Pa onda ti je pitanje tacno da si stavio 12 i 4-ica, jer Big O nije nikad imao 12 asistencija prosjek, dok ta 3 i Stockton jesujose je napisao/la:Ma vjerovatno ste svi u pravu, našao sam tu info na nekoj neprovjerenoj stranici. Pitanje je trebalo biti 20+ poena i 12+ asistencija, i nisu dvojica nego trojica: Magic, K.J. i I.Thomas.
Haj nek neko nešto ozbiljno pita, nisam ja za to.
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
ali stockton nikad nije imao 20 p. u sezoni
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
koji aktivni igrač u karijeri ima manje od 27 minuta prosječno a više od 10 skokova prosječno?
znaci neko ko za 25,6 minuta ima jako puno skokova... znaci neki bas specijalc za odbranu i skokove...filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač u karijeri ima manje od 27 minuta prosječno a više od 10 skokova prosječno?
prvi na pamet mi pada chandler?
ko jos, hmmm... mozda hickson? jordan? bogut?
od ovih novih drummond, faried i valanciunas ne igraju puno, a hvataju dosta skokova?
to je to sto mi moze psati na pamet
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
svejedno77
- Kontakt:
Ko je osvojio prsten kao GM i kao igrac?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Danny Ferry. Šalim se!svejedno77 je napisao/la:Ko je osvojio prsten kao GM i kao igrac?
Pat Riley. Danny Ainge.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Filipe da nije Reggie Evans ? 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ma kakav redzo, on je skakao samo u netsima, prije frajer nije mogao nikako imati 10rpgAmar Dzeko je napisao/la:Filipe da nije Reggie Evans ?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Bas me zanima ko bi mogao biti taj skakac. Meni tu zvuci nekako nerealno, ionako je malo igraca koji imaju prosjek od 10 skokova a "ovaj" jos igrao manje od 27 minuta.
Drummond
(mora biti neko od ovih novih)
(mora biti neko od ovih novih)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima Drummond, ali mi nekako nije njega fer brojati jer nije kompletirao ni dvije sezone.
KK_Bosna je napisao/la:znaci neko ko za 25,6 minuta ima jako puno skokova... znaci neki bas specijalc za odbranu i skokove...filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač u karijeri ima manje od 27 minuta prosječno a više od 10 skokova prosječno?
prvi na pamet mi pada chandler?
ko jos, hmmm... mozda hickson? jordan? bogut?
od ovih novih drummond, faried i valanciunas ne igraju puno, a hvataju dosta skokova?
to je to sto mi moze psati na pamet
drummond je
Koji igrač u dosadašnjem dijelu sezone nije postigao nijednu tricu, a igra u prosjeku više od 35 min. po utakmici?
Deandre Jordan.jose je napisao/la:Koji igrač u dosadašnjem dijelu sezone nije postigao nijednu tricu, a igra u prosjeku više od 35 min. po utakmici?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Deandre Jordan.jose je napisao/la:Koji igrač u dosadašnjem dijelu sezone nije postigao nijednu tricu, a igra u prosjeku više od 35 min. po utakmici?
- invincible1921
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:koliko je rekord da jedna ekipa postigne poena bez produzetka
173,feniks ili denver,1990. ili 1991.?
- invincible1921
- Kontakt:
nemoj me zaje.bavatfilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:koliko je rekord da jedna ekipa postigne poena bez produzetka
173,feniks ili denver,1990. ili 1991.?
=\_1921_/=
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.basketball-reference.com/box ... 00PHO.html" onclick="window.open(this.href);return false;
invincible1921 je napisao/la:nemoj me zaje.bavatfilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:koliko je rekord da jedna ekipa postigne poena bez produzetka
173,feniks ili denver,1990. ili 1991.?e svasta
je li to?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.