Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta je sa onim Salčinom što je bio kod nas na posudbi? Što ne igra nikako, jel povreda u pitanju ili nešto drugo?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Jutro Divovi. Jel jutros prva misao kad se oci otvore Igman Konjic 

Kad ce udruzenje premijerligasa, aaaa pitice? Jel vas sramota onakvog sudjena, pa nama su siljili ali brate nisu ovoliko nikad. 10 zutih i 2 crvena i izgubite opet.
Sve i jedan bi mu mama njegova dala, eto kakvi su zuti i crveni bili. Cak se ni iz Igmana nisu bunili ali evo ima krug 99 forumskih intelektualaca da kaze statistike i kojekakve gluposti.
Ok zajebancija i jedno zasluzili al gluposti vrtickog nivoa jok!
Iskreno nije
Prvo kafa, novine
A bogme tebi jest
A jes lijepo
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:52Jaoo golemo, oPsajd stavio MIRVIĆA NA AVATAR. I u san ti ulazi, GOLEM SI DIVE![]()
A sto ne stavis Dicklizica na avatar ? Zar nije vec pokrio dugove, oPsajde![]()
evo ga javio se yado sa Kobilje, opsajd nije bio al je bilo 11 zutih kartona, po koji crveni, al ni to vam nije pomoglo,kaze Dudic najmanje je do mene

Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 15 avg 2022, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
Novo otkazivanje. Pa dokle vise u pm... Umjesto 6-7 utakmica, Zrinjski na puta da odigra dva meca samo.
FUJ profesionalni fudbalera.
FUJ profesionalni fudbalera.
@igrajlopte 🐦
Ništa debilnije i odvratnije nema nego kad kao navijači postrojavaju igrače. Ne smiju u kući da postrojavaju, pa se istresaju na igračima. Kloše obične.LeonProfessional je napisao/la: ↑15 avg 2022, 08:04Ma ovo je odron i vezan je generalno za sve u ovoj ligi. Moguce da kod Sarajeva prednjaci, ali postrojavati kraj tribine i trenera i igrace, bas losa praksa. Izgleda bilo kakvi navijaci sto dodju na tekmu mogu srati sta hoce, jer ovo nije uradio sjever...JugJugJug je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:46https://sport.avaz ba/domaci-nogomet/765255/pogledajte-kako-su-navijaci-sarajeva-postrojili-fudbalere-nakon-novog-neugodnog-poraza
Samo dodajte tacku na avaz .ba
Ja kakav sabanluk i odron. Najace na kraju kao oni sve ljuti ljuti i aplauz. Ovi ih ne jebu ni 2%
Moj Mirvicu, trebas ti ovdje tarabu roknut. Ti izdvajas milione.
Jel to stvarno se Kobiljar zalijetao na nekog? E jes ga Dudic nalozio, izginut ce negdje malac.
-
- Kontakt:
Fakat neam obicaj da citiram ljude s drugih pdf-ova, al neke nebuloze zaista ne mogu proci neopazeno:
"Meni sta se svidja i zasto nebi Fedju nikad otjero jeste to sto igra ima smisao (kad imaju energije) i nije to samo trci i rokaj sa 16 m recimo sto radi sablja u zelji amar u velezu itd, Jakirovic je jedini jos (nije nivo fedjin) sto je smisljen i gdje vidis sta covjek hoce, al on ima drugi stil igrei on je vise menager, i kroz ugovore je napravio da igraci moraju igrat, jer ko bude zabusavo drkice baco suh ce hljeb jest.."
Sabljina igra za Fedjinu je football, Amar je uzo titula u jednoj sezoni kolko je Fedja u karijeri, samo je u pravu za Jakirovica, s tim da je Sergej par nivoa iznad.
Da dodam, dok je Fedja vodio Veleza, bio je prosjecan trener navijackom puku skobilje glove.
"Meni sta se svidja i zasto nebi Fedju nikad otjero jeste to sto igra ima smisao (kad imaju energije) i nije to samo trci i rokaj sa 16 m recimo sto radi sablja u zelji amar u velezu itd, Jakirovic je jedini jos (nije nivo fedjin) sto je smisljen i gdje vidis sta covjek hoce, al on ima drugi stil igrei on je vise menager, i kroz ugovore je napravio da igraci moraju igrat, jer ko bude zabusavo drkice baco suh ce hljeb jest.."
Sabljina igra za Fedjinu je football, Amar je uzo titula u jednoj sezoni kolko je Fedja u karijeri, samo je u pravu za Jakirovica, s tim da je Sergej par nivoa iznad.
Da dodam, dok je Fedja vodio Veleza, bio je prosjecan trener navijackom puku skobilje glove.
Je li moguce da je Velez prihvatio odgodu Zrinjskog?
Moze li Zrinjski odgodit i cetvrtu utakmicu bez pristanka protivnika,ili se mora slozit i protivnik s tim?
Moze li Zrinjski odgodit i cetvrtu utakmicu bez pristanka protivnika,ili se mora slozit i protivnik s tim?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne moze,Zrinjski je ispucao sve 3 odgode.Ako je odgodjen derbi sa Velezom onda su i oni pristali.Nije nemoguce jer Velez u srijedu igra zaostalu sa Igmanom pa valjda da ne budu i oni umorni+igralo bi se u Gabeli na +35.I jednima i drugima odgovara mislim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moguće je. Mogu odgoditi maximalno 3 utakmice bez pristanka drugog kluba, taku je odluku savez donio početkom prvenstva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"Brate budemo li ovako igrali, brate ispast cemo"
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Eh sad, nakon tri odgodjene tekme, da li vrijedi pravilo i dalje za ako se na vrijeme (7 dana prije najmanje jel tako?) posalje zahtjev za odgodom, da se drugi tim nista ne pita nego da je odluka iskljucivo na Savezu?
Pretpostavljam da je tako, ali nisam siguran
Pretpostavljam da je tako, ali nisam siguran
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.