BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Ajde Damire uzmi ga u trećem, iako već imamo razlog ako izgubiš
E yebiga, ne možeš u njega polagati nade, nikad ne znaš hoće li biti u elementu, da li mu se igra, hoće li se svađati sa sudijom, hoće li ga jedna odluka na njegovu štetu izbaciti iz fokusa, da li je umoran, da li mu odgovaraju uslovi...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj gem je bio bas naporan, vrlo vazno je da ga je dobio, nadam se da ce biti i break...
Gotovo je ovo, nema kuveta u njemu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Odustao frajer 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
O yebot te nema sanse u bi ga Simon sto jes jes .
I zakljucak je da nije normalan, to pokazuje iz dana u dan iznova.Raonffa je napisao/la:E yebiga, ne možeš u njega polagati nade, nikad ne znaš hoće li biti u elementu, da li mu se igra, hoće li se svađati sa sudijom, hoće li ga jedna odluka na njegovu štetu izbaciti iz fokusa, da li je umoran, da li mu odgovaraju uslovi...
Prvi set nisam gledao veceras ali ovo sta radi u drugom i trecem je bezveze, kako nisi umoran papak jedan od tolikog pricanja ko najveci ludjak.
Prica I prica I prica de zavezi visa I graj tenis p.cko.
Prevazišao je krizu, počeo se opet namještati kako treba na udarce, ako kako uspije odservirati za 3-4. zakuhat će se
Ma prvi set izuzev onog jednog izgubljenog brejka je bio odličan, al' ovo u drugom i trećem je baš loše od Damira, a i ovaj Simon je krampa žešća.babino je napisao/la:I zakljucak je da nije normalan, to pokazuje iz dana u dan iznova.Raonffa je napisao/la:E yebiga, ne možeš u njega polagati nade, nikad ne znaš hoće li biti u elementu, da li mu se igra, hoće li se svađati sa sudijom, hoće li ga jedna odluka na njegovu štetu izbaciti iz fokusa, da li je umoran, da li mu odgovaraju uslovi...
Prvi set nisam gledao veceras ali ovo sta radi u drugom i trecem je bezveze, kako nisi umoran papak jedan od tolikog pricanja ko najveci ludjak.
Ne znam za vas momci, al' mene njih dvojica živog ispatiše 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
frajer je lud
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Uh kakva backhand paralela za izjednacenje 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Hajde molim te, Zeballos te črka u sljedećoj rundi. Imaš sjajnu šansu. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Prava patnja, bar da pobijedi pa da imamo nekakvu satisfakcijuRaonffa je napisao/la:Ne znam za vas momci, al' mene njih dvojica živog ispatiše
Sad nije umoran...e moj ludjace...2-3 prva servisa ne ubaci i odmah pobudali i preda se, pocne kukati...momak od 25 god umoran, jasta...
E gledaj da sad ovo zayebes samo:-)
E gledaj da sad ovo zayebes samo:-)
Imao lik fizičku krizu, ovdje ga proglasiše nenormalnim i ludim, ima je sada i Simon, samo što ne umre
Bog ove igre
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Pbjedi nemogu da vjerum ja ugasio sve strimove jbg .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.