FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Sesar prica kao da je iz Krajine,a ne iz Sirokog Brloga.

-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
cuo sam da veceras ne igraju onaj kapiten i ona 10-ka za ove sa Malte
Onaj dres je strasan i da jest i da nije replika navijacka ovo se treba uzet

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Gdje si cuo, na radiju s MalteDijete83grbavice je napisao/la:cuo sam da veceras ne igraju onaj kapiten i ona 10-ka za ove sa Malte
Čuva Bog Želju svog !!
predpostavljam da nema prenosa, al ako neko 100% zna, nemal?
- Curva_SUD
- Kontakt:
Sta je sa FACE TV, jel prenose danas il proti Sofie?ninox je napisao/la:predpostavljam da nema prenosa, al ako neko 100% zna, nemal?
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Samo protiv Levskog u Sofiji.Curva_SUD je napisao/la:Sta je sa FACE TV, jel prenose danas il proti Sofie?ninox je napisao/la:predpostavljam da nema prenosa, al ako neko 100% zna, nemal?
Za ovu danas ima nekih linkova, al 99% nece biti prenosa.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
Dijete83grbavice
- Kontakt:
brate cetvrtkom je spica na malti..a ova dvojica rade drugu smjenu u elitnom restoranu..valjda zbog toga..Trpkovic je napisao/la:Gdje si cuo, na radiju s MalteDijete83grbavice je napisao/la:cuo sam da veceras ne igraju onaj kapiten i ona 10-ka za ove sa Malte
- istina1981
- Kontakt:
Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa

FORZA ZELJO !!!
Praviš se pametan a ?istina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Znaš kako se kaže, ko se zadnji smije.........da neko nebude plakao 18.SoloUltra je napisao/la:Praviš se pametan a ?istina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
U novi boj...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ses nije sa Sirokog nego iz MostaraHzSM je napisao/la:Ovaj Sesar prica kao da je iz Krajine,a ne iz Sirokog Brloga.![]()
![]()
18-og ce se poklopiti kad ih janezi razvale abd
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
za vaše dalje protivnike ne smiju ni iskazati interesovanje...istina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
Znaš kako se još kaže,za njegov mozak je puno informacija i premalo RAM-apowerplay je napisao/la:Znaš kako se kaže, ko se zadnji smije.........da neko nebude plakao 18.SoloUltra je napisao/la:Praviš se pametan a ?istina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
sta je ba @aleksandre..na temi komsija se ni oni cak ne smiju pozaliti na los rad uprave..dzele i kompanije..odmah ih usutkavas ...fol da se prica o taktici nekoj...a ovakve stvari kao i ono o" šahovnici"iznad ce dugo ,dugo da stoji..istina1981 je napisao/la:Evo gledajte ovo umjesto tekme![]()
Sretno...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nikako da shvatim zasto neki ljudi ne koriste durexistina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
Jah et imate tramvaj stumfovi
I samo kakve ima to veze s temom FK Sarajevo

I samo kakve ima to veze s temom FK Sarajevo
- istina1981
- Kontakt:
Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme
... Zeznuti su im oni Brazilci pravo 
FORZA ZELJO !!!
I ja imam suhvu da ce vas nakantat janezi pa vidim sliku kako ce te vi krivit janeze jer vam nisu dal vise karti pa su vam igraci imali slabu podrskuistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zesnuti su im oni Brazilci pravo
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 10 gostiju.