekom. :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

+8 :lol: :lol: :lol: :lol:

Vratimo se temi, Jim Davids, kapa dole, zaustavi Ricea na 4th and 0.5 inches od endzone! Jesu ovi Patriotsi sretni, igraju protiv ekipa koje nemaju QB, steta sto se Schaub povrijedio, da nije Texansi bi uzeli SB, bit ce nam yebeno iduce sezone s njima...

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 jan 2012, 21:39

I Texansi pravo dobri u odbrani. Flacco pase travu cijelu tekmu :( Ne znam koji puta ovo bi da ga sackuju :( Sve je i kod nas sada do odbrane.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jan 2012, 21:46

Taktičar je napisao/la:I Texansi pravo dobri u odbrani. Flacco pase travu cijelu tekmu :( Ne znam koji puta ovo bi da ga sackuju :( Sve je i kod nas sada do odbrane.
Gled'o sam unistavanje Big Bena odbranom Broncosa, gled'o sam strasnu odbranu Giantsa protiv Falconsa, gled'o sam i strasan pritisak na Breesa protiv 49-ersa, al' ove dvije odbrane su strasne, pogotovo vasa, zadnji drive Texansa, prvo Ngata forced fumble, Jones pokrio, a zatim INT Webba, ipak neiskustvo Yatesa ce presudit, strasna tekma je ovo, al' odbrana Ravensa je cudo, pojest ce Bradya ako prodju!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jan 2012, 21:50

Nevjerovatno stvaro, jos nema poena u drugom poluvremenu, al' ocito je da su Ravensi blizi tome, bili na pola yarda od gola maloprije, sad su na nekih 25! 3 minute do kraja, ako se odbrane Texansi i dozvole samo FG, to je +7 i oko 2 minute do kraja, da je Schaub mogli bi, da je Leinhart mogli bi, al' Yates, tesko, nisu imali srece sa povredama, k'o ni mi lani i to je to.

EDIT: Upravo k'o sto rekoh, samo su im ostale 3 minute, jer Flacco glupan ide na 2 pasa na 2nd and 5, umjesto da da Riceu loptu, trosi vrijeme i napravi 1st down i rijesi tekmu, e sto bih volio produzetak da bude samo zbog ovog!

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 jan 2012, 21:53

Joooj, gluposti!!! Cam Cameroon, off. co., zove 2 playa sa bacanjem umjesto da trčanjem iscijedi vrijeme do 2 min. warning. Pa ne kontam nikako!!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jan 2012, 21:57

Jao napetosti!

DJ Yates - Andre Johnson (2 najbolji resiver u ligi), protiv jakog secondarya Ravensa!!!

Two minute warning, prije toga dva deep pasa za Johnsona, vec su Texansi na 30-tak yardi na Ravens polovini...

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 jan 2012, 22:00

Ed Reed, po ko zna koji puta!!!
Sad samo potrošiti što više vremena, ili najbolje svo vrijeme.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jan 2012, 22:00

INT Yatesa, zao mi Texansa borili su se cijelu utakmicu, ali nisu imali srece. Prvo glupost Jonsea, zatim promaseni FG.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jan 2012, 22:06

Dakle iduce sedmice u 21 sat po nasem vremenu:

Strasni napad protiv strasne odbrane i
Grozni napad protiv grozne odbrane...

Cestitam Takticar...

EDIT: Ne vjerujem! :o :o Veliki naklon odbrani Texansa, svaka cast.

Yates ima sansu, veliki secondary protiv njega, 3 INT-a iza njega, Hjuston with no timeouts!

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 15 jan 2012, 22:09

Eto nas sljedeće hefte na Gillette Stadiumu. Čuo sam da je trava tamo opet previše narasla. Treba to pokositi pojedincima a neke i natjerati da to popasu ;)
Šalu na stranu, prije svega čestitke Texansima na iskazanoj borbi, pogotovo tu mislim na odbranu, a tekma sa Patriotsima će biti pravo gadna jer su i oni sada optimirali formu.
Danas je bilo gutavo, a sljedeće hefte bi moglo biti još gutavije i čupavije.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 jan 2012, 22:11

Kakav glupan, 4th za 2, umjesto da uzme prvi down on baca na endzonu, nista, neiskustvo jbg... Idemo dalje, GB - NYG!

Ravensi ce pomest Patriotse, Ray Lewis vs Rob Gronkowski.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 jan 2012, 22:12

Can't wait. Neko ce gutati slova.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.