Po cemu je ilic pomogao Borcu? I znas li mozda u kojim su rodbinskim odnosima taj “nas“ ilic i predsjednik fk krupe? Pitam, da razgovaramo normalno, nemoj shvatiti kao uvredu (ako smo dotle dosli da se to mora naglasavati)samoplavi je napisao/la:Ilica da njima nije bilo oni danas ne bi ni postojali al ne zna to Piroman, in je jedan od onih junaka sa tribina koji veze nemaju sta se desava i sta se desavalo u klubu za koji navijaju.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Braca i nije predsjednik nego vlasnik koji vam je trenutno najbolji sponzor. Djeca vam i igraju i treniraju na njegovom stadionu za 0, kazem 0 maraka.PiromanBL je napisao/la:Po cemu je ilic pomogao Borcu? I znas li mozda u kojim su rodbinskim odnosima taj “nas“ ilic i predsjednik fk krupe? Pitam, da razgovaramo normalno, nemoj shvatiti kao uvredu (ako smo dotle dosli da se to mora naglasavati)samoplavi je napisao/la:Ilica da njima nije bilo oni danas ne bi ni postojali al ne zna to Piroman, in je jedan od onih junaka sa tribina koji veze nemaju sta se desava i sta se desavalo u klubu za koji navijaju.
Prijatelju, zdravlje je najpreče, čuvaj se, nemoj se previše uzbuđivati. I molim te, izbjegavaj benzinske pumpe i bilo kakav oblik vatre. Nemoj izvršiti ritualno samozapaljivanje kad ispadne Borac.PiromanBL je napisao/la:Eto koliki si ti pacenik kad stavljas ilicevu sliku za avatar![]()
![]()
Samo naprijed
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi volio vidjeti Metalleghe jer bi mogli biti mozda 7,8 najstabilniji klub ali teren im je blago receno katastrofa..Besic je napisao/la:Nabrojte mi dva tima iz lige federacije i pc da imaju dobar teren ? Po jedan od njih u ligu 10 i opali .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da bi kvalitet nogometa u drugom rangu porastao i bio blize onome u prvom.PiromanBL je napisao/la: Nego, sto bi se spajale Prva RS i FBiH?
Nije istina! UEFA priznaje 53 nogometne lige(Lihtejnstajn nema ligu) od kojih samo pet igra drugu ligu podijeljenu u dvije grupe. To su Rumunjska, Slovacka, BiH, Albanija i Wales. Od 53 lige San Marino jedini igra prvu ligu u dvije grupe i jedini su bez drugog ranga tako da od 52 druge lige njih cak 47 se igra na teritoriju kompletne drzave.PiromanBL je napisao/la:Svugdje su drugi rangovi takmicenja podiejljeni, sto bi kod nas bili spojeni?
Za napredak nogometa u BiH iznimno je potrebno da se drugi rang igra na teritoriju kompletne drzave, da imamo Premijer ligu Bosne i Hercegovine i Drugu ligu Bosne i Hercegovine. Treci rang se po meni mora dijeliti, pa neka ga dijele i politicki ako vec zele i neka Prva liga RS i Prva liga FBiH budu treci rang BiH nogometa.
Prvi rang s 10 klubova i drugi s 12 je nesto sto se mora. Mislim da BiH ima taman 20tak klubova koji bi pruzili zanimljivost u prva dva ranga, a i smanjila bi se mogucnost setnje iz najnizeg do najviseg ranga, pa i sama propast tog kluba kad vidi u sta su upali.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sanse da se spoje lige su 0%. Politika i pare, a u medijima nacionalni interesi.
Korak po korak se mora raditi.Samo skraćivanje lige je veliki korak za ovaj savez.,Mislim da je liga za prvaka i ostanak pravi potez jer imamo stvarno par odličnih ekipa i očekujem dogodine u ovo vrijeme da će posjeta na stadionima biti bar 5x bolja od današnje... 

Neka u drugom rangu za pocetak uvedu da obe lige imaju po 10 klubova, da odigraju dvokruzno 18 kola i nakon toga prvih pet iz RS-a i prvih pet iz FBiH igraju za prvaka dodatnih 18 kola. Isto tako posljednjih pet iz obe lige igraju dodatnih 18 kola za opstanak.
Bio bi to korak naprijed ka spajanju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Neka u drugom rangu za pocetak uvedu da obe lige imaju po 10 klubova, da odigraju dvokruzno 18 kola i nakon toga prvih pet iz RS-a i prvih pet iz FBiH igraju za prvaka dodatnih 18 kola. Isto tako posljednjih pet iz obe lige igraju dodatnih 18 kola za opstanak.

Piroman registrovao si se ove godine i trolujes ovaj forum uzbudjujes se na svaki post o borcu sto bi se reklo primas se ko dijete a vala i siguran sam da nemas preko 20god... Oladi malo, opusti se 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Dokaz o namještanju rezultata u PLBiH!!!
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Signore je napisao/la:Neka u drugom rangu za pocetak uvedu da obe lige imaju po 10 klubova, da odigraju dvokruzno 18 kola i nakon toga prvih pet iz RS-a i prvih pet iz FBiH igraju za prvaka dodatnih 18 kola. Isto tako posljednjih pet iz obe lige igraju dodatnih 18 kola za opstanak.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
newborn je napisao/la:Dokaz o namještanju rezultata u PLBiH!!!

Jako dobar prijedlog Signore. Vec sljedece sezone treba praviti pritisak za jedinstvenu drugu ligu. Uefina pravila su jasna, politka ne smije biti dio saveza i nacin takmicenja, al' nama je tako evo vec 20 godina! Savez da je pametan trebao je davno pokrenuti drugu ligu i sigurno nabaviti neki sponzor za istu, jer standardni klubovi 'Lige 12' kada se "ustele" u sljedecih par sezona ima da uniste naravno rezultatski klubove koji budu ulazili.Signore je napisao/la:Neka u drugom rangu za pocetak uvedu da obe lige imaju po 10 klubova, da odigraju dvokruzno 18 kola i nakon toga prvih pet iz RS-a i prvih pet iz FBiH igraju za prvaka dodatnih 18 kola. Isto tako posljednjih pet iz obe lige igraju dodatnih 18 kola za opstanak.
kupila im raketa semafor ,nema više namještanja kad igraju kod kuće, a Boga mi, svašta se dešava kad gostujunewborn je napisao/la:Dokaz o namještanju rezultata u PLBiH!!!

Željezničar über alles!
Što su dobili od Rakete uplatili na kvotu 2 i pali...sad se valja vadit i nać pare nekako za semafor.Hanibal87 je napisao/la:
kupila im raketa semafor ,nema više namještanja kad igraju kod kuće, a Boga mi, svašta se dešava kad gostuju
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
A koji se to teren izdvaja(osim Bilinog)od nekih terena iz 1 lige federacije ? Sve je to skoro isto vidimo dok su kise da je svaki teren katastrofa od Koseva preko Grbavice pa sve do Banja Luke,igra se u blatu.Sto se tice lige federacije ono bas kad se muski utegne teren Bihac i Gradacac imaju po meni najbolje terene(ma da se kod nas u Bihacu skoro nista ne ulaze opcenito u stadion moguce da posijemo psenicu na stadionBesic je napisao/la:Nabrojte mi dva tima iz lige federacije i pc da imaju dobar teren ? Po jedan od njih u ligu 10 i opali .

Imas nekih terena u kantonalnim ligama sto su bolji od onih u PL

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Imam neki osjecaj da ce neko uskoro biti bas pokraden kao celik prosle sezone samo radi toga sto neko mora da pobjedi ne birajuci sredstva.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Desava, vas rastave na proste faktoreHanibal87 je napisao/la:kupila im raketa semafor ,nema više namještanja kad igraju kod kuće, a Boga mi, svašta se dešava kad gostujunewborn je napisao/la:Dokaz o namještanju rezultata u PLBiH!!!

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Oni nas , mi vas...MortemHz je napisao/la:Desava, vas rastave na proste faktore [emoji38]Hanibal87 je napisao/la:kupila im raketa semafor ,nema više namještanja kad igraju kod kuće, a Boga mi, svašta se dešava kad gostujunewborn je napisao/la:Dokaz o namještanju rezultata u PLBiH!!!
Zato ste se vi "osigurali" ,neka pametno

Željezničar über alles!
Ma nema neke prijeke potrebe da se lige spajaju radi kvaliteta, pogotovo se ne slazem sa misljenjima da je liga FBiH drasticno kvalitetnija od lige RS. Evo sto se tice tih klubova koji se bore za ulazak u PL bice Krupa, Mladost VO, Kozara i ovi sto ispadnu sad, Drina, Rudar, Slavija mozda, a u FBiH Metaleghe, Jedinstvo, Travnik, Olimpic (mozda, ako nastave da postoje), Mladost DK mozda. Velez se vraca ubrzo, tako da ne vidim po cemu bi trebalo spajati lige zarad nekog napretka.Signore je napisao/la:Za napredak nogometa u BiH iznimno je potrebno da se drugi rang igra na teritoriju kompletne drzave, da imamo Premijer ligu Bosne i Hercegovine i Drugu ligu Bosne i Hercegovine. Treci rang se po meni mora dijeliti, pa neka ga dijele i politicki ako vec zele i neka Prva liga RS i Prva liga FBiH budu treci rang BiH nogometa.
Prvi rang s 10 klubova i drugi s 12 je nesto sto se mora. Mislim da BiH ima taman 20tak klubova koji bi pruzili zanimljivost u prva dva ranga, a i smanjila bi se mogucnost setnje iz najnizeg do najviseg ranga, pa i sama propast tog kluba kad vidi u sta su upali.
Jedino moglo bi ovo sto si predlozio, to podrzavam

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Najprvi, Paromlinac, Vanja8 i 22 gosta.