Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mandraX
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mandraX » 20 maj 2013, 23:42

Harrison je napisao/la:
mandraX je napisao/la:@Harrison, da si negdje blizu ovdje, u gradu, rado bih se okladio sa tobom sad, da će Real u naredne 2 godine uzet' LP sa bilo kojim trenerom koji dođe sad...ne bih u to računao iduću sezonu, jbg teško je to očekivat' u prvoj sezoni novog trenera.
A ovako da se kladimo, jbg, teško...možda sutra već fasujem trajni ban, pa ništa od toga. :mrgreen:

Polako, da ne glumim Milana tarota, vremenom ćeš sam skontat' koliko je Real dobio odlaskom Mourinha.
Pogresno sve tumacis. Mozda ja jesam u gradu, ali ti nisi, no nebitno...
Ja se NIKAD pa ni tad ne bih kladio da Real nece uzeti LP pa taman kad bi igrali bez trenera, kad bi kapiten ekipa ma ko god bio odredjivao sastav.

MORAS ZNATI DA JE REAL UVIJEK JEDAN OD NAJVECIH FAVORITA ZA OSVAJANJE LP SA BILO KOJIM TRENEROM!
Ja pogrešno tumačim? Pa panjino jedna ne mislim na to, nego na to da si ovdje negdje blizu mene, da se mogu opkladit...Bože dragi kakvi su ovo ovdje likovi, pa to nema u pm.
Fuj.

Pozdrav, ne isplati se ovdje pisat'. Ohladite se malo...

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 21 maj 2013, 00:11

ek0 je napisao/la:slika
Tek sad' udjoh u kucu i procitah ovu radosnu vijest.

Hvala na svemu jednom od najgorih trenera Reala u novijoj eri.
Prosle godine dizali ga u nebesa a sad ovakvi komentari.

Koliko su ljudi nezahvalni.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 21 maj 2013, 00:12

geoxx je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom. :lol:
Murinjo je syebao stvar ove sezone svojom ziheraskom taktikom sto jes' jest al' ta ista taktika je prosle sezone uspijevala dok su pojedini igraci igrali sezonu iz snova tipa Di Maria ( kako je frajer igro prosle sezone :o , ove sezone mora da je negdje nagazio , sihre pokupio druge nema) . Ozil je prosle sezone takodjer bio sjajan , svaki mec čova asistira itd. , ove sezone los pravo , par puta bljesne i to je sve . Imali smo i sjajnog Marcela koji je do povrede bio jedan od najboljih bekova na svijetu , ove sezone mrtvi Coentrao i povrijeđeni Arbeloa . Na kraju Benzema i Higuain , prosle sezone ljudi terminatori , koga god da ubacis dadne gol , asistira , oba dala po 20+ golova u Primeri :shock: , ove sezone uzasni , ni isprdak ubojitog dvojca od prosle sezone . Xabi isto sjajan prosle sezone , ove sezone je bio dobar do polusezone tamo negdje do januara i onda blagi pad . Ronaldo nista se nije promijenilo , sjajan , jedini koji je vukao Real ove sezone , da se ne lazemo uz Modrica koji je drugi dio sezone odigrao odlicno , najbolji.
Dakle, ne pravdam Murinja , sve bitne utakmice tipa Dortmund je on zayebao svojom taktikom , al' brate ima nesto u ovim panjevima koje je vodio.
Sve stoji, tacno. ;)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2013, 01:01

sve smo se mislili da ce smorinjo ostati

nazalost i definitivno odlazi i sad ce i nama biti zahebanije,narocito ako dodje neki gospodin i strucnjak koji napraviti od reala pravu ekipu a ne skupinu mesara i ublehasa kao sto je to uradio smorinjo

ono sto nama ide na ruku je to da je smorinjo toliko upropastio real da ce i ovaj novi trener imati puno posla da stvari vrati u normalu, no ako dodje recimo anceloti, on ce brzo srediti sve to i bice real puno konkurentniji nego dok ga je vodio ovaj mediokritet
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2013, 01:35

madridist je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Real će pod palicom novog trenera (taman da isti bude Sušić) biti mnogo bolji naredne sezone. Imaju preyebenu ekipu i ove godine ih je upravo Mourinho syebao. Da je jedan od najboljih trenera - jeste, da je dobrano sjebao sve što Real predstavlja fudbalskoj javnosti - jeste. Al' eto, haman to pojedinci ne gledaju tako, već gledaju isključivo međusobne duele sa Barcelonom. :lol:
Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom :lol: .(bonus je što onda arena provede mjesece plačući pod groždžem).
Nemam ja vremena da sjedim i saram po forumu ko pojedinci. :) Tvoja noga nece lutati mjestima tamo gdje je arenina hodila. Usput pokupio sam jedan meni drag dres. Da si bolji ponjelo bi se i tebi nesto. :D Zastava BiH ostala je na NC... a tebi bujrum forum.... ;)

slika
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 21 maj 2013, 02:19

Natrosit ce se real ove godine, gledajuci samo trenere.
Treba platiti Mourinhu, treba platiti odstetu za Carla. (ako vec bude on taj).

Kolika bi cifra trebala izgledati otprilke?

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 maj 2013, 09:55

mandraX je napisao/la:Ja pogrešno tumačim? Pa panjino jedna ne mislim na to, nego na to da si ovdje negdje blizu mene, da se mogu opkladit...Bože dragi kakvi su ovo ovdje likovi, pa to nema u pm.
Fuj.

Pozdrav, ne isplati se ovdje pisat'. Ohladite se malo...
Pa levatino jedna, jel mislis da meni forum sluzi da se nalazim sa likovima sa foruma :lol: i da opklade bacam sa njima :lol: ako ti se kladi idi u kladaru, uzmi ponudu, bilten, idi negdje na kafu pa razradi u detalje....
Braco moja mila, kakvih sve levata ovdje ima, on bi se vidio sa mnom da se kladimo i to da ce REAL u naredne dvije godine osvojiti LP :lol: :lol: :lol:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 maj 2013, 10:03

Pileci mozak...sve trebas crtat'.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 21 maj 2013, 10:22

soxx je napisao/la:Natrosit ce se real ove godine, gledajuci samo trenere.

Mourinhu se nece nista platit. Oficijelna izjava Pereza.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 maj 2013, 10:35

Mourinho neće nikakvu odštetu dobit, ON NIJE DOBIO OTKAZ, već su zajedno, uprava i Mourinho raskinuli ugovor. Otplatna odsteta za Carla je 4 miliona, to će Perez izvadit iz malog džepa.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 maj 2013, 11:38

anonymousHD je napisao/la:

Mourinho neće nikakvu odštetu dobit, ON NIJE DOBIO OTKAZ, već su zajedno, uprava i Mourinho raskinuli ugovor. Otplatna odsteta za Carla je 4 miliona, to će Perez izvadit iz malog džepa.
Iz džepa poreznih platiša . :D A možda iz Realove kase , čisto sumnjam da će on svoje pare trošiti . :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 21 maj 2013, 12:00

slika
:lol: :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 21 maj 2013, 12:05

Dobar je bio Smorinjo..
slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 21 maj 2013, 12:07

Mislim da je ta slika sto na ovoj temi, sto na drugim postavljena jedno, pa eto da ne pretjerujem, pedeset puta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2013, 12:39

JohnLennon je napisao/la:Mislim da je ta slika sto na ovoj temi, sto na drugim postavljena jedno, pa eto da ne pretjerujem, pedeset puta.
dobro priznam da nije REALna :D :D :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 21 maj 2013, 12:47

Djes' ba rerna. Kako ono nas brukas po svijetu?
Gdje ces bolan nebio naopako zastavu okrenut. Pred svjetskim auditorijem...

I dobar ti onaj original dres bez Nike znaka. 8-)

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 21 maj 2013, 13:20

bparena je napisao/la:
madridist je napisao/la:
Ma draže mi je syebat catalonce ko u calma klasiku neg 3 LP zaredom :lol: .(bonus je što onda arena provede mjesece plačući pod groždžem).
Nemam ja vremena da sjedim i saram po forumu ko pojedinci. :) Tvoja noga nece lutati mjestima tamo gdje je arenina hodila. Usput pokupio sam jedan meni drag dres. Da si bolji ponjelo bi se i tebi nesto. :D Zastava BiH ostala je na NC... a tebi bujrum forum.... ;)

slika
Vidim bio si na pijaci Arizona,svaka mast ovaj čast.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 21 maj 2013, 13:56

:lol: :lol: Arena kralj stavi 'ladno dres sa pijace bez znaka :P :mrgreen: king

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 21 maj 2013, 18:06

Pravi arena se ubio nakon što je barcelona izgubila prvu utakmica od real madrida ove sezone, ovo mu je unuk koji čuva djedovo naslijeđe, provjereno.
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.