FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Dabogda vam ponistavali golove u svakoj utakmici, koliko kmecite ko djeca u prvom razredu, sta se sve desava na evropskim utakmicama, ljudi rukama daju golove, lopta ne predje liniju kilometarski ofsajdi a vi se stali jadat, kad ste vi otimali na ovakav nacin predhodnih sezona bili ste manji od mrava stoko jedna i kmecite zato sto znate kako to ide..... dabogda vam se svaki put desilo ovakvo nesto u sudijskoj nadoknadi
Tata ti je stoka sto te odgoji tako maloumnog..Tkanton je napisao/la:Dabogda vam ponistavali golove u svakoj utakmici, koliko kmecite ko djeca u prvom razredu, sta se sve desava na evropskim utakmicama, ljudi rukama daju golove, lopta ne predje liniju kilometarski ofsajdi a vi se stali jadat, kad ste vi otimali na ovakav nacin predhodnih sezona bili ste manji od mrava stoko jedna i kmecite zato sto znate kako to ide..... dabogda vam se svaki put desilo ovakvo nesto u sudijskoj nadoknadi
jeste, sto pitas? hoces doci, da ga licno pogledas? mozda ti to djeluje privlacno i interesantno.RN87 je napisao/la:Jel istina da će Greda pokazat ajfela na presici
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Sat vremena na youtubu i nacu minimalno 10 ovakvih situacija gdje je vama svirano u korist neznam samo kako vas nije stid i sram uopste se bunit...EmirTM87 je napisao/la:Tata ti je stoka sto te odgoji tako maloumnog..Tkanton je napisao/la:Dabogda vam ponistavali golove u svakoj utakmici, koliko kmecite ko djeca u prvom razredu, sta se sve desava na evropskim utakmicama, ljudi rukama daju golove, lopta ne predje liniju kilometarski ofsajdi a vi se stali jadat, kad ste vi otimali na ovakav nacin predhodnih sezona bili ste manji od mrava stoko jedna i kmecite zato sto znate kako to ide..... dabogda vam se svaki put desilo ovakvo nesto u sudijskoj nadoknadi
@tkanton...hvala ti na lijepim rijecima,veliki pozdrav za tebe!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Neci druze hvala ti, procito sam ja sve o njemustarigrad je napisao/la:jeste, sto pitas? hoces doci, da ga licno pogledas? mozda ti to djeluje privlacno i interesantno.RN87 je napisao/la:Jel istina da će Greda pokazat ajfela na presici

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
dodji ba, pogledaj uzivo. imas jedinstvenu priliku i popeti se na ajfela, buduci da ti je onaj, pravi, u parizu samo san!RN87 je napisao/la:Neci druze hvala ti, procito sam ja sve o njemustarigrad je napisao/la:jeste, sto pitas? hoces doci, da ga licno pogledas? mozda ti to djeluje privlacno i interesantno.RN87 je napisao/la:Jel istina da će Greda pokazat ajfela na presici
Bio sam, doduse na pohodu, skromno Bosnjacki. Zato ja i pitam jel sigurica da ce ga izvadit, da evociram uspomene. Zvornicka mi tako vuce na Sans Elysee 

eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
hahahaha, cuj na pohodu.. nisi vrijedan moje paznje i daljnje diskusije. samo sam ti, kulturno, dao odgovor na upit i dobronamjeran prijedlog kako da zadovoljis svoje potrebe. do tebe je hoces li sam sebi priustiti evociranje uspomena i osjecaja ajfela u sebi. budi mi pozdravljenRN87 je napisao/la:Bio sam, doduse na pohodu, skromno Bosnjacki. Zato ja i pitam jel sigurica da ce ga izvadit, da evociram uspomene. Zvornicka mi tako vuce na Sans Elysee
Ne moras mu nista ni pisati, sam pravi budalu od sebe a da nije ni svjestan toga.starigrad je napisao/la:hahahaha, cuj na pohodu.. nisi vrijedan moje paznje i daljnje diskusije. samo sam ti, kulturno, dao odgovor na upit i dobronamjeran prijedlog kako da zadovoljis svoje potrebe. do tebe je hoces li sam sebi priustiti evociranje uspomena i osjecaja ajfela u sebi. budi mi pozdravljenRN87 je napisao/la:Bio sam, doduse na pohodu, skromno Bosnjacki. Zato ja i pitam jel sigurica da ce ga izvadit, da evociram uspomene. Zvornicka mi tako vuce na Sans Elysee

Hvala na lijepim željamaTkanton je napisao/la:Dabogda vam ponistavali golove u svakoj utakmici, koliko kmecite ko djeca u prvom razredu, sta se sve desava na evropskim utakmicama, ljudi rukama daju golove, lopta ne predje liniju kilometarski ofsajdi a vi se stali jadat, kad ste vi otimali na ovakav nacin predhodnih sezona bili ste manji od mrava stoko jedna i kmecite zato sto znate kako to ide..... dabogda vam se svaki put desilo ovakvo nesto u sudijskoj nadoknadi

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
halo mali petokracicu obuzdaje se malo kada tvoj klubcic bude imao Historiju kao ZELJO onda se javi do tadaTkanton je napisao/la:Dabogda vam ponistavali golove u svakoj utakmici, koliko kmecite ko djeca u prvom razredu, sta se sve desava na evropskim utakmicama, ljudi rukama daju golove, lopta ne predje liniju kilometarski ofsajdi a vi se stali jadat, kad ste vi otimali na ovakav nacin predhodnih sezona bili ste manji od mrava stoko jedna i kmecite zato sto znate kako to ide..... dabogda vam se svaki put desilo ovakvo nesto u sudijskoj nadoknadi

uz pozdrav Druga liga

51%--------49%
Pozdrav i za vas dobri moj komsija. Nadam se da cemo dobiti nesto konkretno od te presice, da ne bude ajfel za vas na kraju.starigrad je napisao/la:hahahaha, cuj na pohodu.. nisi vrijedan moje paznje i daljnje diskusije. samo sam ti, kulturno, dao odgovor na upit i dobronamjeran prijedlog kako da zadovoljis svoje potrebe. do tebe je hoces li sam sebi priustiti evociranje uspomena i osjecaja ajfela u sebi. budi mi pozdravljenRN87 je napisao/la:Bio sam, doduse na pohodu, skromno Bosnjacki. Zato ja i pitam jel sigurica da ce ga izvadit, da evociram uspomene. Zvornicka mi tako vuce na Sans Elysee
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
@rn87 cuvaj svoju Homo zajednicu I gledaj ajfelovog iz daljine ****.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Petokrakčiću-zeka_tm87 je napisao/la:halo mali petokracicu obuzdaje se malo kada tvoj klubcic bude imao Historiju kao ZELJO onda se javi do tadaTkanton je napisao/la:Dabogda vam ponistavali golove u svakoj utakmici, koliko kmecite ko djeca u prvom razredu, sta se sve desava na evropskim utakmicama, ljudi rukama daju golove, lopta ne predje liniju kilometarski ofsajdi a vi se stali jadat, kad ste vi otimali na ovakav nacin predhodnih sezona bili ste manji od mrava stoko jedna i kmecite zato sto znate kako to ide..... dabogda vam se svaki put desilo ovakvo nesto u sudijskoj nadoknadi![]()
uz pozdrav Druga liga![]()
![]()

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Upravu se vi, treba se boriti, ipak vam je opstanak u igri, jbg 

U novi boj ...
covjek bi rekao bjezite nam dvadeset bodova ne 3

Vi bi bili ubjedljivo najtrofejniji klub kad bi se titula slavila poslije 4, 5 ili 6 kola ali.. Uvijek ima ali..hz033 je napisao/la:Upravu se vi, treba se boriti, ipak vam je opstanak u igri, jbg

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Titulu osvajaju svake druge olimpijade i komentarisu ovaj fini sport, idi gledaj bijatlon.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
2DR.HOUSE je napisao/la:covjek bi rekao bjezite nam dvadeset bodova ne 3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Bing [Bot], TylerBurey i 30 gostiju.