Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo se lako rijesi ko u HNLu jednu odgodu imas u kvalifikacijama i jednu ako uđes u grupe i zdravo.
Po meni mislim da se ovo nebi odgodilo da Velez moze igrat kuci,velike prste u ovom ima MUP/Hnk jer su jednostavno nesposobni.
Po meni mislim da se ovo nebi odgodilo da Velez moze igrat kuci,velike prste u ovom ima MUP/Hnk jer su jednostavno nesposobni.
Realno.GradKamena2 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 17:07
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
– Šta je odjednom? Prije šest mjeseci Suljić valja, pa šta je sad? – govorio je Suljić navijačima.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Oni su kaze Real Madrid u ovoj ligi hahahah
Bh Dinamo je isfurana prica
Bh Dinamo je isfurana prica
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
On je jedan obicni maneken ako ovo cita i ko god ne zeli da gine za fks, 110% daje neka ide odmah, plate imaju bogovske, sve na vrijeme, nisu u stanju igman pobjediti !!!
Ko je rekao da smo real, dinamo itd ?

04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Sarajevo izgubilo dvije utakmice i odmah kao da su ispali, navijači im kukaju kao ne mogu ni Igman pobijediti, pa šta je to Igman toliko loš? Što podcjenjujete druge ekipe? Razumijem nezadovoljstvo igrom i nezalaganjem na terenu, ali zar morete omalovazavati druge? Kriza od nekoliko utakmica je sasvim normalna stvar narucito kada se promijeni dosta igraca. Oni su više zeljeli i više se borili i zato dobili nije to ništa cudno. Evo iduću igrate protiv nas u Zenici šta ako bude neriješeno ili izgubite, hoćete li otjerati sve igrače i trenera?
To za Dinamo se furate evo par godina, od danas ste Real Madrid, eto vam na temi. Sta je onda Igman, mix Barse i Bayernascudetto89 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 19:29On je jedan obicni maneken ako ovo cita i ko god ne zeli da gine za fks, 110% daje neka ide odmah, plate imaju bogovske, sve na vrijeme, nisu u stanju igman pobjediti !!!
Ko je rekao da smo real, dinamo itd ?![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Ko im yebe mater, zbog sebe smo samo odgodioi da igramo na svom stadionu rahat pred punim tribinama, a ne u selendri onoj da svako malo pazimo da neko ne pogine.
19V22
Samo da celo pregleda linkove sto postaju, bice to sve udure, melji ‘rajvo

Nije lako bilo ovih dana, ali opet skontam da nismo velez hvala Bogu, pa mi bude nekako lakse.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Meraak1921
- Kontakt:
Cekaj da vidim prvo, pa cu ti odgovoritiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 17:02Nije bio oPsajd!!Meraak1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:45GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 02:52
Jaoo golemo, oPsajd stavio MIRVIĆA NA AVATAR. I u san ti ulazi, GOLEM SI DIVE![]()
A sto ne stavis Dicklizica na avatar ? Zar nije vec pokrio dugove, oPsajde![]()
evo ga javio se yado sa Kobilje, opsajd nije bio al je bilo 11 zutih kartona, po koji crveni, al ni to vam nije pomoglo,kaze Dudic najmanje je do mene![]()
![]()
![]()
Gdje diklizic, najbogatiji čovjek na Balkanu ovo ono![]()
A dobro znam da ti je vrhunac kraja sezone vidjeti da Sarajevo npr titule nije osvojilo, nikad se ne zapitas zasto ste ispod nas vec godinama.![]()

‘‘Vidjeli smo koliko su jaki i kvalitetni jer su u jednom trenutku vodili sa čak 4:0 protiv odličnog tima koji je prije nekoliko dana dobio Sarajevo sa 5:1. Željezničar je ekipa koja predstavlja spoj mladosti i iskustva. Bolji su sigurno nego prošle godine, vidjećemo šta će biti. Mi ćemo dati sve od sebe da dobijemo taj meč‘‘, optimista je lijevi bek Banjalučana.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Fedja ostani , unisti do kraja Amera i klub mu .
Bas je tužno biti navijač sarajeva , toliko para i obećanja a igman ih krči sa dva igrača manje.
A samo par dana ranije svi ti navijači su mlatili price kako bi s ovom ekipom pokorili Europu , šta bi tek onda igman mogao reci .
Da napomenem još je tužnije biti igrac ovo nazor kluba , kad se nakon dva poraza igrači postrojavanju i vrijedjaju im se porodice . A samo par dana ranije nakon borca bili su šampioni , totalni prolaps u glavi .
Bas je tužno biti navijač sarajeva , toliko para i obećanja a igman ih krči sa dva igrača manje.
A samo par dana ranije svi ti navijači su mlatili price kako bi s ovom ekipom pokorili Europu , šta bi tek onda igman mogao reci .
Da napomenem još je tužnije biti igrac ovo nazor kluba , kad se nakon dva poraza igrači postrojavanju i vrijedjaju im se porodice . A samo par dana ranije nakon borca bili su šampioni , totalni prolaps u glavi .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
iiii, jel bio oPsajd hahahahhaha ??Meraak1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 20:44Cekaj da vidim prvo, pa cu ti odgovoritiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 17:02Nije bio oPsajd!!Meraak1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:45
evo ga javio se yado sa Kobilje, opsajd nije bio al je bilo 11 zutih kartona, po koji crveni, al ni to vam nije pomoglo,kaze Dudic najmanje je do mene![]()
![]()
![]()
A dobro znam da ti je vrhunac kraja sezone vidjeti da Sarajevo npr titule nije osvojilo, nikad se ne zapitas zasto ste ispod nas vec godinama.![]()
![]()
Jel istina da vam je diklizic postom poslao dildo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- svrakino1921
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 20:44Cekaj da vidim prvo, pa cu ti odgovoritiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 avg 2022, 17:02Nije bio oPsajd!!Meraak1921 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 10:45
![]()
![]()
![]()

- Antipolitika3
- Kontakt:
Kar.ali vas sad ili u dogledno vrijeme,nama je svejedno

Europa je na prvom mjestu a na ovu temu udjem samo da vidim dokle opalala ide sa vrijedjanjem dragih mi pitara.
Momku nitko ne valja.
Ukljucim se aktivnije ako ispadnemo od Slovana.
Jel Morz jos na klupi SDA Veleza?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- The_Target
- Kontakt:
Sto si ti ljudino isfrustriran sa Velezom,covjece to se u knjigama zove opsesivno-kompulsivni poremecaj,relaksiraj se malo, dodjes u Mostar malo preko Starog mosta mislim ne moras biti kao Ante, popijes pice, odes na zip line malo peksimeta i meze...mislim ono uvjeris se da gradom ne hodaju zombiji,pitaj drugove sa svoje tribine
Rođeni brato
Sta su peksimeti?The_Target je napisao/la: ↑15 avg 2022, 21:31Sto si ti ljudino isfrustriran sa Velezom,covjece to se u knjigama zove opsesivno-kompulsivni poremecaj,relaksiraj se malo, dodjes u Mostar malo preko Starog mosta mislim ne moras biti kao Ante, popijes pice, odes na zip line malo peksimeta i meze...mislim ono uvjeris se da gradom ne hodaju zombiji,pitaj drugove sa svoje tribine
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Jel Amir još u upravi HDZ/NDH zrinskog ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑15 avg 2022, 21:30Kar.ali vas sad ili u dogledno vrijeme,nama je svejedno![]()
Europa je na prvom mjestu a na ovu temu udjem samo da vidim dokle opalala ide sa vrijedjanjem dragih mi pitara.
Momku nitko ne valja.
Ukljucim se aktivnije ako ispadnemo od Slovana.
Jel Morz jos na klupi SDA Veleza?
Zato se i možeš sa kitarima , dva kluba u kojih prednjači licemjerstvo . A imate još dodirnih tacaka o kojima sam neki dan pisao . Novokomponovani i dosle , podstanari , ruševni stadion ... nemoj vele da počinjem nećemo dugo onda i sam znaš kakvi ste a i znaš koga su tvoji podržavali a vjerovatno i ti ako si stari .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Balorda, Burberry46, HariTz, jurisicduska, mma_hz, Morpheus, NazorUso, Pantelija, riki46, Rodman, supervizor, ubipara i 61 gost.