Mene Allaha mi stid u ime komšija. Pa šta je ovo grob te ****?JugJugJug je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:46https://sport.avaz ba/domaci-nogomet/765255/pogledajte-kako-su-navijaci-sarajeva-postrojili-fudbalere-nakon-novog-neugodnog-poraza
Samo dodajte tacku na avaz .ba
Ja kakav sabanluk i odron. Najace na kraju kao oni sve ljuti ljuti i aplauz. Ovi ih ne jebu ni 2%
Premijer liga BiH - aktuelno
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Meraak1921
- Kontakt:
Sky9 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:41Nisam gledao tekmu, je li baš šiljio za pite? Da se pripremim za vikend, moglo bi biti sudijskog kasapljenja...Meraak1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:38Niko da spomene i pohvali fiziotarapeuta Igmana, on jedini nije dobio zuti, sve pohvale i za vozaca autobusa!
Jel moguce 11:1 u zutim kartonima?cudna neka raja karnula ih nasa filijala
![]()
Sta se imas pripremat, zovi Husica samo.. zar se ne sjecas kako je uprava fks dobila po pichci, najvise onaj Selimovic klempavi, Azmirgomedov punca mi mog
I ti se izgleda bodeš...Meraak1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:50Sky9 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:41Nisam gledao tekmu, je li baš šiljio za pite? Da se pripremim za vikend, moglo bi biti sudijskog kasapljenja...Meraak1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:38Niko da spomene i pohvali fiziotarapeuta Igmana, on jedini nije dobio zuti, sve pohvale i za vozaca autobusa!
Jel moguce 11:1 u zutim kartonima?cudna neka raja karnula ih nasa filijala
![]()
Sta se imas pripremat, zovi Husica samo.. zar se ne sjecas kako je uprava fks dobila po pichci, najvise onaj Selimovic klempavi, Azmirgomedov punca mi mog
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nisam gledo drugo poluvrijeme,molim vas smao da mi neko kaze jesul poceli psovati i tjerati Dudica i igrace,jel im dugo trebalo cak 4 utakmice....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Meraak1921
- Kontakt:
Estagfirulah, kazem ti fakat da ti je spas HusicSky9 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:51I ti se izgleda bodeš...Meraak1921 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:50
Od komentara sa teme šampiona prva tri kola, izdvojio bih ovaj,
Šteta da se baci.bordoakapitar je napisao/la: ↑14 avg 2022, 18:20Zasto Bodul igra u dresu Blagojevica?
Ovo je 0:3 za nas!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ja bih ovaj izdvojio, daje duda meda al u usimanapoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 13:03Daje Dudic.meda itekako. Realno, s kakvom ekipom Veleza je izbacio AEK, uzeo kup i borio se za titulu... On je tip trenera koji iz svakog igraca izvlaci 150% i drazi mi je puno od nekih "tehnickih" Sablica, Vasoskih i slicnih. Mlad je trener, ima slifa itekako i moramo covjeka pustit da radi. Ima gresaka, svakako, al ko ih nema? Taman do kraja sezone jos tri put peticu popio, moramo mu dat prostora da gradi sebi ekipu prema svojoj filozofiji. Rim se nije izgradio preko noci.

Doduse ima i istine, mozda nije cuo zbog tog meda u usima, umjesto 6 bodova, donio im brat 7 golova iz dvije tekme, @-kaeee nisamm ja kriv

Sad jedan ozbiljan komentar.
Ovo je najbolje što se moglo desiti Sarajevu, tj. najbolje vrijeme za njihov čuveni raspad sistema. Obično im se ovo desi negdje u sredini prvenstva ili pred kraj, pa onda nemaju vremena da se vrate u život. Sad im se desilo na samom početku, nakon što su proslavili titulu poslije tri kola, tako da imaju dovoljno vremena da se normalizuju.
Dudiću je narednih par sedmica ključno, ako ne bude znao da se nosi sa problemom - dobiće otkaz. Mnogo je teže trenirati Sarajevo nego Velež, pritisak ti konstantno visi nad glavom, a znamo da nevolja nikad ne dolazi sama. Gadno je kad uzmeš nula bodova u dvije utakmice gdje si planirao svih šest, svaka naredna utakmica ti je finale.
Ovo je najbolje što se moglo desiti Sarajevu, tj. najbolje vrijeme za njihov čuveni raspad sistema. Obično im se ovo desi negdje u sredini prvenstva ili pred kraj, pa onda nemaju vremena da se vrate u život. Sad im se desilo na samom početku, nakon što su proslavili titulu poslije tri kola, tako da imaju dovoljno vremena da se normalizuju.
Dudiću je narednih par sedmica ključno, ako ne bude znao da se nosi sa problemom - dobiće otkaz. Mnogo je teže trenirati Sarajevo nego Velež, pritisak ti konstantno visi nad glavom, a znamo da nevolja nikad ne dolazi sama. Gadno je kad uzmeš nula bodova u dvije utakmice gdje si planirao svih šest, svaka naredna utakmica ti je finale.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"Najmanje je do mene" je izjava za otkaza. Kakav seljački mentalni sklop, kakav ušljo i šupak, nevjerovatno...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Meraak1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:05Ja bih ovaj izdvojio, daje duda meda al u usimanapoleon72 je napisao/la: ↑14 avg 2022, 13:03Daje Dudic.meda itekako. Realno, s kakvom ekipom Veleza je izbacio AEK, uzeo kup i borio se za titulu... On je tip trenera koji iz svakog igraca izvlaci 150% i drazi mi je puno od nekih "tehnickih" Sablica, Vasoskih i slicnih. Mlad je trener, ima slifa itekako i moramo covjeka pustit da radi. Ima gresaka, svakako, al ko ih nema? Taman do kraja sezone jos tri put peticu popio, moramo mu dat prostora da gradi sebi ekipu prema svojoj filozofiji. Rim se nije izgradio preko noci.
Doduse ima i istine, mozda nije cuo zbog tog meda u usima, umjesto 6 bodova, donio im brat 7 golova iz dvije tekme, @-kaeee nisamm ja kriv![]()

[media] [/media]
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Ako izgubi od Slobode on je bivsi !Virtu4l je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:12Sad jedan ozbiljan komentar.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Iz tvojih usta u Božije uši.mostar_mo je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:16Ako izgubi od Slobode on je bivsi !Virtu4l je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:12Sad jedan ozbiljan komentar.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Remi sa Slobodom, poraz od Zelje i Dudic je out
Bez obzira na pritisak navijača ja mislim da će dobiti više fore od prethodnika. Ubijeđen sam da je to i jedan od uslova bio na pregovorima, nije budala i svjestan je da će doći krizni periodi. Ko je imalo pratio neke podcaste, stručne goste i analize novinara, analitičara, ljudi koji prate našu ligu, toliko se forsirala ta priča prošle godine kako se trenerima treba dati veća šansa da poslože stvari. Najcrnje što je to istina, Jakirović je primjer a nije jedini.mostar_mo je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:16Ako izgubi od Slobode on je bivsi !Virtu4l je napisao/la: ↑15 avg 2022, 00:12Sad jedan ozbiljan komentar.
Sarajevo ako otjera Dudića sa tom politikom nikad ništa neće napraviti. Daleko od toga da je Feđa neki aman stručnjak, ista stvar je bila i sa Vasoskim, Sabljicem koji su možda i bolji treneri ali nisu imali potrebno vrijeme.
Hoće li Feđa dočekati gostovanje protiv Veleža, pitanje za ozbiljne kladioničare

- Meraak1921
- Kontakt:
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jaoo golemo, oPsajd stavio MIRVIĆA NA AVATAR. I u san ti ulazi, GOLEM SI DIVE

A sto ne stavis Dicklizica na avatar ? Zar nije vec pokrio dugove, oPsajde

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:
Najbolji scenario bi bio da ga otpuste nakon poraza na tom gostovanju.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ma ovo je odron i vezan je generalno za sve u ovoj ligi. Moguce da kod Sarajeva prednjaci, ali postrojavati kraj tribine i trenera i igrace, bas losa praksa. Izgleda bilo kakvi navijaci sto dodju na tekmu mogu srati sta hoce, jer ovo nije uradio sjever...JugJugJug je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:46https://sport.avaz ba/domaci-nogomet/765255/pogledajte-kako-su-navijaci-sarajeva-postrojili-fudbalere-nakon-novog-neugodnog-poraza
Samo dodajte tacku na avaz .ba
Ja kakav sabanluk i odron. Najace na kraju kao oni sve ljuti ljuti i aplauz. Ovi ih ne jebu ni 2%
Moj Mirvicu, trebas ti ovdje tarabu roknut. Ti izdvajas milione.
Jel to stvarno se Kobiljar zalijetao na nekog? E jes ga Dudic nalozio, izginut ce negdje malac.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, antisisoja1919, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1, Hajdeee, Hrammm1921, Lewy21, VolimBiH96 i 111 gostiju.