a siguran sam da Emir nije imao nikakve zle namjere kad je napisao taj prijedlog niti vas je tjerao da igrate, tako da ako nemate kakav dobar par za predložiti, ne spamajte temu bezveze

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma normala...hodža je napisao/la:poklona od kladionice nit' je kad bilo, nit' će biti![]()
a siguran sam da Emir nije imao nikakve zle namjere kad je napisao taj prijedlog niti vas je tjerao da igrate, tako da ako nemate kakav dobar par za predložiti, ne spamajte temu bezveze
Evo od mene jedan, Bobcats- Hornets ISPOD KOŠEVA. Nije poklon ali nekako mi najlogičnije ovo za ovu utakmicu. Charlotte veze nema i ne daje preko 90 koševa a neće pogotovo Hornetsima koji igraju sporiju košarku, jaču odbranu i ne daje puno poena.SirAlexFerguson je napisao/la:Aj dajte nešto parova za NBA
nema igraca u premieruSirAlexFerguson je napisao/la:Aj dajte nešto parova za NBA
za večeras Houston 1pintol_TM87 je napisao/la:Helsinborg manje od 3 gola
Kosice kp1
Renes kp1
Taj par sam ja postavio i nigdje nisam napiso da je 'poklon'. Al eto da znate da mene više ne treba pratit.jasko_juve je napisao/la:+1inspiron je napisao/la:i neki dan je bio "poklon" khimki-spartak under koseva, ko je god posjetio forum pao je taj dan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.